Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 787
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Старая се да давам обезпаразитяващо на гладно ,поне половин час преди ядене,но това беше преди бебето,сега нямам това време,защото те не искат сами да го глътнат,напъхвам в гърлото,те плюяят,после пак,Фея често ме зблуждава че уж го е глътнала,а го крие в бузите и после го плюе някъде. Сега пъхам хапчето в саламче или го разделям на две и пак така в месце,саламче и си го ядат.
Фея повръща така стомашен сок от глад често,но е станала голяма капризка и все нещо не й харесва,но колкото и да е грешно слагам някаква добавка(обикновено яйце,че тя е пристрастена към тях) ,за да хапне поне малко,иначе сутрин е страшно жълти петна от повърнатия сок из къщи

# 136
И Хари изкара умрели глисти часове след първото обезпаразитяване, когато я взехме. Децата помислиха че са спагети Laughing Ние процедирахме директно с белина плюс препарат за под, докато ходеше на пелената и около нея. В нас няколко месеца миришеше на училищен коридор от едно време Smile

# 137
  • Sofia
Милпразон давам на гладно,отварям устата и пускам. След половин час-час време й давам храната. Понеже е дебела вече и ми дават по голяма таблетка,която деля на две Blush Не пропускам,всеки месец около една и съща дата й давам,че с щерката само дето от една купа не ядат-всичко се облизва от двете,а малката като яде нещо даже и ръцете си подлага да я оближе старателно кучето,спестява ми вода от миенето Wink

# 138
  • Пловдив
Ето един одъртял Шошо на команда Горе

Манджа тайм Simple Smile

# 139
  • sofia
Оле, Саске, ще ти изям ушите!!!
Ето един Вълчо:

Вече има час за операцията! Ще е преди Нова Година. Което е хубаво. Ще ми се да оставим всичко лошо в тази 2020.

# 140
  • тук-там
И ние гледаме от Саско, но той ни води доста:

# 141
За кучето, което дърпа. Съжалявам, хич ме няма в имената.
Строг нашийник в този случай е по-добре от душач или обикновен. С тях натиска върху трахеята, при дърпане, е постоянен.
Със строгия е при нужда, идеята е да стреснеш кучето. Ако не се дърпа е като обикновен нашийник и няма драми.
Иначе, много наградки и честа смяна на посоките, докато кучето свикне да ви следи.

Аз не знам дали ще е оплакване или хвалба. Излязоха резултатите на Кара от теста за алергии.. ми няма.
Акари, прах, протеини, полени, чудеса.. Всичко е ок. След безбожна сума за тестове и лекарства това е положението. Остава да сменим праховете за пране и разни подобни, и в това ни е надеждата.

# 142
  • София
Я припомни какво й беше на Кара? Нямат ли други идеи докторите, освен алергии?

# 143
ToniShu, сърбеж. Досега нямаше други проблеми, но наскоро започнаха да й излизат пъпки, получи и екзема. Други идеи няма. Де факто някакъв дерматит. Надявах се на теста за отговор, но уви. Поне сега знам, че всичко може да яде, пак е нещо Simple Smile

# 144
  • София
Уикенда мисля да ходим до нашите ветове, ще гледам да подметна, пък да видим дали ще закачат да дадат някоя идея... При хората кожата не се дразни само от алергии, може ли да е нещо вирусно или бактериално?

# 145
Досега не е имала рани по кожата, червено, раздразнено петно - нищо. А това е вече една година. За съжаление нямаме много други опции. Благодаря за старанието все пак Simple Smile

# 146
Подраних с коледният подарък на Арчи, но не се сдържах. Диването се сдоби с нови купи за храна и вода. Плюс тази конг играчка:

Поигра с нея, после сякаш загуби интерес. Засега е здрава, пък ще видим. Вероятно ще му вземем още едно якенце или пуловерче. Има само едно яке, а ми се иска поне още едно. Глезльо, какво да го правиш. Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Гурме тайм - телешко ухо, телешко копито и еленски рог. Ушите са му любими.

# 148
  • гр.Варна
Международен данък един усмихнат Метър намерете топката на снимката:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 149
Цвети, на Лори слагам, в такъв Конг-кучешка бисквитка.Голяма игра пада!      
   Иланг, отдавна исках да те питам, тези   "деликатеси" , дали миришат гадно?Вземам едни кокалчета на Лори, ама ароматът им е убиец....

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:25 от Roo Roo

Общи условия

Активация на акаунт