8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 103
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
Благодарности за темата!
За школо: Да, на едно и също място са две или повече деца с еднакъв успех, независимо от имената им (промениха го преди повече от година). Детето с 5,99 след 3 деца с 6,00 е на четвърто място, а не на второ.

# 16
Да се запиша и аз. Благодаря за новата тема

# 17
Maria, Ston, благодаря! Малко се успокоих Simple Smile Нашият е на 13 място от 26 и все си мислех, че ако на всички места са поне по 2, значи е на последно. А явно си е в златната среда Simple Smile

# 18
Чета, че от 4.01 само 1-4 клас обмислят да върнат на училище.....

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 15:48 от polly_g_bg

# 19
  • Между гори и планини
Хайде и аз тук 😊 Благодаря за новата тема 💐 Дано всички сме здрави и имаме прекрасни коледни и новогодишни празници. С нетърпение чакам ваканцията, душата ми е закопняла за дни посветени на филми  и мързел, без - да изпитвам, препитвам и проверявам домашни.
Говорих с учител по български. Жената много заета, но намери възможност за един урок от час и половина. Шокирах я с разказа на "ученето" без домашни по български и литература. Ясно е че за класното другата седмица ще се подготвя Стивън сам, после яко газ.
Дните на седмицата се изнизват прекалено бързо, вчера беше понеделник, днес четвъртък... Ужас!
Ще украсявам и пека утре. Иначе ще попадна във сатурнова дупка.

# 20
С благодарност за новата тема и аз се паркирам под елхата, около коледните сладки и вълшебниците. Christmas Tree

Отдавна ме навести празничния дух, та и аз чакам с нетърпение ваканцията за да са свободни и децата да ми правят компания в щуротиите. Microphone
Онзи ден вечерта си правихме диско вечер и им беше много забавно, хич не им се лягаше...
Аз си чета хубави книжки, слушам си музика и гледам да се забавлявам като ми е паднало. Тъй като нямаме нужда от нещо конкретно, та купих по една книга на всеки за коледен подарък. Децата ще останат изненадани със сигурност. Simple Smile

Моят младеж хич и не знам на кое място е, та най-добре и за двама ни. Joy

Бети, да ти е жива, здрава и много щастлива рожденичката!

# 21
  • София
Благодаря за новата тема!
Бети, да ти е здрава е щастлива момата! 
Аз нямам пък съвсем никаква идея синковеца къде е по успех, че нали нашето училище технологично е още в миналия век. Имам идея за няколко оценки и толкоз.
Днес ще украсяваме елхата и продължавам с печенето на сладки.

# 22
  • Между гори и планини
Моя младеж е с успех много добър. Въобще не е отличен. Средният успех на класа е 5.50 някъде, като има няколко момичета почти изцяло с отличен. Има върху какво да се работи и взимаме мерки. Грозната двойка по английски, доста сваля нивото, въпреки, че вече я поправи с няколко шестици. Но това което ми прави впечатление още миналата година е, че за годината не ги оформяха като средно аритметична на срочната оценка от първи и втори срок, а средно аритметично на абсолютно всички оценки. И понякога има загуби.

# 23
  • софия
Да се вклиня - ако томболата е за джуджето на Бисето, тя какво ще получи?
Не ми е честно така.

# 24
Да се вклиня - ако томболата е за джуджето на Бисето, тя какво ще получи?
Не ми е честно така.

Звънче, ще съм щастлива, че съм зарадвала някого!
Стига ми❤
Какво по- хубаво от това!
Иска ми се са направя за всички и да ви зарадвам, но физически ми е невъзможно.🙂

Трябва да измислим, как да я организираме🙂

# 25
  • Между гори и планини
Аз предлагам да си направим обща томбола, всеки избира с томбола някой и го обявява, за да не го избере и друг. И му праща подарък с някаква скромна стойност, избрана тук. Картичка, коледни сладки и т.н

# 26
  • софия
Напълно те разбирам, защото и за мен радостта, която носи изненадата и жестът са най-безценния подарък, ама...

# 27
А, Доня, пардон, но  аз държа някой от темата да получи Вълшебно човече, без да се ангажира по никакъв начин🙂👍

# 28
  • Между гори и планини
Бисе, аз само предлагам, не задължавам. Аз също бих се радвала да пратя нещо на някоя съфорумка, дори вече знам какво.

# 29
  • София
Винаги много се вълнувам, когато избирам подарък за някой и го подготвям. Но пък подарявам на много малко хора, защото държа да е персонално, да е с отношение. Когато трябва да избера нещо по задължение, изборът ми се свежда до ваучер. Joy

Бисе, приказни чудеса твориш!
След първото гномче, реших, че ще е хубаво да имам едно такова същество и у дома. Купих още същата вечер и изпращам снимка на приятелка, която чете в тази тема с текст: това прилича на клошар, в сравнение с това на Бисето. Heart

Общи условия

Активация на акаунт