Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 295
  • 786
  •   1
Отговори
# 420
Честито бебче Кит Кати. Здрави и щастливи мигове!

# 421
  • София
КитКатти, честито момченце. Blue Heart
Да е здравичък и палав.

# 422
KitKatty да е честит малкия мъж! Жив и здрав да ви е. Разкажи как се случи.

# 423
Малечка, да бъде здрав Деян! Много гушкане и по-малко рев Grinning Blue Heart
Честито и на Киткати, да бъде здрав и силен и твоят юнак Blue Heart
Форевър, всичко е индивидуално и при всеки е различно. Скоро ще родиш то е ясно, може да е днес, може да е утре, никой не знае с точност, успех Flowers Four Leaf Clover
От както спрях магнезия в 34-35 г.с никакви контаркции нямам.. като го пиех имах повече Sweat Smile

# 424
Честито бебче KitkattyBlue Heart

# 425
Честито бебоче,Кит Кати. Да е много здрав, успешен и да е голям късметлия в живота. Скорошно възстановяване и бързо да се съберете с вашия тати. 🍼💙🍀
Фифана, честита месечинка и на Симеончо. Да е здрав, щастлив и по-малко да плачка! 🍀🍀🍀

# 426
Честити бебчета , КитиКати и Малечка ! Да са много здрави и послушни момченцата 💙💙

Честита месечинка , Фифи 🥳

Моя мъж общо взето кротува , но от два, три дни прави едно будуване по 2/3 часа и само търси храна през това време , става неспокоен , а после като заспи минават пак часове ...

# 427
На 12ет съм, ама не във вип стая, а в някакви по-мизерни стаи, заради едно кондиломче, трябвало да ме отделят в отделна стая, за да имам отделна тоалетна 😳 Бебчо още не са ми го дали, след малко отивам при него, че ме оставиха да се окопитя след упойката. Голям зор, те му викат не напъвай да не разкъса шийката, а той милия слязъл и натиска с голямата си кратунка и аз не мога да устискам контракциите с никакво дишане. Май не успях да разкъсам нищо сериозно, но си ме шиха де и вътре и вънка, сега ме боли яко епизиотомията, не смея да отида до тоалетната. След малко ще ми го донесат, сега ми го показа една позната на снимки... Бузанчо калпазанчо. Чак на към 7-8 см ми биха упойка, ама вече не издържах и не можех да устискам напъни те, а беше рано още. Иначе го изкарах с 5-6 напъна, но разкритието ми разказа играта, определено без упойката накрая щеше да е по-зле и кой знае какви разкъсвания щеше да направи. Ако можех и по-рано щях да я сложа, ама нещо ми се дърпаха и си мълча ха до сутринта, явно не е имало много анестезиолози на разположение. И те така те, цветно с картинки. Сега да видим как ще седна в това смотано легло и как ще се сложим на гърда.

# 428
Много Ви благодаря, момичета 🤗🤗 (пиша този пост за 3 път - интернета го прецаква и изчезва).
Фифиана - честита първа месечинка (нали така беше) да ти е жив и здрав и все така да наддава хубаво ❤️ малкият се казва Мартин.
Моята милост все беше в почуда сега ли започва раждането. Оказа се на прегледа в понеделник, че съм с 3 см, без дори да съм усетила нещо. Ама си се прибрах и щяхме да чакаме. Вечерта за мое спокойствие отидохме да видим как се развиват нещата (имам операция от апендицит - който хич не ме е болял, а е бил пред спукване и имам висок праг на чувствителност - поне така си мисля). Оказах се с 5см и ме приеха. Нито съм усетила контракции, нито ми бяха изтекли водите. Но на 7 см вече доста ме заболя и си поисках упойка (аз и преди това я исках), а тя взе че спря процеса. 3часа ме държа и после си продължихме до където бяхме (3ч почивка за мен). Не ми се получи много със слушането на докторката и си имам шевчета 🙄ама цикатридината прави чудеса 😌
Но всичко мина и сега се учим с бебе  да се кърмим. Той е гладен като за световно, а аз още нямам кърма, дояжда с АМ, ама е щастлив 😊
Forever аз до почти 7см не ги усещах контракциите, ама да кажем на 6 см нямаше как да се сбърка, че е започнало.
Вече ми се иска да сме при таткото, но тук ще ми липсва невероятната услуга - нощно вземане 🤣🤣🤣

# 429
Хей, на 12тия и аз знам, че е мизерия и то доста..  Сега колежката ми по стая викна Тамара за консултация, много добре обяснява жената за кърменето.Нас май май утре ни изписват, едната бебешка докторица много ме изнерви.. Нищо не каза буквално 😒 баси киселата лелка..
Евалата ви правя за нормалното раждане! Момичето до мен е нормално и дойде с катетър.. Първия й ден беше ужасен на милата.. Гледам се пръска с цикатридина.

# 430
Честито на всички, минавам само да се похваля, днес в 8:00 се родиха моите синчета : Иван и Калоян, родиха се 2600 и 2770, всички сме добре💙💙💙

# 431
Jaska, честитооо! Нека да са здрави и да пораснат големи, по-малко да плачат Hug Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи Blue Heart Green Heart

# 432
А, забравих и да кажа. 2 пъти по нужда вкъщи, 1 път след климата при приемането, и после по време на разкритието докато беше рано още 2 пъти ходих и добре че иначе щях да оакам докторите 🤭🤭 болката си е яка, преди да направя 6см още съм повръщала от болката, стана ми супер тъпо от докторите, че точно докато ме визитираха омазах положението. А аз съм с висок праг на болка по принцип, 2 татуировки имам, направени без да гъкна даже и пак... Наистина няма друга такава болка, но и наистина като ти го сложат един такъв малък, грозен, мръсен, син вързопчо а на гърдите и край, забравяш че до сега си крещяла  ❤️❤️❤️
чакам цикатридина и аз, ама чак утре, днес ще трябва да изтърпя някак, не мога да си седна на д-то.

Честитити да са и другите бебчета от днес, ще ме извинявайте ама акъла ми е другаде и не можах да ги запомня! Да са здрави, щастливи и маминки да се възстановявате бързо!

# 433
Jaska, честити Иван и Калоян! Хубави традиционни имена. Да са живи и здрави и много да ви радват. На теб бързо възстановяване и да разкажеш как мина.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:46 от fillme

# 434
Jaska, честити малчугани! Да растът здрави и щастливи! ❤️
Честити Мартин и Деян! Много да папка, да спункат и слушкат!
Фифиана, честита първа месечинка!
На чакащите мами успех и скоро да се гушкате с бебчовците! ❤️

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:52 от Borovinka11

Общи условия

Активация на акаунт