Обичат ли жените френската любов?

• 116 110
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Много генерално питаш...аз оби4ам ама има и такива дето не оби4ат.
Пък ти Бейби с таз лИбовница да внимаваш 4е ако ви хвана... Wink

# 76
Жените обичат кунилингус и на мъжете им е приятно да го правят. Party

# 77
Право в десетката  Peace

# 78
Изкълчи ми се языка, докат прочета тоз кюлюнгус ли, каквой то, не го знам... Последния отговор. Не им разбирам на тез гражданя префърцунените изделия.. Бха! Crossing Arms
кажи им красТвавицеее...пфу,тея па младите-цаливаа се там дека мочаа hahaha( думи изречени от една баба банскалийка)

# 79
1.  Приятно ли им е на жените?
  Някои се притесняват от себе си ("имам косми", "не съм се измила", "в мензис съм" etc) и затова не искат.  Някои не искат, защото го възприемат като търговия ("после и той ще иска, а не ми се прави").  Обаче като цяло им харесва.  Има жени, които не могат да достигнат оргазъм по този начин.

2.  Харесве ли на мъжете да го правят?
  Генерализираният въпрос е "егоистче ли си в леглото" или с други думи "кеф ли ти е да доставяш кеф?"

# 80
  Някои се притесняват от себе си ("имам косми", "не съм се измила", "в мензис съм" etc) и затова не искат.  Някои не искат, защото го възприемат като търговия ("после и той ще иска, а не ми се прави").  Обаче като цяло им харесва.  Има жени, които не могат да достигнат оргазъм по този начин.

2.  Харесве ли на мъжете да го правят?
  Генерализираният въпрос е "егоистче ли си в леглото" или с други думи "кеф ли ти е да доставяш кеф?"

hahaha hahaha hahaha

# 81
  • густо майна Филибето

Не обобщавай толкова де. Предпочитам да ме целуват на други места, повече ми харесва.
Познавам и мъж, които предпочита да мине без "своето"

# 82
Не обобщавай толкова де. Предпочитам да ме целуват на други места, повече ми харесва.
Познавам и мъж, които предпочита да мине без "своето"
Кое точно коментираш?  Аз например от орални ласки не мога да свърша и затова ми харесват за кратко.  Нито пък съм твърдял, че половият орган е единственият за френската любов.  (Не, в ануса ́и езика си не бих заврял.)  Но зърната на гърдите?  Абе я дайте да се разберем - що е то френска любов?  Имам предвид, че ръцете на мъжа са свободни.  Пък и не е задължително като почне да ќопа веднъж долу и там да си остане до края.

# 83
Хора разни. В ануса не го завираш, сигур щот си мислиш, че устата и е по-чиста. Кви са тия стереотипи и отживелици не разбирам. А опитвал ли си въобще или говориш наизуст?
А кое точно ти пречи да свършиш от орален секс? Много си ограничавате интимния живот ве хора. Преди време бях чел за някаква дето целия си живот само в мисионерската поза го била правила. Не, че позата е лоша де.

# 84
  • Popovo
Да, обичам и мъжа ми обича.

# 85
Peace

# 86
Повечето жени обичат, а и на мъжете мисля им е приатно да го правят Wink

# 87
Ами защо да не я обичат, след като мъжет направо я обожават.Трябва да е взаимно.Но проблема е ,че не всеки мъж умея да я прави както трябва, видял нещо си някъде чул недочул и.........

# 88
Котката направо полудява като и дръпна един монолог на френски Sunglasses,а това че тя полудява ме кара аз също да откачам  Crazy - е как да не обичаме френската любов и двамата след като ни доставя голямо удоволствие. Hug Не правете война - говорете си на френски дами и господа  Peace

# 89
как да не обичаме френската любов и двамата след като ни доставя голямо удоволствие. Hug

bouquet това е синхрон , като при нассссссссс. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт