Обичат ли жените френската любов?

• 116 136
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Палавница и мръсТница  Mr. Green

# 61
Палавница и мръсТница  Mr. Green
Ми в последно време само при нея вися, че не знам... Flutter няма се оплаквам сега от мъжете. Намерила съм си и друг вариант Mr. Green

# 62
Мъжо когато отказва, отивам при любовницата.

Брех кви рабути значи  newsm12

# 63
  • UK
Обожавам да правя. Обожавам да ми правят  Peace

# 64
За мъжете ясно, че я обожават, но така ли е и при жените?И дали  на мъжете им е приятно да го правят Grinning

При нас е определено е мнооого приятно-и в двата варианта. PartyА мъжа ми като почне -няма спирачки  bowuu И аз обичам да му правя на него-по добре се чувствам като виждам ,че му е готино,а доколкото знам и при него е така.Но все пак мисля,че това е индивидуално,а не само до пол.Имам приятелка,на която й правят френска любов,но не й позволява тя да му д..а. newsm78 При всеки е различно.

# 65
Споко дами, ако сте търпеливи ше има за всички   bouquet Joy

Аз на опашка за мъже не се редя   bye
Отстъпвам си мястото... ppp
К`ви опашки, к`ви 5 лева? Ти оня ден ми `зе мъжо, аз к`во да кажа ooooh!
И аз не се реда, те сами си идват при мен Mr. Green

# 66
Жената обича, ама нещо не я кефи да го прави, само от време на време и идва кефа newsm78
А мен ме кефи, то е ясно  Mr. Green

# 67
# 68
Обичат......обичат.......обичат.....

# 69
  • София
Незнам за другите жени,но аз не обичам. Crossing Arms
Май в началото съм се преситила.

# 70
Обичаме и още как

# 71
Първа опция.

# 72
  • До хладилника, който обичам
Не познавам такваз любов и таквиз мъже. Във Франция не съм ходила, нито някой ми е носил нещо от там.

# 73
О, не само я обичам.   Правя така, че мъжът ми,  обичащ тази любОв да ..........търсси.

Става интерено.
   Добрата френска любов  е повече от секс.... !!!!     Това повеч4ето мъже ще го признаят.
А, добрият секс е повече от френска любов.  Както искайте  го разбирайте.    bouquet
всичко, взето заедно  е вече  пърфект!!!!
  оле,   какво казах.... ooooh!

# 74
  • Варна
Изкълчи ми се языка, докат прочета тоз кюлюнгус ли, каквой то, не го знам... Последния отговор. Не им разбирам на тез гражданя префърцунените изделия.. Бха! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт