👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 115 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 480

Това, което получих, не отговаря на снимката. Вискоза с още нещо е, меланж черно с тъмносиньо и леко сребристо ламе на деколтето, но ми хареса и ще си го оставя:

Две жилетки

Тази поръчах за себе си, плюс същата в черно за подарък. Много приятни.

Върху мен тази пола стои между прасеца и глезена:
Скрит текст:
И това е за подарък. Мой номер нямаше, иначе щах да взема 2
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 08:52 от Light Beam

# 481
Ето това получих от абаут ю, чакам и едно късо палтенце, което отдавна заглеждах.

# 482
  • Стара Загора
Неви 86 , роклята е страхотна ! 😍

# 483
# 484
Експериментирах с един сайт - angeltf . Притеснявах се да не са китайски, турски са. Роклята е едно към едно. Екипа е една идея по- светъл, шева му не е идеален, но така или иначе ми е за вкъщи и разходки с кучето, ще си го задържа. Отвътре е много мекичък.
Честити придобивки, много са симпатични Simple Smile
Роклята с поло ли е или то е само на снимката и е допълнително? Описва ли много тялото или си пада свободно?

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 11:27 от bubanka

# 485
  • София
С поло е. Аз лично нося М или L според зависи, тук както казах имах притеснения, че са китайски, съответно избрах L и ми е свободна.

# 486
Mango:
Всичко снимах от поръчката направо, не мога да намеря линковете в Манго вече

И Stradivarius:
Синият е специално купен за най-любимите рокли

А другия за всичко останало:

# 487
# 488
Скрит текст:
Екипа е една идея по- светъл, шева му не е идеален, но така или иначе ми е за вкъщи и разходки с кучето, ще си го задържа. Отвътре е много мекичък.
Няма как да е като на снимката, защото снимката не е тяхна. Следвам мацката в Инстаграм и ми прави впечатление, че масово ѝ крадат снимките от разни сайтчета, особено снимките ѝ с палта.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 12:14 от bubanka

# 489
# 490
# 491
# 492
  • в Кошера
Гащеризон Blue Heart

# 493

Много са хубави. От къде са?

# 494
  • София
Днес получих поръчката от намалението в About you. За първи път поръчвам и съм много доволна, най-вече от цените. Тогава имаше мнения, че намалението не е реално, и написах, че поръчаните от мен неща са с 50% отстъпка, но модератор е изтрил поста ми. Ще дам пример - едните чехли Birkenstock бяха 53 лв (не съм срещала нито офлайн, нито онлайн подобни цени на бранда), освен на джапанките им.

Скрит текст:

За ММ:

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 15:51 от veka

Общи условия

Активация на акаунт