Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Паранормално

 • 2 281
 • 8
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2 261
Сблъсквали ли сте се с нещо подобно. Например странни шумове, скърцащи врати или нещо да падне без причина.
Аз само веднъж. Чух звук от клатещ се стол от кухнята. Тъкмо влизах да се къпя. От банята извиках "кой е в кухнята". ММ ми отговори от хола, че гледа ТВ. Дъщеря ми от нейната стая, че е на компютъра. И в този момент видях, като малка сянка на халадилника. (Той е сив и отражава и е до вратата). Тропането спря. Сянката беше съвсем малка, като до коляното. Не в човешки ръст. Не съм видяла нещо особенно, демони, дяволи, ангели, умрели  или нещо подобно. Просто звук и сянка. Реших, че е по-добре да мисля, че ми се е причуло и привидяло за мое спокойствие.

# 1
 • Мнения: 314
Ии разбира се аз съм първа . Аз съм вярваща в духовните неща. Много истории имам . Една позната на семейството беше разказала че в деня в който умира съпруга и огледалото в банята само се счупило на малки парченца. Най интересното е че преди секунди тя е излязла от там.

# 2
 • Мнения: 2 261
Чувала съм, че огледалата са нещо, като "портал" от нашия към паралелния свят. И ако сложиш две огледала, едно срещу друго създаваш един такъв "портал". Затова ако има починал се завесват. И съм чувала, яви ли ти се умрял, идва да прибере някой. Така леля ми видя дядо си, като жив пред нея и след това разбра, че баща и е починал в същия ден.

# 3
 • Мнения: 314
Точно така, дядо ми като почина огледалата и витрините бяха покрити с бял чаршаф. Била съм на 10 г, когато го видях с очите си как умря пред мен. Това беше един шок за едно малко дете. А няма да забравя как ме заведоха на погребението, и виждах всичко . В последствие като голяма този страх от тогава се появи за напред. ..

# 4
 • Мнения: 1 038
на мен ми се е случвало да чувам стъпки по пода на спалнята, но не обръщам внимание

# 5
 • Мнения: 250
Не знам колко е паранормално, но лятото се случи нещо много странно. Имаме камера и я вадим, когато отсъстваме от вкъщи. Настроена е да реагира само на хора, иначе котката я включва всеки път като се вясне край нея. Аз си бях на моето село, мъжа ми- на неговото. Към 23.30 телефона ми започна да звъни, че засича човек. Всичко ми се обърна. Слязох в приложението, но нищо нередно не видях. Помислих, че моя се е прибрал- не, на сутринта каза, че по това време е спал, на 50 км. Нямам карта, която да записва, дава само реално време.

# 6
 • Мнения: 1 038
gelato85, котката и тя е човек Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не се шашкайте, камерата е реагирала на животничето.

# 7
 • Мнения: 250
Камерата има два режима- най- общо- движение и човешко движение. Когато отсъстваме, оставяме да реагира само на човек, иначе свири щяло и не щяло. И ни е нямало да кажем с дни, тогава са идвали хора да я хранят, сигнализира, когато влезе човека, приказваме си, инструктирам и прочие. Както и да е, оттогава минаха няколко месеца, но си се стреснах.

# 8
 • Мнения: 89
Ами аз се включвам ммого след темата, но и аз да си кажа...! Мъжът ми днес донесе един ананас към 18 часът и той си стой на плота и изкъпах малката (на 9 месеца)  към 20 и нешо и изведнъж ананаса пада (някакси) пада и буда една чаша с олио, която бях сипала по-рано през деня от тигана който ми трябваше. Не снощи, а предната вечер не бях заспала, но... Не знам към 22:30-23:00 чувам стъпки (в стара къща сме под ламината има паракет от едно времешния) и като  ходим мн се чува и се наддигам в леглото да видя да не е синът ми (на 9 години) да не би случайно той да е станал да ходи детето до тоалетна или нещо... Мъжът ми се буди и ме пита какво става и аз му казвам, че съм чула стъпки, ставам да проверявам дали синът ми не ме е чул че съм будна и си е легнал отново, но той си спинка сладко. И сега като си говорим с моя (след ананаса) той ми казва, че снощи пък той е чул стъпки и скърцане и той като мен е ставал да провери баткото (който отново си е спал) и двамата...просто нищо не си казваме... А преди месец, два на проходилката на малката има всички знаете едно където като се натисне пее..., маката беше в шезлинга си лежеше, аз бях на мивката (бяхме си сами в къщи) и това на проходилката почна да пее самичко... Еми... Това е не знам какво става..., но някак си мен си ме е страх...

Общи условия

Активация на акаунт