Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
А не е ли редно астрологът, който е объркал да потърси причината ... или поне да не го казват толкова категорично и сигурно, а да уточнят предварително всичко това, което се изписа тук.

# 151
Канела, ти обаче продължаваш в същия дух.
Обясниха ти момичетата по-горе, аз също се включих - да, може да са ти прогнозирали събития, с дати, месеци, години и нищо от прогнозата да не се изпълни. Дадох ти пример и със себе си. Беше ми казано едно - случи се друго. Сроковете, които ми се дадоха, също не се оправдаха.
Варианти много, може и часа да е ти е бил верен, може да има отклонения с месеци/година, всичко е възможно. Знам, че искаш кконкретни отговори, но такива е трудно да ти се дадат.

Ами, пита момичето, защото също като при мен астрологът /която междувпрочем се оказа един и същ човек/ е казал конкретни неща?! И, да, отговорът след като нищо от казаното не се случва е бил приблизително еднакъв и за двете!

# 152
Аз разбирам, но вече се даде мнение защо може да е станало така. И пак подчертавам мнение. Никой не може да каже на 100%.
Потърсете астролога, при който сте правили хороскопите, попитайте за обяснение защо смята, че така се е случило

# 153
  • SF
Канела, никой астролог не може да Ви гарантира на 100 процента каквото и да е. Астрологът също е човек със субективно мнение и ограничена гледна точка , който няма всички отговори. Независимо от астрологичната му компетентност.
В случай че са Ви прогнозирали брак, важна партньорска връзка, би трябвало да имате по-интересни и значими срещи. То си е пак един от начините за развитие на прогнозирана тенденция. Григор как срещна Лолита ? По време на пандемия. Специално за любов не виждам как моментната ситуация би възпрепяствала хора да се срещат, запознават и да си допаднат. Изборът, който прави човек обслужва и се придържа в рамките на някаква моментна насока/тенденция. Ако нямате повдигане на темата, вероятно Вашият астролог не е хванал основната тема. Транзит към управителят на седми, възврат на Венера, прогресивна Луна в седми, слънчево затъмнение в седми, въобще не е нужно да води до любови или пък брак. Щото някои и за това могат да се хванат.

Аз написах абсолютно същото, със същите думи и примери на лични.
Астрологът и той човек Simple Smile и обяснявах подробно Simple Smile

# 154
Esmee, какви лични примери си посочила, нещо съм пропуснала?

# 155
Канела, а ти направи ли усилие, някакво, знаейки благоприятните условия? С най-добри чувства го казвам.
Може би трябва и ти да направиш усилие, Господ дава, ала в кошара не вкарва.
https://blog.veni.com/?p=5982

По време на карантина хора от обкръжението ми се запознаха и обикнаха по най-невероятни начини, сред тях има и сгодени дори. Повярвай ми във Великобритания карантината продължи месеци... Разбира се, има и такива които се разделиха, съвместното 24 часово съжителсто месеци наред не им се отрази никак добре... Отделно хората са много отегчени предвид пандемията не знаят, гладни ли са или искат да се женят (да речем) така, че избирай добре, всички са (сме) много отегчени...

Знам, че само по един транзит нищо не може да се изясни, но март 2020 и сега януари 2021, докато Сатурн е в първите градуси на (тропическия)водолей, във Великобритания се обявява пълен локдаун. Astonished
Слушах и Трифон скоро с прогнозата му за 2021 г, струва ми се интересна. (но аз съм астролог любител )

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 23:42 от СМ

# 156
В Джьотиш причината поне е ясна – такива отклонения /в тайминга и събитията/ могат да се дължат на неточно ректифициран час при гранична тематична карта, на неточно разчитане на същата тази карта или на непълна оценка на астрологичните периоди, при които има изключително много правила и тънкости, не всички могат да се знаят и да се прилагат на практика. Това е непрекъснат процес на обучение и научаване на нови неща, когато се работи с Ведическа астрология. Постоянно надграждане с нови и нови техники или тънкости при прилагане на една и съща техника, за които досега не си знаел. В западната астрология също всеки си има чалъм, нейният предсказателен дял не е чак толкова елементарен. Нужен е опит, усет, изследователски нюх, не само да караш на интуиция, но и тя е важна.

# 157
  • SF

Имах предвид, че същите неща, като цитираните, ги бях написала на Канела в лични съобщения.
Както и нещата, които СМ пита.
Учудих се, че с почти еднакви думи, примери и обяснения сме отговаряли на въпросите на Канела. Но ние с нея си писахме подробно в лични съобщения, защото бяха дълги и не исках да товарим темата.

# 158

Имах предвид, че същите неща, като цитираните, ги бях написала на Канела в лични съобщения.
Както и нещата, които СМ пита.
Учудих се, че с почти еднакви думи, примери и обяснения сме отговаряли на въпросите на Канела. Но ние с нея си писахме подробно в лични съобщения, защото бяха дълги и не исках да товарим темата.
Благодаря. Познато.

# 159
Канела, а ти направи ли усилие, някакво, знаейки благоприятните условия? С най-добри чувства го казвам.
Може би трябва и ти да направиш усилие, Господ дава, ала в кошара не вкарва.

Най-честото оправдание от страна на астролога е че клиентът си е въртял палците, затова се прехвърля грешката в градината на клиента, а не се търси причина в неправилната интерпретация и анализ. Благоприятните условия се виждат в реалния живот. Благоприятните условия пораждат условия и русло, по които човек да се спусне. Дори като нагласа, афинитет. Има ли ги или не. Значи в случая ги няма.
Представете си всички хора, които пет пари не дават за астрологията. Не ходят на астрологични консултации. Не знаят кога за какво е подходящо. Сигурно на тях не можем да им хванем спатиите ? От астролога не зависи развитието на ничий житейски потенциал/съдба.

Астрологията не е ясновидство, но в очите на хората може да изглежда като такова. Позна ! "Познаването" е въпрос на това да намериш правилно решение на някаква задача. На концепция, анализ, синтез и изчисления. В комбинация с интуиция.

# 160
За много години!!!!! Успешна 2021 и нека всеки да получи това, което иска!  Simple Smile)

Бихте ли препоръчали добър астролог-консултация за годишен хороскоп бих искала да си направя, подробна,но не съм сигурна при кого?
Ще се радвам да споделите мнения!

Благодаря предварително!

# 161
  • София
Здравейте, може ли малко разяснение? При конфигурацията Луна куинконс Плутон секстил Церера куинконс Луна, пръста сочи Луната, нали така?

# 162
Аз написах абсолютно същото, със същите думи и примери на лични.
Астрологът и той човек Simple Smile и обяснявах подробно Simple Smile

Рационално е така. Не е богочовек със свръх способности. Над нещата. Пенкилер Smiley  Обективно погледнато винаги изхожда от субективната си гледна точка. Не е Слънце да огрее навсякъде, както го прави Слънцето. Огрява през призмата на собствения си субективизъм - зодиакален знак на Слънцето. Разбира и осмисля нещата "тясно специализирано" - Меркурий и Луна по знак. И ги оценява, прави своите избори различно - знак, в който се намира Венера...

# 163
Добро утро и за много години! Пожелавам на всички да пречупят всякакви астро прогнози и сбъднат желанията си в най-скоро време.
Аз искам да ви попитам дали сте чували за тази древна техника за ректификация на индивиди с шестодомно натално Слънце - при непреодолимо желание за почистване на прозорците, Слънцето пресича асц и влиза в първи дом. Всъщност аз я установих по себе си Simple Smile. Светъл ден!

# 164
Това не е древна техника за ректификация. Има простичка логика. Кардиналните оси са като хода на Слънцето по време на денонощието - изгрев, среда на деня, залез, полунощ. Те са своеобразен фокус. По-изразени. Когато транзитното Слънце транзитира през точката на изгрева, човек насочва своя фокус по темите на дома, в който се намира Лъв и рожденото Слънце. А асцендента е своеобразен прозорец към света. В най общ смисъл. За Слънце в натален шести - първи дом е осми соларен дом, в зависимост от наталния градус на Слънцето. Тогава може да искаш да смениш и дограмата, нови перденца да сложиш, не само да почистиш стъклата на прозорците.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:11 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт