Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 182
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Моят Симеончо нещо не е разбрал правилно схемата за съня. Grinning Вместо веднъж на 3 часа, той снощи се буди по 3 пъти на 1 час. Буквално не съм спала, ама няма как, откликвам на всеки проблем. То не беше глад, оригване, хълцане, пръцкане, акане, колики, ... Сега той си спи, а аз се занимавам с една помпа.
Как топлите изцедената кърма преди да я дадете?

# 91
Фифи,  аз си взех от ОЛХ за 15 лв нагревател за шишета.  Нагласям си температурата на 38 градуса и за 3 мин е затоплено шишето с млякото.

# 92
Бързам да ви кажа, че днес в 12:06 се появи Виктор.. 49см и 3,610кг 💗 бяхме планували нощно секцио за днес, но снощи ми изтекоха водите в 11:30, та общо взето изпитах и двете неща.. 11 часа родилни мъки и след това секцио, сега съм в реанимация. Но пък имам най красивото оформено и дундаво беби!

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 17:18 от Desislava13

# 93
Бързам да ви кажа, че днес в 12:06 се появи Виктор.. 49см и 3,600кг 💗 бяхме планували нощно секцио за днес, но снощи ми изтекоха водите в 11:30, та общо взето изпитах и двете неща.. 11 часа родилни мъки и след това секцио, сега съм в реанимация. Но пък имам най красивото оформено и дундаво беби!
Деси - честит малък-голям Виктор Blue Heart Да ви е жив и здрав, обграден винаги с много любов, щастие и късмет Heart И този юнак се е "стреснал" и е решил да ви изпревари във вашите планове Heart На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате Heart

# 94
Деси Честит да ти е малкия юнак! Да ви е жив и здрав и много да ви радва 💙

# 95
Деси, честито бебе Виктор. Пожелавам му да е здрав, борбен и силен в живота.
Днес записахме и Яни на педиатър.  На 21.12 сме на преглед при нея. Младостката пиликлиника е точно до новия ни апартамент,  така че край на пътуването до старото педи.

# 96
Честито Деси! Живи и здрави и бързо възстановяване!

# 97
  • Sofia
Деси, честито бебе Виктор. Пожелавам му да е здрав, борбен и силен в живота.
Днес записахме и Яни на педиатър.  На 21.12 сме на преглед при нея. Младостката пиликлиника е точно до новия ни апартамент,  така че край на пътуването до старото педи.
Тази зад училището ли? При кого го записахте Simple Smile
Аз вчера се чух с нашата, ще го водя след празниците да се запознаят и ще го съчетаем с първата ваксина.

# 98
  • София
Честито, Деси ! Бъдете много здрави и бързо да се възстановяваш! Flowers Four Leaf Clover

# 99
  • София
Деси, чаках да пишеш.
Честито бебче ! People Baby
Измъчила си се, но като го гушнеш, всичко ще мине ! Blue Heart

# 100
Честито Деси, жив и здрав Виктор и бързо възстановяване!

Аз не можах да мина на запис. В МЦ на МД нямаше в 14ч дежурен лекар, който да ги разпише. Защо не съм била отишла преди обяд, тия хора си правят гаргара с бременните, с мен върнаха още една майка с термин 13ти.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:18 от Малечка90

# 101
Честит да е Виктор! Бързо възстановяване, Деси Blue Heart
Поздрави от слънчев Пловдив, усърдно съм се заела с разходките на тумбака Simple Smile

# 102
Благодаря ви, момичета. По измъчих се, да.. Но се надявам бързи да се раздвижа и да си го видя дори за малко.. Оцених спортните шишета тип биба! Само ще кажа, че аз съм с близък в майчин дом и пак ме ядосаха! Изгубен, честит да е и твоя бонбон! Много набързо прелистих и мисля, не видях друго бебе, но ако има и то да е здраво! Как се чувстваш ти? Мен вече 5 часа след операцията ме боли бая свиването на матката май май

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:48 от Desislava13

# 103
Честит да е Виктор Blue Heart Бързо възстановяване и скорошно гушкане ,Деси People Angel

Стискайте палци, момичета и аз съм в болницата в очакване,след изтекли води преди обяд. Опитвам се да съм спокойна и уверена, най- хубавото предстои Hands Pray

# 104
Деси,честито!Бъдете живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт