Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 273
  • 786
  •   1
Отговори
# 360
Уфи, каква е тази работа, на мен за 3 дни щеше да ми се пръсне сърцето там без бебе, а 2 седмици.....или до отрицателен  тест  това е безумно.
Аз на всяка визитация се оплаквах и си исках бебето.
Нямат право, даже мисля  че срещу подпис ти го дават, някаква Декларация  примерно.
 При теб наистина има изразена доста силна симптоматика, щом си на АБ и с пневмония, но си мисля, че  трябва да попитате лекар опасно ли е за бебока, ти ще си с маска, ще си ти чува гласа. Това новородено бебче не знае къде е и не  чува твоя глас. Карай се с тях, ако имаш сили, или мъжа ти да се разправя.
ММ на 2 ден беше готов да ,,взима 20 лтр бензин да пали болницата,, така беше бесен.
Отделно сега заслужават раздухване на случая ни, как усвояват пътеки...ама не ми се занимава с глупости.... просто всичко е много объркано.
Най- важното е да сте здрави, и ти да се възстановиш.
Незнам с пневмония  дали скоро ще ти покаже отрицателен,  на мен ми е + без симптоми,  при прекарано преди 3 седмици болки в гърлото....

# 361
Хелинор то всички препарати са симетикон. Да знаеш че те я запичат и всъщност това превиване и напъване е за да се изака.  Предлагам ти да спреш симетикона, да държиш беба без памперс след ядене, за да ритка свободно и да пръцка,  също може да я държиш върху гърдите си с лице към теб като главата й е на едното ти рамо, а ти си изправена.....и да я масажираш по гръбчето.....

# 362
  • Sofia
И аз мисля, че трябва да се направи нещо. Ами ако след теб мъжът ти излезе положителен, още десет дни ли ще е в болницата ?

# 363
Хелинор , препоръчвам Колинокс ... поне аз съм много доволна Simple Smile И те имат симетикон , но са + пробиотик .

Изгубен , аз не мисля , че случая ви е нещо особено , че чак и раздуване ... съжалявам , но аз пък не разбирам хората , които отричат вируса и ситуацията и постоянно тръбят , че всичко е измама ... Само искам да ти кажа , че аз го изкарах на легло и беше ужасно . Не се шегувам , откакто се помня не ми е било толкова зле и отпаднало . Само можеш да се радваш , че си от хората , които го карат без симптоми и усложнения . Пълно е с болни , имам и близки , които стигнаха до болница . Съжалявам , но за мен не си права с това постоянно повтаряне и недоволство срещу болницата . Да не говорим , че ПСР - те даже ги пращат в Писанец и не ги правят те . А и като си сигурна , че е измама , направи си втори частен .

# 364
  • Sofia
Не става дума за отричане, а че е нормално да изпишат майката с бебето

# 365
Мери, може и да съм го изкарала преди 3 седмици, когато ме болеше гърлото, но аз негодувам, защото сега в момента ме водят в болница, а аз съм си вкъщи, и така ми удължават карантината да ми е до 31.12. Отделно ми объркват болничните...

Наистина най- важното е че сме здрави и заедно....но не съм нито болна в момента  нито нищо...
Как примерно  ще отидеш на махане на конци като си в карантина?
Абе каша....

А случая на Уфи , тя е наистина болна, и въпреки това е редно да си види бебето....

# 366
Изгубен те те пускат от болницата не защото точат пътеки от ЗК....просто пътеката е определен брой дни, ти си коронясана и всъщност не можеш да си виждаш там детето и те гледат ако няма опасност за теб след секциото да те изписват,  а и все пак колкото повече персонала контактува с теб, толкова им се увеличава шанса да се заразят. Един невролог от ВМА два месеца не можеше да се изчисти от вируса,въпреки че беше клинично оздравял. Ти може да си ОК, но всъщност си заразна.....ето това му е гадното на вируса. На един мой приятел майка му е анестезиолога в детско отделение и преди месец я привикаха като анестезиолог в ковид отделение,  защото анестезиолога там е починал от този вирус.....тя е плакала, ама отишла. Много хора го изкарват тежко и остават със сериозни последици върху белия дроб или сърцето. Гадна работа. Всеки, който го кара безсимптомно или леко да се чувства богопомазан.

# 367
Invisible, честито бебече, да расте здрав и силен! Възстановявай се бързо и леко Blue Heart
Уфи, най-искрено ти съчувствам за ситуацията, в която си! Не мога дори да си представя какво ти е.. Мога само да ти пожелая в най-скоро време да си гушкаш детенцето!
Относно ПСР тестовете след прекарана инфекция могат да бъдат положителни и 8 седмици след началото на заболяването. Днес майка ми говори със здравните служби, в страната, в която живее и от там също са й обяснили това. Тя, за да може да дойде да помога за бебето, ще си прави антигенни тестове, за да разбере дали има антитела за изграден имунитет или има и имуноглобулини М за все още активна инфекция, която може да предаде. Уфи, не знам в коя болница си и не знам дали тези хора си дават сметка за това, но ситуацията ми се струва абсурдна в случая. Надявам се, че ще се намери решение! Flowers Four Leaf Clover

# 368
Изгубен те те пускат от болницата не защото точат пътеки от ЗК....просто пътеката е определен брой дни, ти си коронясана и всъщност не можеш да си виждаш там детето и те гледат ако няма опасност за теб след секциото да те изписват,  а и все пак колкото повече персонала контактува с теб, толкова им се увеличава шанса да се заразят. Един невролог от ВМА два месеца не можеше да се изчисти от вируса,въпреки че беше клинично оздравял. Ти може да си ОК, но всъщност си заразна.....ето това му е гадното на вируса. На един мой приятел майка му е анестезиолога в детско отделение и преди месец я привикаха като анестезиолог в ковид отделение,  защото анестезиолога там е починал от този вирус.....тя е плакала, ама отишла. Много хора го изкарват тежко и остават със сериозни последици върху белия дроб или сърцето. Гадна работа. Всеки, който го кара безсимптомно или леко да се чувства богопомазан.

Дано е така, както казваш.

Как сте с кърменето. Аз се опитвам да му давам на често кърма, за да стимулира производство......ама си иска и млякото в шише. Днес издържа от 9 до 16. на кърма.
В 16.ч вече ревеше, че нищо не пускам и си хапна АМ, заспа и още спииии.
Трудна работа е с това слизане на кърмата....след нормално раждане ми се лееше като из ведро, а сега няма.
Пия чай, ям овесени ядки...давам често...правя топли компреси....
Дано потръгне скоро.
Пиите ли някакви витамини?
Аз почнах от днес по 1 ферофолгама защото съм си с анемия,В12, и биозин мама си пия.

# 369
Изгубен и при мен е така с кърменето. Сутринта успя да се нахрани от двете гърди, но след това си искаше и ам. Като се разреве и го слагам да стимулира, но имам усещането, че е почти постоянно закачен за мен. Надявам се да се получат нещата.
Преди два дни пробвахме лефакса. След три давания и се почна едно повръщане цял ден! Спряхме капките и се оправи детето. Явно нещо не му понесе. Та сега май ще пробваме с Колийф.
Уфи ситуацията е ужасна. Дано се намери някакво решение и ти дадат детето. Аз вирусът си го изкарах вкъщи на АБ и с детето. Сега се радвам, че не настоявах повече да ми направят тест в болницата.

# 370
Аз съм във Вита. Надявам се скоро да проключи този кошмар. Наистина не го пожелавам на никоя мама. Аз не отричам вируса и това, че в болницата пазят персонала и другите бебета, отричам това, че не изписват децата с майките и им искат ПСР, а не антигенен тест.
Иначе докато съм далеч от бебето се опитвам да стимулирам гърдите с помпата по няколко пъти на ден, но още са меки, за мен кърма не е слязла и успявам да изцедя по много малко. Днес даже ме питаха искам ли да кърмя изобщо.. пък аз искам, опасявам се само докато се съберем с бебка дали ще имам с какво да я кърмя..

# 371
Уфи , при теб е още по - сложно , много съжалявам , че си в тази ситуация . Представям си как се чувстваш ☹ Не съм много наясно , но каква е причината да държат бебето отделено ?
Преди да излезне моя ПСР , ми бяха казали , че дори да е + , ще ни изпишат заедно , но ще сме под карантина 🤷♀ Иди им хвани логиката ... знам , че всичко е каша ... Иначе и според мен би трябвало да има начин да си вземеш бебето , и аз предполагам срещу подпис .

Жанинче , аз имам предвид ситуацията на Изгубен , не тази на Уфи ... нейната е къде , къде по-сложна .

# 372
Честито бебче, много здраве и щастие ви желая.
Аз намерих страхотно статия за името на детето и едни други неща съвпадат,  и е страхотно.  Така че ако всичко е наред и наистина така са предопределени нещата и няма нищо случайно,  би трябвало да родя понеделник- вторник.
Зодия Козирог започва от тогава нали ?

# 373
  • Sofia
Аз съм във Вита. Надявам се скоро да проключи този кошмар. Наистина не го пожелавам на никоя мама. Аз не отричам вируса и това, че в болницата пазят персонала и другите бебета, отричам това, че не изписват децата с майките и им искат ПСР, а не антигенен тест.
Иначе докато съм далеч от бебето се опитвам да стимулирам гърдите с помпата по няколко пъти на ден, но още са меки, за мен кърма не е слязла и успявам да изцедя по много малко. Днес даже ме питаха искам ли да кърмя изобщо.. пък аз искам, опасявам се само докато се съберем с бебка дали ще имам с какво да я кърмя..
Наистина мисля, че може да ги съдиш. Или има друга причина, заради която не изписват бебето.

# 374
Ани, козирогът започва от 22ри 🙂
Много се надявам все пак мойто чаве да си спази термина или ден преди него да се роди, сега като казаха, че не е нужно да се предизвиква преди 20ти☺ аз ще го последвам с рожден ден на 26ти и ще е идилия😄

Общи условия

Активация на акаунт