Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 307
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
Честити бебета  Бориса и Елина! Прекрасни имена.

Деси, докога ще сте в болницата?

Арома каква инфекция  прекарахте?
Гледах в ОЛХ излиза ми колан с подарък бельо от Варна е обявата. 24 лв. Това ли е колана.....

# 466
Бриела , честита да е Бориса ! Много да ви радва и слуша ❤

Като няма бебета , няма ... но като започнат , през час валят честитки 😁🥰

# 467
Затишие и изведнъж толкова мнг бебенца!
Честит да са ви! Здрави и късметлии!

Днес и нашата дъщеричка се роди
В 11.15ч, 3350гр, 49см . Ще я кръстим Елина! Толково съм щастлива, усмихвам си се в леглото и сълзите ми се стичат от радост!
Трето секцио ми е и се чувствам много добре. Движа се от както съм излязла от упойка, но още не са ме вдигнали.
Прекрасно, прекрасно е чувството да гушнеш и целунеш здровото си бебче!
Преди 10 год когато го изпитахме за първи път си казахме, че ще сме благословени ако можем да имаме три деца! Днес съм благодарна, че това ни желание се сбъдна! Пожелавам си здраве на мен и любимите ми, за да отгледаме прекрасните си деца с цялата ни обич!
Обичайте се, усмихвайте се и живейте в хармония!
Честита да е Елина!Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!Много вдъхновяващо послание!Да си призная като си лежех в Шейново с Коко и си помислих дали ще ми се случи отново това чудо да имам.
И Честита да е Бориса!Пожелавам и здраве,късмет и радост!💖
Като няма,няма бебчета и хоп после бебевалеж 🤗🤗🤗

# 468
Честито за новите бебоци Hug да са живи и здрави!
Родилите да питам колко болят контракциите? Аз съм припадала от менструални болки и мисля сега да искам упойка от рано, от няколко см. разкритие. Надявам се да се съгласят..

# 469
Момичета,
след днескашния преглед за разкритие (4 см) нормално ли е да ме боли главата, цял ден до сега и продължава бебката да мърда, да ми е на буца и от време на време да ме боли срамната кост?

# 470
Честити нови бебчета, да бъдат здрави и щастливи! Бързо възстановяване, момичета!🌺🌺🌺
Аз вдигам ръка🙋, като все още чакаща с термин 19.12 😆
Утре предстои преглед, да видим какво се случва и какво ще правим. До Коледа бебе ще има най-вероятно, няма да чакаме много след термин. Вече нямам търпение, лошо ми е особено вечер, а носа ми е запушен от 10-дни и не мога и да дишам като хората. Днес помислих за секунда, че водите ми изтичат, но се оказа по-воднисто и обилно течение. 🤭Все пак се надявам да си тръгне само, без предизвикване и т.н. 🙂Успех на всички чакащи девойки. 🍀

# 471
Момичета,
след днескашния преглед за разкритие (4 см) нормално ли е да ме боли главата, цял ден до сега и продължава бебката да мърда, да ми е на буца и от време на време да ме боли срамната кост?

Не е нормално главоболието. Провери си кръвното. Вода пиеш ли достатъчно?

Честито за новите бебоци Hug да са живи и здрави!
Родилите да питам колко болят контракциите? Аз съм припадала от менструални болки и мисля сега да искам упойка от рано, от няколко см. разкритие. Надявам се да се съгласят..

Припадала си защото си с нисък праг на болка или защото те боли изключително много?
До колкото чета и гледам е изключително болезнено.

# 472
  • София
Да са честити и останалите бебоци от днес, голям бебевалеж. BalloonTada
Само радост да носят в домовете си. Heart

Деси, за какво наддаване говорим, то бебчо е едва на 6 дни... Я не се филмирай.
Моето момиче се роди 3.500 кг, на 5ти ден я изписаха 3.130 кг.
Но не е вкусвала АМ.
Така че вие сте повече от перфектни като тегло. Flowers Hibiscus
Тя също заспиваше постоянно, държах я на гърда колкото издържи, после й отварях устата и й капех вътре директно от гърдата.

# 473
Бриела, честита принцеса! Да бъде здрава, а ти да се възстановяваш бързо Heart
Бременни не останахме в темата, наистина, а и с моя термин 29ти май ще си остана на края само аз Grinning Утре съм на тонове пак, на преглед и на консултация с анестезиолог, рутинно, ще го разпитам за всички видове упойки  според раждането.

# 474
fillme, ами не знам, имам татуси големи и не ме е боляло. Но от менструални болки съм припадала, бяха ужасни, режещи в целия таз. По описанието ми приличат на родилните... Надявам се да ги изкарам с упойка а преди болницата да пия но шпа. Някой ако има други идеи, да казва.......

# 475
fillme, ами не знам, имам татуси големи и не ме е боляло. Но от менструални болки съм припадала, бяха ужасни, режещи в целия таз. По описанието ми приличат на родилните... Надявам се да ги изкарам с упойка а преди болницата да пия но шпа. Някой ако има други идеи, да казва.......
Но шпа не е добра идея защото блокира гладката мускулатура, епидурална си искай.

# 476
Честито бебе Бориса. Да расте нежна и красива.
Деси няма за какво да се притесняваш. В родилното всички бебета губят тегло. Яни се роди 2770гр, а след седмица го изписаха 2620гр. А и тепърва ще осъзнаваш докато си била бременна колко клипчета и писания си гледала и чела за бебегледането, а на практика повечето или са неприложими или не работят при твоето бебе.

# 477
  • Варна
Момичета и аз да се запиша.
Честито на всички нови бебенца!!!
На 16.12 се роди третата ни дъщеря Елина, 3470гр 52 см.
Мъчим се с кърменето. Роди се нормално и се нагълта с води. Днес на кръвните излезе, че е с црп 33 и и назначиха антибиотик.  Нямам идея още колко ще седим. Не съм ви чело, но после ще наваксвам.
Успех на неродилите! И не забравяйте наистина най важно е дишането при контракциите!

# 478
Ками, честита Елина. Жива и здрава да е, а на теб бързо възстановяване.  Разкажи как се случи.

# 479
Честито мамчета,  бъдете здрави вие и бебоците и бързо се прибирайте за Коледа 😍
Аз имам въпрос.. Беби вече е на 6дни /3,620кг се роди/ вчера не е ял добавка ам, но не е наддал нищо, педиатърката в болницата каза, че е сега е 3,600 и уж не било нужно да наддава всеки ден, ама не съм сигурна дали само с гърда ще е окей и нахранен.. Сега в болницата нито мога памперси да следя, нито да го тегля.. Как се определя колко кърма трябва да яде? Гледам ги тия схеми в интернет, но как бих могла да знам дали ги поема.. Много сложно и се притеснявам да не е гладен.. Дали му стига?! Още е сънлив :/ много ми е объркано..

Деси, абсолютно в същата тревога съм постоянно Anguished Виктория също е на 6 дни, роди се 3800 ,спадна до 3600 ,вече трети ден си задържа това тегло, само на кърма сме, ама съм супер притеснена да не почне да пада ,ако не ѝ стига...Понеже е на антибиотик и аз ходя да я кърмя в неонатология, нямам наблюдение върху памперсите. Докторката каза че и до 10-тия ден,може да не качва и аз всяка сутрин съм в тревожно очакване да не да кажат на визитация ,че е свалила.Хем искам да си е само на кърма, хем супер много се тревожа да не да суче малко.

Благодаря на момичетата, които са отговорили на Деси Heart ползвам си Ви за кураж и на мен.

Честити да са Елина и Бориса...Heart ех че плодороден ден! Heart

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 22:54 от Mariqna 1983

Общи условия

Активация на акаунт