Празнично настроение с SNB Professional

• 6 810
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Комплектите са много добре подбрани и не бих правила промени.

# 91
Кои от продуктите SNB Professional бихте събрали в комплект, който да подарите за празниците? Комплектът "Ароматна зимна грижа" е идеалният подарък. Страхотно подбрани продукти!

# 92
  • София
АЗ бих комбинирала SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Джинджифил и Върбинка 30 мл и SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и Канела 30 мл, бих допълнила с красива коледна топка за елха и става перфектен подарък!

# 93
Подборът  е чудесен, не бих променяла нищо. За себе си бих избрала „Ароматна зимна грижа“, а за ММ комплекта „Грижа за мъже“.

# 94
Чудесни са всички, но предвид Коледа, бих подарила комплект „Ароматна зимна грижа“,  предпазващият крем за ръце и тяло SNB Professional, както и SNB Хигиенен гел Sweet Dreams за ММ и сина ми.

# 95
  • София
Ароматна зимна грижа е страхотен. Бих го искала за себе си и затова мисля, че ще е подходящ подарък за повечето жени. Още повече, че през зимата кожата ни се нуждае от повече подхранване.

# 96
  • Пловдив
Така подбрани комплектите биха ми върши страхотна работа и затова не бих ги променила Simple Smile

# 97
Комплект „Ароматна зимна грижа“ е много подходящ за подарък - хем полезно, хем модерно!

# 98
Харесват ми текущите комплекти и не бих ги променила.

# 99
1.SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Джинджифил и Върбинка 30 мл,
2.SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и Канела 30 мл, 3.SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят 30 мл,  4.SNB Пила с коледен дизайн.

# 100
За себе си бих избрала „Ароматна зимна грижа“, а за подарък на сина ми- мъжката серия и не бих се намесила в избора на продукти

# 101
Бих избрала продукти от серията с мед и мляко. Идеални са за зимата и с любим аромат.

# 102
  • Г. О.
Харесват ми така, както са събрани комплектите, като за себе си бих ползвала с удоволствие "Ароматна зимна грижа".

# 103
  • Елхово
Най- много лично мен ме спечели Комплект „Ароматна зимна грижа“! А на мъжа до мен му харесвам парфюма - той го ползва от години, не искам да го сменя!

# 104
Бих подарила "Ароматна зимна грижа".

Общи условия

Активация на акаунт