Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 55 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Мако страхотен горещ шоколад /с това маршмеллоу отгоре просто няма как да е друго/ Kissing Heart
Ели радвай се на гостите, а за трансфера ще стискаме палци!
Мария как е кученцето?
При нас днес поне не е замръзнало и не духа - е малко превалява ама си е нормално Laughing

# 541
Лейди, Макс е добре. Вчера говорих и с момчето от което взимам храна. Каза да не му се треса толкова, че всичко вече е излязло.....Ама аз пак с недоверие подхождам, като знам как съм оглеждала (а и все още го правя) изходния продукт и никакви следи не съм открила.....

# 542
  • гр.Варна
Привет банда. Във Варна ни отвява вече втори ден почти. Вали сняг, ноооо не се задържа върху леда.
Честито на всички празнуващи които отново изтървах, отново Blush Тази седмица по график съм в къщи и докато се натуткам из кухнята, банята, прането и други подобни прекрасни домакински забави и то станало тъмно. При мен нищо ново иначе. Щерката в Берлин, синът на компа(учи детето, да не помислите друго), кучетата около мен да се гушкаме. не знам дали съм ви показала момичето ми. Това е кучето им, Метар се казва. Спасен и осиновен от Сърбия.

# 543
Плами красиво куче, обаче се вижда на втората снимка Laughing на първата ми останаха очите в щерката Kissing Heart

Мария - кучетата имат изключително висока киселинност в стомаха и разграждат невероятни неща - нашия яде де що намери боклуци и има проблеми на изхода само ако е глътнал метал - с малко повече квичене и го изкарва. С пласмасови неща не е имал проблем - в началото ми беше изкарал акъла с едни прекрасни купчинки, като коледни играчки, докато разбера, че е ял разноцветните щипки за пране.........

# 544
Ма ко с това кафе изкушаваш.
Плами страхотни снимки.
Елислава стискаме палци .
Тук духа ,но си имаме сняг,опитва се и слънце да се покаже.Свърших си задачите и сега вътре на топло.

# 545
  • София
Привет, момичета!
Днес можете да ми присъдите приза за мързелана. Спах до късно, после се размотавах, говорих с дружки. Не готвих, защото очаквах да ни спрат тока. Имахме известие, че ще подвключват две новопостроени кооперации до нас. Е, токът го спряха само за 15 мин., но си имах оправдание да не готвя. В хладилникът все има нещо за дояждане.
МА КО, аз докато се натуткам, горещият шоколад е станал студен шоколад. Simple Smile
ЕЛИСЛАВА, ще стискаме палци с все сила! Hug
МАРИЯТ, важното е "производителят на капачки" да е добре. Нали казват, ще му мине като на кученце. Simple Smile
ЛЕЙДИ, помисли ли с какво име ще замениш "Кратун"? Simple Smile
ПЛАМИ, красавица е твоето момиче! От кучета не разбирам, но този Белушко има симпатична муцунка. Simple Smile
ПИСЕНЦЕ, вчера дойде едно много мило момиче от твое име. Благодаря ти! Heart Eyes
Дойде време за обедна почивка. То и от мързел човек се изморява. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
  • при късмета
Ели, ще стискаме палци, като всеки път. Все някой ще е успешен
Плами, страхотни снимки
Излязохме малко с шефа, ама си е гаден вятъра. Разходихме се де и се позамеряхме със снежни топки, взехме някои работи се прибрахме, че домашните не се пишат сами.
Имам само подовете да изчистя. Фло, бия те по мързел, защото нищо друго не съм правила днес, а това не съм го подхванала още Joy

# 547
  • София/Севлиево
Чакайте да ви покажа нашия разбойник,който вчера стана на цяла 1 година

Малко е болен,та и него го мисля,но се подобрява.

# 548
  • гр.Варна
Мерси момичета. Хубаво ми е детето, на майка си се е метнало Stuck Out Tongue Winking Eye. Ели честит пораснал кучо. Видях го и в кучешката тема:grinning:

# 549
Ели, честит рожден ден! Забравих в другата тема да ви поздравя.
Лейди, благодаря за успокоителните думи.
Плами, туй момиченце на 17 годишно ми прилича. Да ви е жива и здрава!

# 550
  • София
Аз слагам само една селска снимка и довечера ще ви чета

# 551
  • при късмета
Много ми харесва темата днес. Вале, как ти е кръста?
ТВ май пак ще ходи на ремонт, прави същото. Не толкова често, колкото преди това, ама ме ядосаха

# 552
  • гр.Варна
Мариат хаха мерси. На 23 ще стане момиченцето от снимката март месец.
Вятъра продължава да вее тук и да вали. Излязох с кучетата към 16ч. и те са много доволни от студа ама на мен не ми беше кеф.
Вале чуден снежен и усмихнат ангел:heart:

# 553
  • София
Ма ко, много по добре съм. Но се пазя.

# 554
Хубаво четиво за лека нощ.
Вале радвах се на клипа като малко дете.
Ели да е жив и здрав кучо.
Ма ко дано го оправят или подновят с нов тв.
Фло аз благодаря за услугата.
Калинче наистина мисли ново  име.
Мария явно не си я видяла капачката ако е била на парчета.
Плами като гледам щерката каква ли хубавица си и ти .
Студ домързя  ме да измисля вечеря ,но пък плетох  с кеф.Пусто съм си схванала нещо рамото и чак врата не мога да си въртя хахах.Седнах на седалката за масаж,отпусна ме плешката, но врата още не мога да го въртя.

Общи условия

Активация на акаунт