Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 307
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Jaska , честити момченца и на теб ... много здрави и щастливи с двете каки ... пълна къща с щастие 💙💙❤❤

# 436
Jaska, честита двойна радост!
Здрави да са Иван и Калоян.

Аз ходих да ми махнат конците. Не беше най- приятното  изживяване, ама мина.Бая натисна за да го изкара конеца.  Доктора погледна на ехограф  матката, всичко е наред, и каза след 2 месеца на цитонамазка.
Да взема да нося колан за стягане и това е.
Тези колани за стягане дали имат размери, или ....да пратя ММ да взима един
А каката гледа бебето докато ни нямаше. Wink

# 437
Jaska, честити ти рожбички Blue HeartBlue Heart

# 438
Супер новини!Честита да са братята Иван и Калоян!Честит да е бебе Мартин!Днес много младежи да пораснат силни и отговорни мъже за гордост на родителите си!
Хюлия ,благодаря за идеята ще го извеждам на терасата,постепенно ще увеличавам времето!🤗

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:21 от Tsareva_89

# 439
Jaska честити синове ❤️❤️❤️ да са живи и здрави юнаци 🍀

# 440
Jaska, честити синчета! Blue Heart Blue Heart Да растат здрави, силни и обичани! Късметлии са те с две каки - няма как да не са щастливи и обгрижени. Simple Smile

# 441
Фифи яко парти е било снощи значи.  Гледай днес да няма афтър парти Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartHeart
КитКати честито бебе.

# 442
Честити бебенца, котки! Да са здравички, кротички и да си цоцат млякото 😁
Аз бях на тонове днес, пак 1-2 мижави контракции, но една идея по-ускорен пулс.
Чакаме го докрая на седмицата, иначе понеделника звъним и насрочваме нещо...
Аз си имам менструални болки, а вечер предимно се изострят и позиви по голяма нужда 😳 четох, че били предвестник, ама ги имам от 2 дни, знам ли...

# 443
Изгубен аз също започнах колана. Имат размери. Аз взех някакъв от ОЛХ. Толкова търсене и избиране му ударих. Накрая взех нещо супер бюджетно за 25лв. Днес го сложих за малко и мисля че ще свърши работа. Моят е такъв :

# 444
  • София
Здравейте!

Да ви кажа не издържам вече с това чакане....С първото не бях така, но сега знам какво да контракции, имам си редовно, но леки, както и менструални болки през нощта. Гледам все за нещо като пишкам или по бикините. Мисля ги и тези тестове сега бързи при приемането, изобщо все се шашкам за нещо. Искам да минава, но и ме е страх! А като чета за големи разкрития без болка ми става лошо, защото не искам без упойка.

Вие чували ли сте за - изпускане на момента за упойка (второ раждане)? На колко сантиметра става това, аз четох, че и на 10 може да ти сложат....Всеки доктор и анестезиолог на различно мнение ли са, само от тях ли зависи?? Аз искам и това е, няма ли да ме уважат?

Иначе мен не ме проверяват за разкритие, а ми е любопитно, но доколкото разбирам не е стандартно и не се прави на обикновен преглед, аз съм 38 + 2

# 445
Момичета, нормално ли е моят 10 дневен господин вече 5ти пампер да го препълва с напишкано. Има само 1 солидно наакан. На смесено хранене е. Последно беше на педиатър 7ми ден заради една инфекция и ме предупредиха че може кара по-дълга жълтеница заради кръвната ми група. Дали няма общо с жълтеницата?

# 446
Честити мъже Иван и Калоян, много здраве и късмет!!

Нел и аз съм 38+ 2 , утре ще видим за контракции и разкритие, но ако направим едно чистене в неделя,  може да спомогна процеса. Не че леко високото кръвно не ми помага с контракциите.

# 447
Джаска честити Иван и Калоян. И моят Калоян се роди 2770гр. Ех да са ти здрави и много да те радват.
Днес излязохме на разходка....от 14'30 до 15'30. През цялото време спа. Прибрахме се и го накърмих и сега си продължава дрямката. За навън както си бе облечен за вкъщи с боди с гащеризон и чорапи, му сложих космонавта и в зимното чувалче на количката.

# 448
  • София
Anny, не те ли е страх от преглед за разкритие, да не предизвика зорлем раждане, да не прокърви, заболи много... Знам ли, нещо да не се обърка? Все пак имаме още малко време до термин...

Честити мъже Иван и Калоян, много здраве и късмет!!

Нел и аз съм 38+ 2 , утре ще видим за контракции и разкритие, но ако направим едно чистене в неделя,  може да спомогна процеса. Не че леко високото кръвно не ми помага с контракциите.

# 449
Арома и аз си взех същия колан от олх, май има подобрение.
И Самуил е на смесено хранене като ми е много трудно да преценя след кърмене колко ам да му дам 🤷Все е гладен. Иначе го мерих на кантара вкъщи. Изписаха го 3200, сега е 3900. За две седмици +700гр май е добре

Общи условия

Активация на акаунт