👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 114 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Пак от About you:
На зимна тематика, пуловер:

И по лятна тематика, рокля:

Обувки:

Тениска:

И от HM:

# 76
  • София
Тези трите на Vans с идея да ги комбинирам заедно, имам и кецове в тея цветове ☺

# 77
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Old Navy Mid-Rise Tapered-Leg Jogger Pants for Women

Gap Vintage Soft Classic Joggers, Vintage Soft Classic Hoodie
(продават се по отделно като може да се комбинират различни цветове,но аз си взех в идентичен пепел от рози цвят)

GAP Plaid Shirtdress

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:44 от Adoralova

# 78
Пълнолуние, толкова много ми хареса белия блузон, че влязох в сайта да си го купя. Взех още няколко неща.
H&M

Анцунг за след дълги тичания. Имам нужда от мекичка материя върху себе си.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 21:50 от Dez

# 79
Marella ми сбъднаха пепитената мечта тая година 😂 Пуловер и пола в комплект.
Най-после ще има с какво да нося пепитения чорапогащник и "викторианско-вещерските" ми ботички. Разбира се, не само с тях, с черен или друг цветен също ще е супер 😜

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 22:03 от tuali

# 80
Dez Мекичък е, но е уголемен и широк. Но на мен и така ми допада.

# 81
Marella ми сбъднаха пепитената мечта тая година 😂 Пуловер и пола в комплект.
Най-после ще има с какво да нося пепитения чорапогащник и "викторианско-вещерските" ми ботички. Разбира се, не само с тях, с черен или друг цветен също ще е супер 😜
Чорапогащника според мен е излишен, а комплекта е чуден и ти седи добре.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:02 от bubanka

# 82
Както писах, няма да го нося само така, варианти много ми идват. Но просто няма как да пропусна да си направя и total-look 😀

# 83
Както писах, няма да го нося само така, варианти много ми идват. Но просто няма как да пропусна да си направя и total-look 😀
На мнението на Савова съм, не носи чорапогащника с този сет, или поне блузата с едноцветна пола, ако държиш да си с него. Иначе е чуден комплект и ти стои отлично. 🌺

# 84
Tuali много кукленско костюмче..  Стои ти страхотно! За следващата фотосесия трябва да ти пратя Пухено дълго яке на дизайнерката Rachel Roy в пепит и също пепитени боти на Rocket Dog.
Трябва да ги извадя..
Ооооо и имам пепитена чанта от плат като ботите на Furla .Sunglasses

# 85
На мнението на Савова съм, не носи чорапогащника с този сет, или поне блузата с едноцветна пола, ако държиш да си с него. Иначе е чуден комплект и ти стои отлично. 🌺

Да, най-хубавото е, че и поотделно могат да се комбинират с други неща пуловера и полата 😋

Mimozata, ето, ти ме разбра! Като ще се изтрещява покрай тая изолация и скуката в облеклото покрай нея, трябва да е с пълна сила, от-до 😆

# 86
Абсолютно! Hug

# 87
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Явно джогърите и худитата са на мода,защото във всеки американски бутик за дрехи са на витрина или на централно място сложени.
В интерес на истината малко се дърпах,че имам предразсъдъци заради Ванчето Щерева,но се оказа много удобна дреха.И за вкъщи и за пазаруване до кварталния магазин става.

Роклята от последната ми публикация може и да я върна,не знам как ще ми стои на живо.

# 88
Еми поръчах си го и не съжалявам Simple Smile. На живо е много по - красив, изобщо не е толкова натрапчиво жълто - розово... Ще си го нося с кеф Heart Eyes (само трябва да му махна поне три елемента от верижката, че ми е доста широк)

# 89
  • Варна
Еми поръчах си го и не съжалявам Simple Smile. На живо е много по - красив, изобщо не е толкова натрапчиво жълто - розово... Ще си го нося с кеф Heart Eyes (само трябва да му махна поне три елемента от верижката, че ми е доста широк)
Честито аз пък получих вчера другия,който показах.Много доволна.Също има нужда от корекция.

Общи условия

Активация на акаунт