Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 55 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ааа, ама аз си купих ботуши миналата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye
То като в лафа: на това копче, балтон да ушием. И моята работа такава - първо ботушите, после якето. Шегувам се, де, такова яке наистина ми трябваше.

Довечера сме на рд. Купих подарък, направих картичка, само чакам да дойде време за партито.

# 616
  • София
Добра вечер, дами!

Славе, какво изпуснах аз за Ванко, какво му е?  Бързо да се оправя!

Кръстът ми мина. Планираме пак да останем за седмица на село.

Прегръдки за всички!

# 617
  • при късмета
Привет!

Кафето и днес на  обяд, нищо, че отдавна съм станала. Шефа има гости и пак бях развод, ме  мъжа ми го няма.
Вале, да ти напомня да дебнеш белите виолетки. Ако уцелиш и ми откопаеш 1-2 коренчета, ще съм ти много благодарна. Приятно ви изкарване

# 618
Благодаря за кафето, Ма ко!

# 619
Добро утро!
Явно и на второто кафе не съм "у ред" писах, писах и го затрих LaughingLaughingLaughing
При мен пак е потоп - 10гр, дъжд и снега отново е спомен.
Да живеят гумените ботуши!

# 620
  • София
Привет!
А аз съм паднала жена. Вчера, слизайки по едни стълби, на последното стъпало нещо се замотах и се метнах като футболист за дузпа. Пострада само дясното ми коляно, но си ме боли. Зор е докато стана и докато тръгна, после не е чак толкова зле работата. Като гледам какво слънчице е навън, та ме е яд, че не мога да се поразходя. Здраве да е.
Е, ожалих се. Желая ви спокоен ден и стъпвайте внимателно.

# 621
  • София
Здравейте , момичета!

Днес издържах още един изпит Simple Smile Имам 6-ца. Благодаря за стиснати палчета.
 Утре и други ден още един - разбит на 2 части...

Фло, да ти минава по-бързо. Че аз паднах на риба през юни - още ме боли здраво.
Не мога хляб без болката да отрежа. Просто лакътя ми... а не ми се ходи по
поликлиниките с тези вируси.

Калинче, гумените ботушки винаги вършат работата. Мойта дъще се премести в Бирмингам.
Че има там приятели, е в Лондон няма мърдане, нито работа. Като се поуправи ситуацията
пак ще се върне, че има още 1,5 години учене.

Славе, как е Ванко?

Валенцето, блазе ти за селото.

Ма ко, с какво хранеш гостите? Те са в тази възраст "многоизяждащи" Simple Smile

# 622
Фло мажи с твоя крем и нещо друго виж,явно доста си го натъртила.Аз есента паднах и натъртих коляното,още е безчувствено.
Ма ко нека има гости,има нужда от компания.С тия вируси ми писна.
Калинче аз се напичам вече трети ден и за теб.
Люси браво на теб,ще вземеш и другия изпит.
Аз днес свърших малко работа,обрах сухите листа,че минзухарите се подават и цъфтят вече.ама много ми е хубаво вън на двора,всичко се подава.Време за плетки няма,дори нямах и ядене,та сега сготвих две да има за днес и утре хаха.Толкова топло беше днес,чак за къс ръкав,ама ме мързеше да  се кача до горе,та се крих на сянката.От 10,30 ч чак в 15,30 се качих.

# 623
Писе и аз искам на двора - дори в снега излизам да пия кафе там, обаче сега е езеро Laughing
Излизах на вечерна разходка - по улиците си текат реки, дъждарките несмогват, но пък няма вятър и с гумени ботуши и дъждобран е страхотно - свеж, чист въздух.
Люси браво на теб! Утре пак ще стискаме палци! Късмет! Много добре е направила дъщеричката - с приятели е винаги по-добре. Никога не съм ходила в Бирмингам, но колкото по-далече от Лондон-толкова по-добре.
Фло бързо да ти мине, ама нали знаеш - боли толкова дни, на колкото години си Kissing Heart
Вале ще почваш ли подготовката на градината?

# 624
Браво, Люска.
Фло, важното е, че падането е било от последното стъпало. Иначе положението щеше да е още по- болезнено.
Аз съм в дупка след резултатите от изследванията, а дори не съм направила всички....

# 625
  • София/Севлиево
Добро утро ❤️
Ще си взема от вчерашното кафе,че днес още няма,пък и съм в процес уж на намаляне,че даже и на отказване.
Изпратихме си момата англичанка по живо, по здраво.Вече ѝ тече 10-дневната карантина,а кучето ни тъгува за нея и постоянно я търси.
Междувременно направих един трансфер на 1.02 и на 11.02 ще се разбере какво се случва.А дотогава си повтарям ,че съм бременна Simple Smile
Люси,супер за изпитите.Стискам палци на всички да се представяш все така.
Фло,това с падането е доста неприятно.Но както са ти писали -добре че е било от най-ниското стъпало.
Връщам се назад,че имам да чета 3-4 странички.Хубав неделен ден,прекрасни ❤️

# 626
  • София

Хайде, момичета, заповядайте на кафе. МА КО нека да си поспи. Сладко да ви е!

Благодаря ви за съчувствието и съветите. И най-странното е, че  си помислих, че може да падна и след миг вече бях паднала. Не знам защо не си послушах вътрешния глас и не се хванах превантивно за парапета. Имало коляно да пати. Simple Smile

ЕЛИСЛАВА, сама не знаеш колко силно стиснах палци и казах на ум заветните думички.

Спокоен ден, милички!

# 627
  • при късмета
Добро утро!
Фло, айде сега и ти кат Валето, изземвате моята работа. Спънатата  в  тази тема съм аз. Бързо да минава
Люска, браво на теб, и днес и утре ще с справиш. Гостите бяха на кекс, пуканки и домашни кубети, с други думи, крутони с шарена сол
Мария, какво става с резултатите? В никакви дупки няма да влизаш
Ели, успех и стиснати палци
Мен трети ден ме боли главата, но се правя, че не усещам, да видим кой ще е по-инат

# 628
Eлислава чакаме хубави новини на 11.
Фло благодарско за кафето.
Ма ко ами как няма да те боли главата с това шантаво време.
Днес е мъгла и студ...Чакам поне да завали и полее цветята.Който мързелува два дни да не плете,а работи по градината,сега ще навакса.
Спорна и успешна седмица момичета.Стиснете палци да намерим плочки в цвета който са ми нужни,че иначе ще падне обикаляне и чудо.А каква шарения ще стане....

# 629
  • при късмета
Писе, не искам да те отчайвам, но ако банята е правена отдавна, никакъв шанс да намерите плочките. И нашите, на единствения ни завод и вносните, независимо дали испански или италиански, които бяха доста едно време, са на серии и ги правят за определено време. Ние преди 2 години правихме банята и моя братовчедка работи в такъв магазин, представителство на една испанска фирма. Единия цвят вече се изчерпваше и чакахме последния внос, а от всички цветове имаме по половин кашон резерва. Отнася се и за фаянса и за теракота. За картините да не говорим, а точно през едната ми минават хоризонталните тръби за душа, но резерва не сме взимали, няма как, те са си комплекти. Ако нещо стане, имаме плочки да направим на мястото на картината, като другите.
Точно от времето ме боли главата, исках да се разходим в парка, онова диване отказва да излиза

Общи условия

Активация на акаунт