Обичат ли жените френската любов?

• 116 107
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
как да не обичаме френската любов и двамата след като ни доставя голямо удоволствие. Hug

bouquet това е синхрон , като при нассссссссс. bowuu

Особено ако свършите едновременно...... Hug....ама това си е за майстори Wink Sunglasses

# 91
  • Пловдив
И ако прилагат тактиката на латинската азбука.

# 92
К'ва е тази тактика..Поясни на аматьорите,моля!

# 93
К'ва е тази тактика..Поясни на аматьорите,моля!

Сопранов, може ли да излагаш фамилията по този начин. Сега ще ти обясня кво е тва преди да са ни опозорили все пак.

Тактиката на латинската азбука е следната: езикът движи все едно изписва думички на латински...ето да видиш -

Фаза 1) My name is joro01 - след това движение пичето вече не може да избяга защото е твърде късно и можеш да не я държиш толкова здраво

Фаза 2) I am a big patriot and a notorious womanizer - след като направиш тези движения с езика си пиченцето ще те моли да не спираш и то не само на латински ами и на някакви забравени езици от времената на маите

Фаза 3) Mercedes Benz, Mercedes Benz, Mercedes Benz, S 600, S 600, S 600 - Гарантиран оргазъм все пак, а?

Хубаво е да хапнеш едно кило дюли за допълнителна грапавина на езика. Тогава можеш да минеш и на кирилица. Защо? Защото си патриот, а и защото кирилицата е третия официален език на евросъюза все пак, а?

# 94

Сопранов, може ли да излагаш фамилията по този начин. Сега ще ти обясня кво е тва преди да са ни опозорили все пак.

Тактиката на латинската азбука е следната: езикът движи все едно изписва думички на латински...ето да видиш -

Фаза 1) My name is joro01 - след това движение пичето вече не може да избяга защото е твърде късно и можеш да не я държиш толкова здраво

Фаза 2) I am a big patriot and a notorious womanizer - след като направиш тези движения с езика си пиченцето ще те моли да не спираш и то не само на латински ами и на някакви забравени езици от времената на маите

Фаза 3) Mercedes Benz, Mercedes Benz, Mercedes Benz, S 600, S 600, S 600 - Гарантиран оргазъм все пак, а?

Хубаво е да хапнеш едно кило дюли за допълнителна грапавина на езика. Тогава можеш да минеш и на кирилица. Защо? Защото си патриот, а и защото кирилицата е третия официален език на евросъюза все пак, а?

Joy hahaha JoyЛатински,френски,арамейски,фърси........няма значение ,важното е поне в това отношение да
"говорите" повече от нас Laughing Wink

# 95
# 96

Thinking Аз се сещам само за тактиката на арабските цифри - т. нар. поза 69... Twisted Evil

# 97
Ами и двамата обичаме,какво да направя като ни харесва Embarassed

# 98
Обичат, обичат Peace

# 99
Рядко се случва да я пропуснем по време на секс  Blush

# 100
Задължително и не пропускаме . . . почти винаги и дпупосочно движение. . .

# 101
  • София, в полите на Витоша
Гласувах за опция първа, макар че съм по- срамежливата и не мога да се отпусна.... Embarassed

# 102
Аз обичам и според мен 99% от мъжете обожават да го правят и ги възбужда много. Винаги напират да го правят - добре, че не съм от сдухливите, които не дават. Simple Smile

# 103
направо полудявам като ми дръпне един монолог на френски ,а това че Embarassed полудява ме кара аз също да откачам   - е как да не обичаме френската любов и двамата след като ни доставя голямо удоволствие.  Не правете война - говорете си на френски дами и господа 

# 104
Обичам да правя и да ми правят френска любов. Страхотно изживяване е и в двата варианта. Измежду двата вида оргазъм предпочитам......и двата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт