👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 114 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Desuri, честито и на теб! Страхотен е! Аз нося злато (халка) и щеше да е нелепо друг цвят, въпреки че лятото слагам сребрист с бяла силиконова каишка. Simple Smile

# 91
Докато търсех подарък за мъж, сканирах едно дънково якенце с принт и го взех за... мен. Силно се надявам да се харесаме на живо...
За жалост не всичко е намалено обаче, дебна един розов кашмирен пуловер там 😋

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 20:50 от bubanka

# 92
  • Варна
Desuri, честито и на теб! Страхотен е! Аз нося злато (халка) и щеше да е нелепо друг цвят, въпреки че лятото слагам сребрист с бяла силиконова каишка. Simple Smile
Благодаря твоя също е много хубавав.Аз също нося злато и да си призная не устоях на офертите и чакам още един BlushПо скоро ,като аксесоар.

# 93
# 94
  • Някъде там
обециПлетен топ
Колие

# 95
  • Deutschland
Беше останал наличен  само XS и го поръчах, въпреки че се съмнявам да ми стане. Дадох си заявка за S  и вече пътува към мен. 😊

Чанта- иска ми се да е същият цвят като на снимката Ocra, но ще видим.

37 и 38 номер, така че който стане 😃

И чехлички  Emu Australia

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 22:13 от cielo

# 96
Еми поръчах си го и не съжалявам Simple Smile. На живо е много по - красив, изобщо не е толкова натрапчиво жълто - розово... Ще си го нося с кеф Heart Eyes (само трябва да му махна поне три елемента от верижката, че ми е доста широк)
Точно този ми хареса най-много от показаните, ама си замълчах.
Ако не носех механичен часовник, щях да го поръчам и аз този, въпреки че обра доста негативи в съседната тема.
Честит да ти е.
И да не е спам, винаги съм искала черно палто, е, намерих моето...

# 97
От About you:

Тези са изчерпани вече, за това са малък формат:

Ботите ще ги задържа, макар да имах разногласия със себе си.
Сакото ще го връщам, защото ми е широко. Освен това, очаквах да е по-ярко червено, пък дойде доста по-светло.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 02:23 от Miss_Vi

# 98
Еми поръчах си го и не съжалявам Simple Smile. На живо е много по - красив, изобщо не е толкова натрапчиво жълто - розово... Ще си го нося с кеф Heart Eyes (само трябва да му махна поне три елемента от верижката, че ми е доста широк)
Точно този ми хареса най-много от показаните, ама си замълчах.
Ако не носех механичен часовник, щях да го поръчам и аз този, въпреки че обра доста негативи в съседната тема.
Честит да ти е.
И да не е спам, винаги съм искала черно палто, е, намерих моето...
Момичета, нещо съм пропуснала явно.. къде ги гледате тези хубави часовници? Във Fashiondays ли?

# 99
  • Пловдив
desolina79, да, там. Покрай другата тема за часовниците, влязох и аз и харесах един на guess, ама едва ли ще го взема.

# 100
  • някъде под слънцето...
Боди, дискретно е обсипано със сребристи блещучки които с малко фантазия могат да минат за снежинки.
Скрит текст:

# 101
desolina79, да, там. Покрай другата тема за часовниците, влязох и аз и харесах един на guess, ама едва ли ще го взема.

Аз съм голям фен на часовници и имам доста, но ме сърбят ръцете за още един. Засега обаче и аз само ще гледам.
Как се казва тази група за часовници да оплакна и аз окото?

# 102
Белия блузон от h&m на коя категория е?

Не го откривам като блузон в search Thinking

# 103
borisova Ако говориш за този, който аз споделих, потърси го по този номер 0948456001 в търсачката на сайта.

# 104
  • Пловдив
desolina79 в модни консултации се завъртя малко питане относно часовници. Не е фиксирана тема за часовници.

Общи условия

Активация на акаунт