Детето или голямата любов...

• 12 306
  • 206
  •   1
Отговори
# 180
Толкова по-зле за нея. Каква заблуда, Глория имаше такава песен.
"Любим" - явно жената наистина няма опит и всеки й се струва "любим".

# 181
Точно смяната на града ми е адски странна. Сингъл мъж на 44-5 да сменя столица с провинция (макар и Пловдив) само заради познанство с омъжена жена с дете, в което по някакъв магичен начин е видял повече перспектива от познанство със сама жена в голямото село? Нереалистично е.

# 182
Ами може да му е било скучно в Софията на човека.

# 183
... или някой си измисля. Или не е добре. Политкоректно или не да се каже, но поведението на героите в повествованието говори за сериозни проблеми на втория етаж у всички.

# 184
  • София

А, може да няма подходяща за него- на 44 години, без някаква стойностна работа, щом е могъл да я остави от раз.
Без достатъчно подплатен портфейл и съответно- мераклийки да му пристанат.
Авторката е омъжена, с дете и го е устройвала идеално- пристига, почиства, сготвя, един секс набързо и чао до следващия път.

# 185
Дали осигурена, добре платена, имотна мома без деца на около 34г би тръгнала да ражда от 45г безплатен, безотговорен дъртьо?

На 34 бях точно такава и отговорът е не.

# 186
С това, че не ѝ бил любовник, а любим, авторката се опитва да придаде на извънбрачната си връзка романтична визия. Демек " не бях с него за едното клатене, а защото го обичам". Вие пък как въобще си въобразихте, че не е имало креватен екшън?

# 187
  • Paris, France
Скрит текст:

А, може да няма подходяща за него- на 44 години, без някаква стойностна работа, щом е могъл да я остави от раз.
Без достатъчно подплатен портфейл и съответно- мераклийки да му пристанат.
Авторката е омъжена, с дете и го е устройвала идеално- пристига, почиства, сготвя, един секс набързо и чао до следващия път.

Е, Пловдив не е Сусурлиево. Познат на мъжа ми се премести от София в Пловдив и печели същите пари и даже повече, защото разходите му са по-ниски. Познавам и лекари,които работят 2-3 дена в провинциални клиники от Монтана до Сандански и Пловдивско. Живеят в София заради училищата на децата или партньор, който работи в столицата, но биха могли да си повишат доходите, работейки изцяло в провинцията. IT браншът е доста развит в Пловдив.

Авторката едва ли почиства и готви у любимия, но ако да, идея е да започне да чисти и готви за пари по къщите. Половината търсещи такива услуги са сами мъже. 🤩.

Ергените са доста мобилни като намерят жена. Жените сме по-разсъдливи и мързеливи за местене, а с дете съвсем..

В София младите  жени са кът и доста претенциозни.

# 188
С това, че не ѝ бил любовник, а любим, авторката се опитва да придаде на извънбрачната си връзка романтична визия. Демек " не бях с него за едното клатене, а защото го обичам". Вие пък как въобще си въобразихте, че не е имало креватен екшън?

Е аз се надявам да не се е стигнало до там, но авторката спря да пише. Няма как да кажем и разберем.

# 189

Е аз се надявам да не се е стигнало до там, но авторката спря да пише. Няма как да кажем и разберем.
Една година е имала връзка с този мъж. Тя е на 34, той сигурно също не е на 60. Нали не мислиш, че някой мъж една година само ще държи за ръката омъжената си любима?

# 190
Ама някой наистина ли допуска, че авторката и господин "Кандидат втори съпруг" не са правили секс? Той е вдигнал гълъбите и се е преместил за да може да я държи за ръката само?

Тя го нарича любим, просто за да подчертае, че не е било за единия секс, ами много по-дълбоки са били отношенията за нея. Тя се е стягала да живее с него, да мести детето си при него, мечти, въжделения, идеали и изведнъж...греда! Любимият я пита как могла да роди дете. Което е супер просташко от негова страна предвид, че детето вече съществува и говори за умствения му багаж, който не е голям за жалост.

Най-доброто, което авторката може да направи за себе си и детето е да се фокусира върху кариерата си и върху изкарването на пари. Там е разковничето за свободен и щастлив живот, а не да обикаля от мъж на мъж. Също и да провери как стоят законово нещата с апартамента предвид, че тя е вложила пари от наследствен имот. Ако тръгне да се развежда, дали ще трябва да дели наполовина с мъжа си. В момента само пилее ценна енергия и време по един селски бек.

# 191
Ако може да го докаже, няма да дели наполовина апартамента. Ама това ли й е проблема...

# 192
По мое мнение това е един от основните й проблеми, наред с липсата на адекватни доходи. Изсипала е една кофа лични пари, които не е спечелила тя (то вероятно и затова ги е насипала така лесно) в обща собственост с човек, с когото не вижда общо бъдеще.

Аз съм много внимателна с парите си и това за мен е върха на непредпазливостта, да не кажа нещо друго. Следователно, аз бих почнала оттам да проверя дали има начин да взема това, което е мое при евентуална раздяла.

Разбирам, че според нея проблема й е, че любимия не иска детето й, но за мен това даже не си заслужава коментарите, докато въпроса с апартамента и доходите - да.

# 193
  • Варна
Начини винаги има. Но не всяка жена умее да ги оползотвори. Някои си теглят цял живот, поради страх или избягване на рискови начинания. Други чакат да имат внуци, за да се отдадат на купони. Нарешителните търсят спасител, спонсор, мотиватор или принц. Проблемът и решението е в самите нас.

# 194
Барби, не виждам как това ще стане. Авторката от ученическата скамейка се е преместила при гаджето и е учила 4 години. После е забременяла и е стояла под домашен арест, т.е. той пак я е издържал. После не знам какво е станало, но тя едва сега, на 30+ започва работа и то сигурна, на държавно.

Нито има опита да бере ягоди по 12 часа в Англия, нито има опита да учи и работи. На може би 34 е все още с наивитета на 19 годишна.

Тук 3 страници се бистри любим ли й е, любовник ли й е, а реално тя дори и в речта си има трудност да си признае как стоят нещата и какви са им взаимоотношенията или да нарича търсенето на секс извън леглото вкъщи с истинското му име.

Общи условия

Активация на акаунт