8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 100
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
Ред, какво става? Защо няма да пишеш повече?!

Звънче, малко небрежар  го дава:-)

# 46
  • софия
Бисе, много е готин. И патъци, и ръкавици си има, и шеговито лице.

Ред, Hug

# 47
  • София
Бисе, много е свеж!

# 48
Утре моят среден батко има РД. Ще правим чийзкейк. Ако стане сполучлив на външен вид, ще ви почерпя и вас, макар и виртуално 🌞🌞🌞

# 49
  • о`майна лунна нощ е
Ох, очите ми останаха в разпуканите сладки, но не си записах рецептата Sad
Благодаря за новата тема, момичета!
Не знам какво да напиша. Може би, че до отмяна на наказанието на набора без компютър, останаха един учебен и два почивни дни. Ама той не знае още.

# 50
  • у дома
Да се вклиня - ако томболата е за джуджето на Бисето, тя какво ще получи?
Не ми е честно така.

Звънче, ще съм щастлива, че съм зарадвала някого!
Стига ми❤
Какво по- хубаво от това!
Иска ми се са направя за всички и да ви зарадвам, но физически ми е невъзможно.🙂

Трябва да измислим, как да я организираме🙂
Записвам се и аз за едно прелестно джудженце!
Бети,честита да е рожденничката!
Нямам сили да ви изчитам-ако има ново записване за зжудженцето Бисето да ме брои,че сигурно ще пропусна...

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 22:28 от svetlaem

# 51
  • София
Аманда, отказала съм се да ровя в дневник.Мързеливо съм  чекнала известия на мейл.И там  дори е написано същото като в самия дневник- оценка  по предмет, каква е или забележка с цялото й съдържание.Не си правя труда да влизам в самия дневник.Нещо започвам да се изнервям от учебните събития.Днес дори за малко  присъствах  в час по френски.Чух тона   на класната като  ги хокаше.И с право.Много тъпо ми стана  от поведението на класа.Жената е уникална, а те- не знаят че само те ще изгубят с това си поведение.И в следствие на всичко това в яда си  я хванах да я изпитвам  за някои неща, та се ядосах още повече.Засилих я да прави някакви упражнения граматически.Освен да подхващам пак  френския.Оказва се че имам повече спомени отколкото съм си мислела
à votre santé ! Simple Smile

# 52
Ред, има  такива моменти и дни- криви.
Има и криви месеци.
В такива моменти знаеш ли какво правя?🙂Ами, не, не знаеш, от къде пък ще знаеш. Ама, че съм и аз😜
Та, в такива криви, ама яко разкривурчени моменти, взимам вълшебното сито( сигурна съм, че имаш, нали ни ги раздаваха, заедно с кюфтета на Доди) и започвам бавно, бавно да пресявам мислите.
Кривините остават в ситото и накрая ги изхвърлям. Остават хубавините, саво те имат място в главите ни.
Другото е плява, че кой има нужда от нея...

# 53
  • София
Биси, подозирам, че ти самата може да не знаеш, ама май наистина си вълшебна! 😊

# 54
Аз съм си в Плевен и предлагам направо да мина да си взема джуджето от Бисето (озъбен зелен емотикон). И без това ще го спечеля, защото съм родена в неделя и датата ми е 24. Низ от знаци, които предопределят крайният резултат Joy

Ред, абсурд да спреш да пишеш. Престъпно просто.

# 55
  • София
Дикси, и Маша ще тегли томболата. Joy

# 56
Дикси, кефиш ме, момиче!(  тук да се чете търкалящо се от смях човече)

# 57
  • София
Дикси, хахахаха!
Мене ме убедѝ, полага ти се джуджето - от-вся-къ-де! 😁

# 58
  • Между гори и планини
Аз пък бях лятото в Плевен, родена съм на 31, значи джуджко се пада на мен! ( озъбено зелено човече ).

# 59
  • София
Аз бях в Плевен преди 5 години и рожденият ми ден мина. По тези параграфи значи няма да се класирам. Обаче ако джуджето е с раирани чорапи, полага ми се по право, да си знаете. 😃

Общи условия

Активация на акаунт