Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 177
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Изгубен, честит Матей! Да е жив и здрав и много да ви радва! А на теб - бързо възстановяване! Чак пък толкова ли безсимптомен може да е тоя Ковид...

# 76
Изгубен, браво мамче, казах ти аз, че всичко ще е наред! Сега бързо да се възстановяваш, са си гушкаш Матей. Щом само кръвен са ти правили мисля, че трябва и пср, обикновено с него потвърждават, поне по наблюденията ми, понеже кръвните дават често фалшив резултат. Въпреки това нека бързо минава всичко и да си се гушкате скоро вкъщи! 💙😘

# 77
Rave, не разбирам схемата... На мен ми бяха обяснили, че не трябва да се будят бебетата освен за хранене?

изгубен, честито момче ! Blue Heart
Страшни са тия нашите стрелчета с характер... Дупе да им е яко на родителите им. Grinning

Ето нещо важно. Слагам го и в първия пост.

Скрит текст:

Forever - аз доколкото разбрах от всичко чуто и прочетено, само бебетата "еднорози" спят толкова много, че да ги будят само за хранене. Сигурно първата седмица всички спинкат повече, ама след това... май ще има да броим колко са спали и да се мъчим да ги приспиваме, че да не будуват.
Моето човече през деня не е много активно да рита, ама нощем като си легна и се започва... не знам като се роди и ако активния му период е нощем - ще има да се чудим с ММ как да го приспиваме.

# 78
  • Sofia
Rave, не разбирам схемата... На мен ми бяха обяснили, че не трябва да се будят бебетата освен за хранене?

изгубен, честито момче ! Blue Heart
Страшни са тия нашите стрелчета с характер... Дупе да им е яко на родителите им. Grinning

Ето нещо важно. Слагам го и в първия пост.

Скрит текст:

Forever - аз доколкото разбрах от всичко чуто и прочетено, само бебетата "еднорози" спят толкова много, че да ги будят само за хранене. Сигурно първата седмица всички спинкат повече, ама след това... май ще има да броим колко са спали и да се мъчим да ги приспиваме, че да не будуват.
Моето човече през деня не е много активно да рита, ама нощем като си легна и се започва... не знам като се роди и ако активния му период е нощем - ще има да се чудим с ММ как да го приспиваме.
И като се родят е така 😁 още в болницата се забелязва. Цял ден спи в кошарата и вечер се почва купона ...Затова, ако има опция, е добре нощно време да го взимат, за да се възстановиш. Цял ден на гърда си е достатъчна стимулация.

# 79
изгубен, честито бебче Матей! Да сте здрави - и ти и той! Дано Корона резултатът се окаже погрешен. Успех Simple Smile

# 80
Честито бебе Матей, Изгубен. Нека ти бъде здрава рожбата. Голямото чакане свърши.  Браво и че короната си я караш толкова леко. След седмица ще започнеш да произвеждаш и антитела.

# 81
Изгубен , честито мамче ❤ Да ви е жив и здрав Матей и много да ви радва 💙 Радвам се , че сте добре . За Ковид , както се оказа , почти на всички боледували дава положителен бързия , но важното е какво ще покаже ПСР . Стискам палци той да е отрицателен и да гушкаш бебока по-скоро .

П.П. Надявах се да се засечем в Селена , ама на , точно седмица разлика 😁

# 82
Изгубен,честито!Пожелавам ви здраве и скорошно гушкане!

# 83
Честито бебе Матей. Все пак сам е решил кога иска да се роди. Много здраве и щастие му желая.

# 84
Честит мъж, Изгубен! Голяма радост най-накрая да си го видиш, след толкова чакане, да ти е жив и здрав! Името е страхотно, малкия ми племенник се казва така и много си го харесвам името Матей! 😊
С този Ковид, тестовете дават много често отклонения, та може и изобщо да не го караш, но дори и да го караш, ти пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкате с малчо! 💙

# 85
Браво, изгубен! Най- хубавото е, че Матей сам си е избрал датата за раждане и е определил съдбата си! Нека да е жив и здрав, да расте много обичан и голям късметлия! На теб бързо възстановяване.
Аз много драматизирах относно възможността да родя с ковид секцио, да ме изолират и тн, но в крайна сметка най-важното е бебчо да е добре. Иначе при мен има доста симптоми, болки в цялото тяло, кашлица, температура, хрема, гърло, загуба на вкус и обоняние, както и жестока умора и главоболие. Кумата и кумът обаче го изкараха почти без симптоми. Били само леко отпаднали и ги боляло леко глава, тъй че нищо не се знае, при всеки май е различно. Искай за най -сигурно и пср. А за устичката на детето казаха ли нещо, да не е от снимката ?

# 86
Направиха ми ПСР, гадно е....
А за бебето  казват, че било леко цепната горната устна и се коригирало към 6. Месец.  Можело да го консултират с лицево челюстен хирург, но не било спешно.....и тнт.
Захранен бил.
Но ако ми се потвърди с ПСР няма да ми го дават бебчо, и ще цедя и хвърлям.
Не го показват и на таткото и каката, че били контактни на мен.
Пълна простотия и пародия.
Влизат само със скафандри при нас дето сме с ,,Ковид,,

# 87
Изгубен , знам , че е гадно ... просто дано инфекцията не е активна вече и теста е отрицателен . Нас с моята “съквартирантка” също ни бяха сложили там , но в първата стая , не баш до болните , че нали бяхме само с антитела . Влизаха си даже без маски лекарите , а сестрите опаковани си ходиха . Даже още преди ПСР те знаеха , че при нас е стара инфекция , даже казаха , че е от преди около 2 месеца и не сме заразни , та за това всичко беше облекчено . Иначе стаите не бяха лоши , но беше по-студено там и храната е различна , което за мен нямаше значение , на фона на товя , че сме изолирани . Казаха ли кога ще излезне ПСР-а ? Ти как се чувстваш ?

# 88
Момичета, сега се чух с АГ по ЖК, понеже ми изтече вчера направлението за хоспитализация. Каза ми, че обикновено чакали 5 дни преносване, така че не било проблем че не съм родила още. Ще ходя след малко до МД на тонове, да видя там какво ще кажат, каза че без болки и контракции нямало смисъл да минавам на преглед за разкритие и в понеделник да отида при нея да ми оправи направлението. То това ако не родя до тогава де, иначе ще си раждам без направление явно, че тя била сутринта днес.
Изгубен , поне тези положителните отделно ли ви държат една от друга? То хубаво + тест, ама докато чакаш резултат от пср, а си реално негативна, може да те заразят другите. Оф, дано се наредят нещата, стискам палци са излезе отрицателно и да си те пуснат при Матей!

# 89
Изгубен, много честитки и целувки за бебока😊 да е жив и здрав, спокоен и късмет за по-бързо възстановяване.. Вече можеш да отдъхнеш🙂 Останахме единици на опашката😄

Общи условия

Активация на акаунт