8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 207
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък май никога не съм ходила в Плавен Simple Smile Освен неделята за която споменах, съм родена и на 4 юли..т.е. зодия рак Simple Smile Щях да пиша, че ако спечеля ще отида да си го взема лично и да го видя този град...но ММ ще ме обяви за луда и няма да рискувам.

# 61
Аз пък се сгаджосах с бащата на Ния на една командировка в Плевен преди 18 (това си е пълнолетие) години. Освен това като авторката на Жужето съм родена в петък. И Маша ми е почти адашка. Нямате шанс!

# 62
  • София
Аз пък съм пила кафе с Бисето на  центъра Simple Smile

# 63
Бисе, не ти ли се намира зелен и червен плат? Да направиш едно специално за Ред. Може пък да дойде до Плевен преди да минат още 5 години. То не че има какво точно да прави тук, но ей така за идеята Joy

Моли, ти пък даже не си идвала...не знам как ще се развие тази томбола, наистина.
Поне от училище не са ли ви водили да видите Панорамата? Останала съм с впечатление, че това се случва на всяко дете в училищна възраст Grinning

Аз пък съм пила кафе с Бисето на  центъра Simple Smile
Айде сега, тези удари под кръста ги парирам. И аз съм пила, хахаха. Кафе ли беше или Аперол, паметта ми изневерява.

Мария, печелиш! Щом има замесена любов. Heart

# 64
Не, Дикси, не съм ходила почти никъде в ученическите си години. Задръстена зубрачка бях Simple Smile и с класа не съм ходила, а нашите не можеха да си позволят много екскурзии. Извън БГ излязох за пръв път заедно с децата. Поне заради тях пообиколихме из България, но Плевен не ни е бил по път може би.

# 65
Приказни са джуджетата на Бисето. Искрено се възхищавам на такива майсторки!
Изтървала съм напуканите сладки, а добре изглеждат.
Вчера правих тези бисквитки. Станаха чудни. На другите вкъщи им били много сладки, та за мой късмет аз се наложи да ги доизям сама. Но другия път ще ги направя с 1/3 от захарта.

# 66
  • София
Ааа, екстра беше в Плевен!
Заснемах някакъв магазин (за проектите на двете кина там скромно ще си премълча 😁; явно с Мария се конкурираме по конандировки).
Ядох някакви адски вкусни неща на центъра. Мъжът ми беше с мене, та си купи едни много хубави сака.
Въобще веднага бих се изстреляла натам, да се знае!

# 67
Честита да е рожденичката на Бети ! Здраве, късмет , верни приятели и сбъднати мечти !
За поредния вълшебник на Вълшебницата съм без думи ! Представям си блесналите очи и възторга на новите им притежатели ! Уникални красоти !

# 68
  • Между гори и планини
Ееехх, щом сте пили кафе заедно...
Пък и Мария любов намеси, другите шанс нямаме!
Братовчедка ми живее в Плевен, учителка по немски, ако някой прерита от зор, да има предвид.
Иначе това лято отидохме на бързо до Панорамата, някакъв куц ден със страшен порой. Отиваме - паднал гръм, ток няма! Добре че бяхме търпеливи, чакахме около час и влязохме. Не бях ходила от ученичка! Трябва да се види!

# 69
Леле, ми то излиза, че всеки по някакъв начин е свързан с Плевен😀
Нищо , де, ще измислим нещо😉

Доня, няма да се плашиш, само е изглеждало, че гръм пада.
Друго е било😀
Ама така ще кажат, знам ги аз.

Дикси, даде ми супер идея за чорапите на Ред. Мисля че ще я огрее, ако обещае да използва ситото по предназначение🙂

# 70
Аз съвсем изпаднах от класацията
Понеже и аз съм Рак, се разсърдвам

# 71
Хепи, що така се предаваш?🙂
Нали сме родени в петък, и книжки обичаме, и Италия...👍

Другата седмица ще напиша имената на всички, които имат желание да си имат Джуджанчо , ще ги сгъна и Моника ще изтегли едно.
Мога да направя снимков материал, пък може и видео файл, за  по- голяма прозрачност😀

# 72
Явно все нещо се случва в Плевен Simple Smile. Ние като бяхме вероятно имаше някаква драма с депото и тролеите бяха по улиците за през нощта. Много ме впечатлиха.
Аз всъщност много пъти съм ходила след това в Плевен, но само в промишлената зона, в завода, и без повече преспиванки там Simple Smile.

# 73
  • Между гори и планини
Аз съвсем изпаднах от класацията
Понеже и аз съм Рак, се разсърдвам
Няма да се даваш, ей! И аз съм с асцендент Рак. Нали след 30г, човек вече бил повече асцендента си, не зодията. Ама аз няма да пусна джуджко, надеждата умира последна! 😜

# 74
Не ,не, край, не ви говоря вече Joy аз не си знам асцедента, но сигурно и той е рак, и шума в рак, всичко в рак Joy много съм ужасна

Похвалих ли ви се, че днес Стола дойде. Вишочайшото дупе е настанено и си отдъхнах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт