8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 093
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Доня, аз те разбрах отлично🙂
Може да се организира друга томбола, ако искаш, знам ли👍

Обаче г- н Вълшебко няма да е на " разменни начала"😀 , че ще вземе да ми се разсърди🧙‍♂️

Слънчева, много си мила! Благодаря ти за комплимента!❤

# 31
August, много се зарадвах на сладките:heart: !
Натрупаха ми се сто неща за правене, а и детето ме вкарва в някакви филми...След като преди един месец ми каза , че има алергия от хора, днес съобщи, че има афантазия. Не можел да си представя образи. Как тогава рисува?
Но каза, че винаги го е имал, 2,5 процента от населението на Земята били като него.

# 32
Аманда, с него сме от една порода😀
Ах, тези алергии...🙂
Сериозно, на чисто физическо ниво ми действат някои хора.
Афантазия ?!😀
Спокойно, щом може да си представи, че има афантазия, значи има достатъчно добра фантазия😉

# 33
  • София
Благодаря за новата тема! 🥰
Прекрасен е Вълшебко! Не помня вече дали поздравих Бисето за сръчните ръце! 💕 Събрали сте се в темата все таланти - и деца, и майки.
Аз не съм от тях, нито децата. За жалост не сме наследили златните ръце на моя баща.
В Школото наборът е на 11 място в класа, с 5.46. Добре, че по АЕ е навъртял шестиците, да му вдигнат успеха. 🤪

# 34
Идеята за размяна на подаръци е готина, но куриерите милите са адски заети в момента, предпочитам да им ( и на нас) спестя

# 35
Бисе,
Много талант има в ръцете ти! Този мини Гандалф е разкошен! Искам да си имам такъв. Ще си говорим за магии😄😄😄

# 36
Благодаря, Рали!❤
Чак пък много не е, защото никога не се получават както искам🙂 И съм мнооого далеме, от това, което искам да постигна като краен резултат🙂
Решихме с Моника да направим още няколко Вълшебковци за подаръци.
Всеки си е с характера.
Уж с едни и същи материали, пък всяко човече си е с различно изражение.
Това човече  утре отива при приятелка на Моника. Ще е изненада🙂

# 37
  • София
Бисе, ама този е много свеж и готин.Heart Eyes

# 38
Бисе, ама този е много свеж и готин.Heart Eyes
Благодаря, liani🙂
Като за тийнка, която обожава комбинацията черно и бяро🙂
Затуй е свеж младежът.

# 39
  • София
Биси, голяма красота!
Мислех евентуално да не пиша повече, ама ей така човек вижда нещо прекрасно и му се стопля сърцето. ❤️

# 40
По някаква причина новият момък на Бисето ми напомня за старите шарени чорапи на Ред. Може би защото е един такъв...жизнерадостен. Simple Smile

# 41
  • София
Чудех се на кой ми прилича първия джуджко на Бисето, а то било Гандалф... Добре, че други имат по-добра памет от моята Simple Smile

# 42
Бисе, изглежда добричък и весел. А и стилен:kissing_heart:
Грийн, понеже те видях, а и се сетих , че учителката по БЕЛ ви праща на теб и на Сани известия в електронния дневник, да питам- те обозначават ли се някак или е като оценките.. Да ровиш, за да разбереш има ли нова? Много смотан дневник.

# 43
  • софия
Биси, голяма красота!
Мислех евентуално да не пиша повече, ама ей така човек вижда нещо прекрасно и му се стопля сърцето. ❤️
Ама как няма да пишеш повече?

Бисе, този е страхотийски як 💙

# 44
  • София
Ами не знам.
Криво ми стана днес.
Но Бисето пуска ефирно-приказни неща. А по твое вдъхновение, Звънче, готвя едно критараки в момента... 😊

Общи условия

Активация на акаунт