Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Mask

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 21:30 от Hristo Ivanov 587320

# 106
Марс перегрин без никакви есенциални достойнства и неаспектиран марс едно и също ли е?
В тази карта такъв ли е? Четох че такъв Марс не се реализира, тоест това за което е сигнификатор не присъства в живота на

Аз не разбирам от перегрини Simple Smile
Според индийската астрология, Марс си стои много добре, Йогакарака е, Даракарака/сигнификатор за съпруг/ и в 11 дом говори за добро развитие по имотни въпроси. Много точки по аштакаварга в този дом, говорят само за хубави неща.
Ами, питайте си астролозите, за конкретни неща Simple Smile
За имотни въпроси? Какво ме интересуват те..... марс не се ли отнася за секс, както и 11 дом?

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 22:02 от ~Канела~

# 107
Ти смесваш чушки с банани.
В случая питаш за елементи от Традиционната западна астрология и в този контекст ти отговарям.
Сега притури и ведическата, която е съвсем различна система... Simple Smile)

# 108
  • SF
Не всеки обикаля астролозите.

# 109
Може ли за мнение относно натален Сатурн, който е в 7 дом , а в соларната карта попада в 12 дом. Може ли да се прави връзка между натален и соларен, спрямо дома, които заемат и ако да какво отношение би имало това за 2021 год.? Благодаря!

# 110
Тълкуването зависи дали Сатурн управлява годината, дали е един от хронократорите за периода, с какви сфери от живота е свързан по сигнификация в наталната карта и т.н.

# 111
Мисля, че тази година управител ми е Сатурн и за това зададох този въпрос.

# 112
Гледа се и профекционният управител – в солара той не се вижда, няма данни.
Освен това соларът не е самостоятелна прогностична техника.

# 113
Възможно ли е личната карма да се промени заради световните обстоятелства?
Няколко астролога бяха сигурни, че 2020 ще имам сериозна връзка и дори дете, дойде пандемията и не видях жив човек месеци наред. Възможно ли е заради тази промяна да се пропусне нещо толкова значимо? Страх ме е, че и тази година ще бъде така заради пандемията, въпреки предпоставките в картата ми.
Възможно ли е да се промени съдбата така и да се забави или пропусне такова значимо събитие? 😿

# 114
Гледах преди малко Силва Дончева по Нова Тв. Не каза хубави неща за 2021, като цяло. Доста напрежение и турбуленция. Световния “елит” ще си контролира нещата, а средностатистическата класа хора, ще са като марионетки. Ще се увеличава и разделението между бедни и богати.
Отделно, спомена, че според нея, вируса е изфабрикуван и нещата са изпуснати извън контрол умишлено. За ваксините нищо не каза. Чела съм мнения и прогнози на Филип Филипов, той е един от астролозите, които ги отрича напълно и че хората в никакъв случай не трябва да си ги слагат.

# 115
Това не са мунданни астрологични прогнози, а мнение, което се припокрива едно към едно с редица конспиративни теории. Който ги чете ще види, че няма никаква разлика в информацията, която се подава. За мен такива прогнози клонят към спекулации. Нещо конкретно за България не казаха ли? Политическа, социологическа и икономическа прогноза, кой ще дойде на власт след изборите? Ето това бих нарекла прогноза.

# 116
  • София
Каза и за България доста неща, че ще се появи нов човек и че от тук може да тръгне духовното израстване. Тя Дъновистка ли е? Много говори и за него.

# 117
И аз го гледах. Нищо съществено не каза. Много слабо интервю като цяло. Само хора, които нямат понятие от астрология могат да се впечатлят. ММ също я слуша, каза, че "сигурно била от добрите, щото много плямпала". Разочаровах го - не е. Филипов и той много се излага във фейса с тия изсмукани от пръстите уж астрологични тълкувания във връзка с ваксините.

# 118
Да се появи Новият Месия ли прогнозират? Това вече граничи с ясновидството, не знам доколко е астрологически обоснован този коментар.

И двамата участници са дъновисти – Силва Дончева и Филип Филипов, от най-фанатичните. За Емилия Богданова нямам информация, за пръв път чувам това име, а уж била от най-известните астролози в България. Другите двама са достатъчно известни, да. Много шум се вдига около тях.

# 119
  • София
Не Сотис, нова фигура в политиката на България. 😃 Мисля, че каза до 2 години най-късно.
И каза, че предстои голяма финасова криза, може би най-голямата.
Не знам, беше ми интересно на мен, но аз гледам всякакви неща. 😃

Общи условия

Активация на акаунт