Детето или голямата любов...

• 12 311
  • 206
  •   1
Отговори
# 165
Това го казваш обаче ти, която нито си сама, нито си без деца. Та, за кого е по-добре?

Познавам жени, без деца, за които това е най-големият проблем на света, и а им кажеш нещо в смисъл да се радват на живота, те изяждат с парцалите.
Аз деца си имам, та не се наемам да кажа, кое по-добре.

# 166
Скрит текст:
Невена, те тия с тежките изисквания обикновено са сами, без деца, обаче дават акъл на другите, колко са се прецакали.

Не съм съгласна. Най-добрата ми приятелка беше супер изискваща досадница като млада. И Детето си отгледа и изучи, и имоти си купи (купиха и). Имаше в пъти повече кандидати от мене, а бях с 10г по-млади от нея и без дете. Просто тя беше напориста. Къде изчезна Сирената?

Изискващите жени, които познавам са си много добре и имат в пъти по-интересен живот от влюбчиви дропли с трудни ремаркета.

Сама и без дете хич не е лоша опция. В смисъл по-добра е от сама с три деца на квартира и едното проблемно и трудно. Или с мъж и болно дете, с болен мъж и дете.

Всичко е въпрос на преценка и на личностно възприятие. Къде изчезна Сирената? Ха! Добър въпрос. Помня й изумените постове за "провайдера" и как той имал право да изневерява стига да носи парите у дома и тя да си гледа децата и да не прави нищо. За нея това си беше правилно. Надявам се да не се е развела или нещо друго.
Неща, които за нас са неприемливи за други са си окей - например живот при свекървата и т.н.
Аз оставам с впечатлението, че авторката не може да си помогне сама за това пусна темата, но не очакваше такава лавина от злоба и плюене (нещо типично за форума).

# 167
Авторката се чудеше защо "голямата любов" не харесва детето и какво да прави. То е ясно, че не иска да е с бащата, но и любовника не е стока. Детето не е домашен любимец да го оставиш на бившия и да отлетиш при "голямата любов".

# 168
Авторката се чудеше защо "голямата любов" не харесва детето и какво да прави.
Само фактът, че още мисли как да накара любовникът да хареса нежеланото ѝ от него дете, на мен лично ми говори за нея повече от хиляди думи. Нищо, ще намери друг, който ще го иска.

# 169
  • София
А, що, за мъжете направо се казва, че са женкари. Има си определение.

Само че провайдърът като изневерява, харчи пари по изневерите, те жените не се навиват срещу нищо и не плащат сметката.
Вярно, къде се изгуби Мамасита, изведнъж изчезна, а беше много активна.

# 170
Сирената я баннали, четох някъде.

# 171
  • Paris, France
Това го казваш обаче ти, която нито си сама, нито си без деца. Та, за кого е по-добре?

За мене живот с мъж и деца е добър само ако мъжът ми харесва и може да го финансира и няма дете от друга. Ако трябва да настанявам, да участвам в покупки на апартаменти, да раждам от 40+ годишен за да имам мъж и дете, със сигурност щях да си остана сама. Сама бях много щастлива  Не бих плащала наем, живяла със свекъри, приела чуждо дете за да имам мое дете.

Arielle, в първите ми постове и писах да си намери по-платена работа и даже къде. Ако тя си осигури по-високи доходи ще може спокойно да се разведе и да си намери други мъже, при това по-качествени от сегашния и любовника, че и по-млади.

Имах позната, която все излизаше с дъртьовци, с по 10-15 години по-стари от нея и се чудеше защо не я глезят и издържат. Може и авторката, подсъзнателно, да е привлечена от стари мъже, мислейки, че ще са щедри и затова да се разочарова.

Разведената, живееща сама е доста по-високо на стълбицата от женената  и живееща с мъж. Качествените мъже предпочитат жена, която може да предложи изключителна връзка пред някоя, която пристига току що такована от съпружието. Да го топят в нечие, чуждо семе приемат задълго само непопулярните, нежелани мъже.

# 172
  • София
Хайде да не спекулираме и да не вкарваме думи, които авторката не е казала!

Тя написа, още в първия пост Не искам да жертвам любовта заради детото си, но няма да допусна и детето ми да стане жертва на моите чувства.
После:
Никога не съм пренебрегвала сина си заради когото и да било. А този човек за мен никога не е бил любовник. Бил е любим мъж. До момента, в който изрази позиция към детето ми .

# 173
  • София
Хубаво, но на практика, докато тя е омъжена, всеки друг мъж е любовник. Любим-нелюбим - любовник.

# 174
Хубаво, но на практика, докато тя е омъжена, всеки друг мъж е любовник. Любим-нелюбим - любовник.

Да, де но тя не го е наричала "любовник" може и да не се е стигало до интимности защото човека просто не е искал да се забива с проблемното й дете? Може просто да се е фиксирала в представата си за него, а той изобщо да не я има за нещо различно от поредната бройка, пък и с ремарке - за какво му е?

# 175
  • София
Малко вероятно. Жените не запознават децата си с мъже, с които току-що са се запознали и без вече да са консимирали връзката си. По-скоро ги запознават едва след време, когато вече връзката е тръгнала към събиране с новия и напускане на стария, играят си на бъдещо семейство - мама, татко и аз.

# 176
Малко вероятно. Жените не запознават децата си с мъже, с които току-що са се запознали и без вече да са консимирали връзката си. По-скоро ги запознават едва след време, когато вече връзката е тръгнала към събиране с новия и напускане на стария, играят си на бъдещо семейство - мама, татко и аз.

Е да де ама авторката твърди, че господина никога не й е бил любовник. Пак си мисля, че за него всичко е било хахо хихи а тя вече си е представяла как ще я води до олтара за втори път и ще я спаси от вече разпадащото й семейство. Да, ама не - сметки без кръчмар не се правят.

# 177
  • София
Тогава е ужасно наивна и си подритва брачното свидетелство. Детето ще се издаде, ще стане като онзи виц от времето на соца - Кичо лайк мъни и за жабата. Авторката или много се е объркала, или много ни е излъгала.

# 178
Абе нали града сменил. Просто не й е бил само любовник, а любим, каза тя.

# 179
Тогава е ужасно наивна и си подритва брачното свидетелство. Детето ще се издаде, ще стане като онзи виц от времето на соца - Кичо лайк мъни и за жабата. Авторката или много се е объркала, или много ни е излъгала.

На една вълна сме и аз смятам, че много наивна.

Общи условия

Активация на акаунт