Обичат ли жените френската любов?

• 116 108
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Първа опция Whistling Whistling Sunglasses

# 106
  • Варна
Разбира се че я харесваме.А за това дали мъжете обичат да я правят те да си кажат

# 107
Гласувах с първата опция ..Има ли жени,които не оби4ат  newsm78.И според наблюденията ми и на мъжете им харесва  Wink

# 108
Гласувах с първа опция.

Но ако трябва да избирам, предпочитам аз да правя  Whistling а не на мен  Wink

# 109
Много ми е палав езика  #Silly

# 110
Определено на всички им харесва ако се прави добре.
Сигурно някои не я предпочитат пред други видове, ама ако някой си извърти езика да каже, че не му харесва, значи или лъже или не го е правил добре.

За мен определено това е най-любимия начин, когато аз правя нещата. Усещането за тръпнещото тяло пред лицето ми, извиващо се за да получи повече... топлината... влагата... вкуса... соковете... ръцете, които ме притискат, искайки още... и конвулсиите в края, който всъщност не е край, защото може да се удължава и повтаря до пълно изтощение... Всичко това за мен е най-голямото удоволствие и е направо несравнимо с другите варианти.
Всъщност предпочитам това пред всичко, което са ми правили на мен досега.

# 111
yubitel   Mr. Green, мъжа ми е на работа , смили се моля те над бедната ми душа   Mr. Green, ако го прочета още веднъж ще ми трябва кофа студена вода  Mr. Green

# 112
yubitel   Mr. Green, мъжа ми е на работа , смили се моля те над бедната ми душа   Mr. Green, ако го прочета още веднъж ще ми трябва кофа студена вода  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

# 113
lyubitel   Mr. Green, мъжа ми е на работа , смили се моля те над бедната ми душа   Mr. Green, ако го прочета още веднъж ще ми трябва кофа студена вода  Mr. Green

Извинявай, но моята жена също е на работа пък аз съм ... гладен.

# 114

Извинявай, но моята жена също е на работа пък аз съм ... гладен.

Mr. Green Оооо, значи можем да си бъдем полезни  Mr. Green

# 115

Пък ако тяхната работа е една и те могат да си бъдат полезни... Hug
Според мен лошо няма.

# 116
Сигурно някои не я предпочитат пред други видове, ама ако някой си извърти езика да каже, че не му харесва, значи или лъже или не го е правил добре.

За мен определено това е най-любимия начин, когато аз правя нещата. Усещането за тръпнещото тяло пред лицето ми, извиващо се за да получи повече... топлината... влагата... вкуса... соковете... ръцете, които ме притискат, искайки още... и конвулсиите в края, който всъщност не е край, защото може да се удължава и повтаря до пълно изтощение... Всичко това за мен е най-голямото удоволствие и е направо несравнимо с другите варианти.

Малиииииииииииииииииииии, представих си го образно. Crazy
Лео правилно ти е казала-имай малко милост дееееееееееееее. Laughing

# 117
Пък ако тяхната работа е една и те могат да си бъдат полезни... Hug
Според мен лошо няма.

smile3501 newsm53

# 118

Милост наистина  Praynig Joy Grinning...но не точно за душата, а по-скоро за междубедрието  Flutter

# 119
Аз обичам, мъжът ми също. Как да не обичаш такова хубаво нещо?!

Общи условия

Активация на акаунт