Детето или голямата любов...

• 12 464
  • 206
  •   1
Отговори
# 105
Че какво, ако не себе си да поставя на първо място жената. Само че човек живее във взаимоотношения с околните, та ето там не им се получава на тези, които уж семейство, любов, разбиране искат и очакват. Кой, ако не тя е отговорна за личния си живот и отношения.
Не бих я критикувала заради това, че не си дава зор. То и със зор само не става, ще кажеш всчките тук сме самостоятелни бизнес единици и това трябва да  е пример за всички останали. Simple Smile

# 106
  • София
Не е нужно всеки да бъде самостоятелен. Някои хора просто не го умеят, не им е в природата, те са такива цял живот. Както се казва, такава им е душевната конституция. По някакъв интуитивен начин всеки следва природата си.

# 107
Не е нужно всеки да бъде самостоятелен. Някои хора просто не го умеят, не им е в природата, те са такива цял живот. Както се казва, такава им е душевната конституция. По някакъв интуитивен начин всеки следва природата си.

А, отговор точно в десятката. И аз съм се чудела на жени, които доброволно се забиват при свекърви, търпят насилници, алкохолици и т.н. Логично е да си тръгнеш и да си вземеш детето, да обаче ако можеш да се справяш сам с живота. А както знаем особено за жена това не е никак лесно.

# 108
Въртене на любов би било да си намери мъж, който да я извежда, да и купува подаръци, да се забавляват заедно и да е добър в леглото ...
По-подходящ за любовник ми се струва някой от Пловдив, със собствен терен, млад, който не бърза за семейство и деца и търси само забавление.
Ха-ха, ти май направо й предлагаш да пусне обява в ало.бг, че предлага забавления срещу извеждане и подаръци. Или направо срещу пари, хем ще реши проблема с минималната заплата.
А авторката да вземе наистина да си смени името, че както е влязла от фейса направо й се вижда профила, снимките, даже и рогоносеца (който изглежда точно така, както бихте си го представили от описанието).
Няма да е щастлив, ако разбере, че историята му се разнася из Пловдив (и не само, а чак до Париж).

# 109
Много жени залагат на това, че едно ново предизвикателство, каквото е раждането на дете,ще оправи и сплоти тези отношения.
И при някои се получава.
Не съм чувала за нито един случай, бебе да оправи отношенията в семейството.
Но знам много случаи, когато счупената стомна си остава счупена.
Чисто логически не си представям как стресът, който внася едно бебе с появяването си, води до мир и любов, където ги е нямало и прави отговорен и любящ съпруга, който преди е бил безотговорен и студен. Не го виждам.
Може някой да има друг опит, естествено.

# 110
Аз намерих само една булка от Пловдив с това име, има доста снимки с мъжа и, изглеждат щастливи, а мацката си е определено кифле. Дете- само една снимка с доста по-малко дете, така че не знам дали е авторката.
Не е редно да се бъркаме в чужди отношения, ама като на нея и е толкова акъла да си плясне историята тук барабар с името си и фб профила, вече си е неин проблем.

Защо да си е нейн проблем и защо да не сме загрижени, ако перкото не я убие (примерно)? Много жени нямат при кого да отидат или на кого да споделят. За това почти всяка бяга в бг мама (аз също го направих в началото).
Психолозите в България струват маса пари, не всички родители помагат и разбират дъщерите си - много биха казали: "Ами оправяй се!"
Лично познавам приятелка в подобна на нейната ситуация. С малко дете не знаеща кой път да хване. Няма на кого да сподели и какво да каже. Хайде малко по-разбрано.

# 111
А не мислите ли, че има хора, които умишлено си правят фалшиви профили във Фейсбук, с които да пускат измислени теми? Даже нарочно взимат имената на нищо неподозиращи фб потребители, на които имат зъб или произволни, които не познават.

# 112
  • София
Вярно, че е сглупила с това влизане през фейса, винаги има вероятност някой да изпее на съпруга какви ги пише тук. Но чак за криминална хроника едва ли може да става въпрос.

# 113
Защо да си е нейн проблем и защо да не сме загрижени, ако перкото не я убие (примерно)? Много жени нямат при кого да отидат или на кого да споделят.
Авторката сама пише, че има помощ от майка си. Имала е и наследствено жилище, което е продала, за да купят с мъжа й.
Говорим за жена на 33-34 от втория по големина град в държавата, смогнала е да завърши висше, достатъчно компютърно грамотна е да поддържа фейсбук профил и да намери любовник в друг град. Не е някоя бабичка на 98 от забравено от Бога село, която може евентуално да ползва телефон с шайба и да врътка копчето на радиоточка от миналия век. Явно на авторката толкова й е пипето, да не кажа по-адекватната, но и далеч по-груба дума, и колкото и да не е политкоректно - това е положението и тя си е виновна. Тя не се е махнала от този като млада жена в друг град с родителска подкрепа, не се е махнала като я е издържал, сега се сетила - с дете вече - като е видяла малко мъжки сексуален интерес и юруш на баламатума, ще се развежда. Какво точно да й съжаляваме на нея? Мъжът й ги храни, любовник имала. От цялата история детето е най-зле, ама за него абсолютно никой не се замисля. То любовникът й, дето уж мразел детето, е показан по-загрижен за поведението му.

# 114
А не мислите ли, че има хора, които умишлено си правят фалшиви профили във Фейсбук, с които да пускат измислени теми? Даже нарочно взимат имената на нищо неподозиращи фб потребители, на които имат зъб или произволни, които не познават.

Може и да има такива, но ако другия партньор се познае в историята по описанията значи има нещо вярно.
Аз мисля, че тук историята е истинска и аз първа се досетих да видя във фейса. Имаше 3 профила с такова име. Тя пишеше от фалшив със същото име. Като я предупредих първия път махна снимката от профила там, но не ме послуша да смени името тук. Чувствам се малко виновна, че "отворих" очите и на други коя е жената, но не съм го направила нарочно.

# 115
  • София
Няма да се разведе, защото не й е изгодно. Ще я карат на мирно съвместно съществуване - тя ще си прави забежки, той ще си гледа телевизия. А и с това трудно дете няма да има много мераклии. Чуждите деца почти идеални да са, пак са пречка, да не говорим за трудни деца. При нейната нагласа ще й трябва мъж тип баща за детето, защото младите мъже няма да са много навити.

# 116
Скрит текст:
Защо да си е нейн проблем и защо да не сме загрижени, ако перкото не я убие (примерно)? Много жени нямат при кого да отидат или на кого да споделят.
Авторката сама пише, че има помощ от майка си. Имала е и наследствено жилище, което е продала, за да купят с мъжа й.
Говорим за жена на 33-34 от втория по големина град в държавата, смогнала е да завърши висше, достатъчно компютърно грамотна е да поддържа фейсбук профил и да намери любовник в друг град. Не е някоя бабичка на 98 от забравено от Бога село, която може евентуално да ползва телефон с шайба и да врътка копчето на радиоточка от миналия век. Явно на авторката толкова й е пипето, да не кажа по-адекватната, но и далеч по-груба дума, и колкото и да не е политкоректно - това е положението и тя си е виновна. Тя не се е махнала от този като млада жена в друг град с родителска подкрепа, не се е махнала като я е издържал, сега се сетила - с дете вече - като е видяла малко мъжки сексуален интерес и юруш на баламатума, ще се развежда. Какво точно да й съжаляваме на нея? Мъжът й ги храни, любовник имала. От цялата история детето е най-зле, ама за него абсолютно никой не се замисля. То любовникът й, дето уж мразел детето, е показан по-загрижен за поведението му.

Голяма помощ... няма що. За това си седи при мъжа си. Представям си как майка й обяснява как сакън да не се развежда, че какво ще кажат хората. Да си кюта там пък все нещата ще се оправят.

# 117
А аз повече си представям как авторката не иска да се развежда. Нали това казвам - 15 години кюта, от тях поне 8-9 преди детето.  Родителите, които натискат към кютане в гаден брак, натискат и за рано бебе. А авторката е родила чак след 27.
Очевидно характерът й е заравяне на главата в пясъка - и за брака, и за детето, и за любовника, и за финансите, въпреки че има проблем с всичките изброени.

# 118
  • София
В момента морално родителите може да нямат натиск. По-скоро е финансовата обвързаност - ако тръгне да се развежда ще трябва да делят жилището, а тогава върви, че доказвай как се продала имоти, пък има по-голям дял, пък... Неприятности отвсякъде. И пазарлъци за детето.

# 119
Пък така - само приятни неща и цветя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт