Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 281
  • 786
  •   2
Отговори
# 390
Аз се притесних, понеже знам, че водите не трябва са са такива, пък то не спира да тече и в момента едно кървенисто, все едно влагалище секрет, но розовеничкаво. Малко цветна картинка, ама да са подготвени тези, които още не са родили. Понеже при мен нито тапа падна, нито води изтекоха. Директно се пукнал явно мехура и аз като не знам какво се случва... Аз се уплаши чак, такова пукане се чу от корема ми, мислех да изчакам по-регулярни и чести контракции, ама ме хвана шубето, а болницата ми е на 5 минути, та така. За упойката в началото мислех без ако се търпи, ама като виждам сега как болят контракциите, а тепърва ще става по-зле, та май май ще си искам.

# 391
Като те чета, май ще хващам пътя утре.
При мен беше розово преди 2 -3 дни. Почвам да ровя за хотели.
Възползвай се от упойката.

# 392
малечка, леко и безпроблемно раждане, чакаме новини Flowers Four Leaf Clover
Понякога мехура може да се спука високо и водите не изтичат наведнъж, а като течение, но е постоянно. Варианти всякакви Hug

# 393
Хайде и аз стискам палци! Аз още съм в МД, да пишеш като дойде бебито, ако сме на един етаж 😍 Позитивни мисли хвърлям към пред родилна и родилна зала, всичко да ти е минало добре и с беби да сте окей.

# 394
  • София
Малечка, палци и от мен, чакаме хубавата новина. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 395
Момичета, тези от вас, на които е правена клизма, вече час след нея продължавам да чувствам тежест, въпреки че доста пъти имах позиви, освен това коремът ми все се втвърдява, откакто вляха разтвора. Дали има риск да остане някаква течност и по-късно днес е неподходящ момент да тръгне да изтича? Вие колко време тичахте до тоалетна след клизмата?

# 396
Момичета, след малко отивам към АГ за тонове и за преглед за разкритие, ще ви разкажа какво стана после. Стискайте палци.

# 397
Мен като ме приеха и ми направиха клизмата си отидох наведнъж за 10тина минути и изкарах всичко.. После беше тегаво малко, защото ме беше шубе, че не съм се изчистила, но в крайна сметка всичко беше наред. След като ме качиха от реанимация вече 6ти ден два пъти слагах свещички.. Е не знам кой ги е измислим ама се прераждаш хаха

# 398
Хайде момиче, много стиснати палчета. Малечка, чакаме да се похвалиш с бебче ❤🍀🎊.
nel всичко в болницата си е на високо ниво, включително контрола и мерките срещу Ковид, но не се притеснявай! Както казах и горе, не мога да си изкривя душата и да се оплача от грижите, персонала и тн, напротив. Просто имат странни и стриктни изисквания във връзка с ковида и изписването на децата, които могат да докарат една родклка до лудост. Ще ти пусна ЛС с подробности Simple Smile

# 399
invisible51, честит юнак! Да расте здрав и палав Simple Smile

Малечка90, успех! Чакаме да се похвалиш Simple Smile

Аз съм с термин 27.12 и като гледам, детето ще си чака термина! Върпосът е поне да не прескача след него Simple SmileSmile

# 400
Момичета, изормози ме малкото динозавърче, но към 10 без 10 се роди Деян 4кг. Не знам даже колко е дълъг, като ми казаха килограмите изпаднах в амок, понеже при приемането каза около 3.200кг +/-200гр. Ще пиша подробности като се освестя, че не си усещам половината тяло още и малко се треса и трудно пиша😁

# 401
  • Sofia
Момичета, изормози ме малкото динозавърче, но към 10 без 10 се роди Деян 4кг. Не знам даже колко е дълъг, като ми казаха килограмите изпаднах в амок, понеже при приемането каза около 3.200кг +/-200гр. Ще пиша подробности като се освестя, че не си усещам половината тяло още и малко се треса и трудно пиша😁
Честито, Малечка! Да е жив и здрав големия юнак 💙 Ех, тези ехографи 😅 Бързо да се възстановяваш Simple Smile

# 402
Малечка честито бебе Деян. Желая му здраве и сила.
Днес очаквам слънцето да пробие по обед или поне така е по прогноза и да направим първа разходка с Яни.

# 403
Ехаа, Малечка, браво! Честит да ти е Деян Blue Heart бързо възстановяване мамче Flowers Four Leaf Clover

# 404
Честит син ,Малечка!Браво мами!
Честит Деян!Нека бъде здрав,щастлив и талантлив!Бързо възтановяване и спокойни нощи!
На оставъщите търпение!
Освен Боровинка,някой друг излиза ли с мъничетата?Баткото е лятно бебе и ден 14 -ти стартирахме с разходките,сега се чудя...нещо не ми харесва времето....имам и друг проблем количката ми е в провинцията .

Общи условия

Активация на акаунт