Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 55 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Писе, и аз гласувам за нови плочки. На цялата баня. После ще сте много доволни.
Ели, стискам палците.
Ма ко, изследванията са....хм, как да се изкажа. Има завишени, а тези които са в референтни стойности също показват проблеми. Предстоят ми още изследвания и ще подсещам за палците ви.

# 631
Писе, и аз гласувам за нови плочки. На цялата баня. После ще сте много доволни.

Мария абусрд,имам долу да си оправям кухнята,защото отложихме .Та абсурд да правя нова баня.Измислихме временно решение,ще махнем ваната и пак ще си я сложим като оправим тръбите.Ако ли не, ще търся само за под ваната син цвят плочки,ама лошото е че няма такъв цвят ....
Ма ко ,знам че няма да намеря такива плочки като старите,искам да са близки като цвят за пода,а стените има резерва.Бе да сме здрави само.
Заваля,падна мъгла днес и плетката ми спореше,ама и мен ме заболя  главата.

# 632
  • при късмета
Добро утро!

# 633
Добро утро!
Вземам "огнедишащия дракон"!

Още не сме се оправили с наводнението - точно "шурти" от подпорната стена и пак сме затрупани със сняг.... С "оранжев" код сме до 14часа. Утре като започне и снега да се топи......

# 634
Аааа, при нас настана вселенският студ. Не мърдам от нас, дори и с топ не мърдам. И вали сняг. Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Дават го да вали още 5-6 дни... не ми се мисли направо.

Фло - дано бързо да мине контузията. И без повече падания!

Ели - стискам палци! Hands Pray

Писе - може пък да вземете някакви контрастни плочки. Все едно е ефект, а не дефект.

Мария - аз трябва да повторя някои изследвания. Ако пак са повишени, ще пия някакви хапчета. Аман...

Ма ко - как е главата? Мина ли?

Люси е нашата гордост! Фло се дипломира с отличие. Сега чакаме и Люси!

От няколко месеца не мога да вляза в бг мама от телефона си. Дава някаква грешка/рестрикция и не става.

# 635
Aз взимам от кафето с прасето!
Смърфи, може да поискаш мнение от Денис за разчитането на хормоналните изследвания.
При нас времето е една идея по- хубаво от вчера. За моя радост няма дъжд и сняг.
Люска, поздравления за добрите резултати от изпита. Искам да питам дали вашия филм може да се гледа някъде? Тези дни си говорихме с приятелка от Америка и тя ми каза, че цялото ѝ семейство са били пленени от филм за Ванга, та исках да предложа и този.

# 636
Смърфи, може да поискаш мнение от Денис за разчитането на хормоналните изследвания.

Кой/коя е Денис?

# 637
  • София/Севлиево
Момичета,благодаря ви за стиснатите палци.Ето го моя резултат два дни преди официалната дата за тест.

Дадох и кръвчица и след обяд ще имам яснота какво е положението,ама от сега е ясно-ще си имам бебе Simple Smile

# 638
  • при късмета
Еха, това е по-хубаво от кафе! Честито, Ели!
Да сложа едно усмихнато кафе

# 639
  • Бургас
Ех,че хубава снимка от Ели!:kiss:
Само най-хубаво и късмет желая!Здраве и късмет!

# 640
Ще продължа да стискам палци, Ели, до големия финал! Браво за чудната снимка! Hug

Добро утро от мен! Този сняг не спира да вали.... Добре, че е лекичко, но вече гони повече от педя. И така следващите 4-5 дни, бррррр.

И ми се спи, не е истина. И имам излизане следобед. Blush

# 641
Добро утро!

Ели Kissing Heart

# 642
  • София
Ехаааа, денят започна с прекрасна новина!
ЕЛИСЛАВА и аз ще стискам още малко палчета.
Е, забравих какво друго щях да ви пиша. Здраве да е.
А, да рапортувам, че с крем с Арника ходовата ми част е почти излекувана. Готова съм за нови подвизи. Даже след обяд съм на тръстиката.
Хубав ден!

# 643
  • при късмета
Славе, какво стана с Ванко?
Фло, браво, че е минало
Смърфи, това защото си купи яке. така де, времето се грижи да си го носиш Joy
Аз на мързел ще се радвам днес. Имам сготвено, времето ще се разваля и ще лежа цял ден с книгата. Главата ме поотпусна малко, ама не съвсем.

# 644
Ели стискам палци да се потвърди и от другите резултати и ще имаш най-хубавия подарък за Коледа.
Фло радвам се за теб.
Ма ко има човек нужда от мързел и приятна книжка.
Аз по двора използвах времето да се напечем,че пак излезе вятър и дано се размине вчерашната буря.
Поне поля и всичко пуща пъпки.Имам горска теменужка ,вече мини ирис с пъпка,нарцисите също ,а зюмбюлите се подават от земята вече.Игликите по едно срамежливо цветче са пуснали.А обяда беше готова храна.

Общи условия

Активация на акаунт