Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 287
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
Честит  син Малечка! Да Ви е жив и здрав!Браво на теб!
Бързо възстановяване!
Днес да не би да има и имен ден?....

# 406
  • Sofia
Честит син ,Малечка!Браво мами!
Честит Деян!Нека бъде здрав,щастлив и талантлив!Бързо възтановяване и спокойни нощи!
На оставъщите търпение!
Освен Боровинка,някой друг излиза ли с мъничетата?Баткото е лятно бебе и ден 14 -ти стартирахме с разходките,сега се чудя...нещо не ми харесва времето....имам и друг проблем количката ми е в провинцията .
Аз излизам почти всеки ден Simple Smile често с колата и няколко пъти с количката, но той реве вътре ( класика )

# 407
Честито бебче, Малечка! Simple Smile Голям юнак се е родил! Много да ви радва Simple Smile
Бързо се възстановявай!

# 408
Честита радост Малечка,да расте здрав и силен и да бъде гордостта на мама и тати.. 💐
Царева миналия ден когато отивахме до болницата времето беше екстраа,като се прибрахме постояхме вън на двора..Преди малко пак го изкарах на терасата..Да се възползваме преди големите студове...

# 409
Честита рожба, Малечка! Нека малкия е жив и здрав, успешен и борбен. Много да ви радва, а ти да се възстановиш бързо.

# 410
Малечка, бъди жива и здрава, честита рожба ❤️
Така, с 4 см разкритие съм и нямам вече тапа. Моят аг ми каза, че до тази неделя ще съм родила

# 411
Честито Малечка! HeartHug Бъдете здрави и бързо възстановяване!

# 412
Малечка, честит ти динозавър Laughing. Да е жив и здрав Деян! Бързо да се стягаш и чакам с нетърпение да разкажеш подробностите.

# 413
  • София
Малечка, бебчо хич не е малечко. Grinning
Честит Деян ! Чудесно име. Blue Heart
Да бъде здрав и да е гордост за мама и татко. Flowers Four Leaf Clover

Аз се глася утре да направим първата разходка. Само още не съм решила дали с количката или със слинга. Thinking

Днес изрязахме ноктите и най-сетне махнахме ръкавичките. Sunglasses

# 414
Честит бебешор Малечка ❤️ да е жив и здрав, много лъчезарен и винаги усмихнат 🍀🎄🌹

Над смълчаните полета,
пеят медени звънчета.
Писана шейна лети,
с еленчета крилати
дядо Коледа подаръче
остави за мама и за тати.
Не е най-добрата рима 😂 ама мама не е стихоплетец. Във вторник се появи и нашето коледно джудженце - малък смел мъж.  Дори и в момента не знам какво още ми се е случило и какво ми се случва. Учим се двамата в движение и чакаме да видим и таткото и да го нагушкаме 😍

# 415
Малечка, честит Деян! Голям мъж, май е рекорд в темата! Да е жив и здрав!
КитКатти, честито бебе и на теб! Да е здраво и с много късмет! Как се казва?

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 12:36 от Fifiana

# 416
Ох, че готино 😍 да е жив и здрав.. Точно към 10часа като взимахме бебоците дойде едно ново бебче 😍 На кой етаж те качиха?

# 417
Честито Малечка  и Киткати,  да са ви живи и здрави и много щастливи.

През нощта беше едно пускане едни болки, дори сутринта още ме болеше, сега е по-добре. Вече все по- често ми е мокро, но по скоро при мен е гъсто и бяло. Контракциите все повече ги усещам. Утре като тръгна за прегледа, ще си взема багажа.

# 418
Моят Симеончо днес става на 1 месец. Ще правя мъфини и ще празнуваме. Simple Smile А всъщност партито беше снощи от 21 ч до 3.30 ч - рев голям. Joy
Качил е 1.055 кг! Юхууу! Grinning  За см - нямам идея, но първите гащеризони са му къси.
И аз чакам слънцето, за да пробваме количката вече. Макар, че в момента ми е трудно да си представя как ще се организираме и с излизане, без да прецакаме кърменето.

# 419
Имам въпрос към вас,родилите,
След 4 см разкритие кога получихте родилни индикации?

Общи условия

Активация на акаунт