Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 650
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • SF
Виж какво е сложила Алена на първа страница: Домовете в хороскопа, част 2, част 3
Прочети го, за да не изброявам сухо: прителства, групи по интереси, наука, мода, новаторство, математика, електричество, космос, спонтанност, свобода и т.н.

# 526
Виж какво е сложила Алена на първа страница: Домовете в хороскопа, част 2, част 3
Прочети го, за да не изброявам сухо: прителства, групи по интереси, наука, мода, новаторство, математика, електричество, космос, спонтанност, свобода и т.н.
По скоро ми е важно това интерсептиран дали е хубаво ли е или лошо? Защото заключен дом ми звучи като темите по него да не може да се реализират?

# 527
Може ли някой да ми каже какво значи заключен 5 и 11 дом?
А 11 дом освен за приятелство отговаряше ли и за имоти/имущество?
Понятие интерсептиран дом няма. Има интерсептиран знак и интерсептирана планета т.е планета в такъв знак. Това е знак, който не е връх, не е начало на нито един дом, явява си вмъкнат, "заключен" между други два знака. Конкретния дом си е наред, проблемна би била изявата на планетата попаднала в интесептирания знак. Но това зависи и от други фактори.

# 528
Благодаря!
Може ли някой да ми каже дали има такъв заключен знак и планета. Тоест дали нативът би имал някакъв проблем да има деца...
Или 5ти дом тук си е наред?

# 529
Тази карта не върши работа за такъв сериозен въпрос, който те интересува, но има индикации за затруднения или износване на бременност, ако е женска карта /поради положението на луната/.  
Относно интерсептациите -  не се виждат градусите, в които попадат върховете за да ти каже някой дали имаш интерсептиран знак. Върха на пети дом в скорпион ли е или в стрелец? Ако е в скорпион, тогава знак стрелец е интерсептиран в 5 дом.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 07:38 от Greene

# 530
Сега вижда ли се, че не искам да подвеждам

Да, картата е женска. Но все пак ще има деца?

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 07:59 от Канела○

# 531
Да, ориентирах се - на 29гр51м в скорпион е 5 дом (интерсептиран е знак стрелец).
Скорпион е плодовит знак по принцип, но тук проблемите ще идват от луната.

# 532
Да, ориентирах се - на 29гр51м в скорпион е 5 дом (интерсептиран е знак стрелец).
Скорпион е плодовит знак по принцип, но тук проблемите ще идват от луната.
Sad  Благодаря

А какво значи, че знака стрелец е интерсептиран, щом не е проблем за децата ?
Въпреки луната ... се надявам да имам деца.
Благодаря ще се радвам, ако и друг се включи.

# 533
Както казах, не са проблемът инерсептираните знаци, а интерсептираните планети. Знак стрелец не е проблем по темата, която те интересува, а интерсептирания управител на пети дом - Марс в близнаци, освен  Луната.
Във времената на ин-витро е пресилено да се правят прогнози с категоричност за липса на деца. Затова се говори за затруднения, по които трябва да се работи.

# 534
Ин витро?? Е, чак такива затруднения ли има по картата относно тази тема...  Sad

# 535

Аз имам един въпрос, ако може? Човека с тази карта добре ли е в материален план, финансово стабилен ли е?

# 536

Аз имам един въпрос, ако може? Човека с тази карта добре ли е в материален план, финансово стабилен ли е?
Да, много. Но това за мен не е важно.... искам да бъда майка 😪
А юпитер не се ли свързва също с децата ?
А относно луната, все пак е новолуние- млада луна, макар и в лъв (който не се води плодовит знак).  Sad и е в ъглов дом

# 537

Да, много. Но това за мен не е важно.... искам да бъда майка 😪
А юпитер не се ли свързва също с децата ?
А относно луната, все пак е новолуние- млада луна, макар и в лъв (който не се води плодовит знак).  Sad и е в ъглов дом

Точно за Юпитер във Втори дом, за това Ви питах за финансовото състояние.

# 538
Ин витро?? Е, чак такива затруднения ли има по картата относно тази тема...  Sad
Управител на 5ти е безплодна планета (марс) в безплоден знак (близнаци), и интерсептирана.
Луната е един от сигнификаторите на майчинството. Тук е изгорена, и силно афликтирана /в квадрат и опозиция с два малефика - Плутон и Сатурн/, в безплоден знак.
Управител на Асцендент е безплодна планета (слънце), също в безплоден знак.
Управител на 11ти дом (венера) също афликтирана от  Сатурн и Плутон, пак в безплодния знак лъв. Тук тя е управител и на 4ти дом - отношенията с майката също вероятно са проблематични.
Като цяло по отношение на децата в тази карта има проблем - зачеване, износване, а ако се осъществи - на по-късен етап преживяване.

# 539
Луната ми е изгорена? Досега винаги са ми казвали, че не е ...
Ужас ужас..... всичко е просто ужасно на тема деца явно..... не знаех . Винаги съм мечтала да бъда майка ....

Иначе с майка ми сме много близки, тя е най-близкият ми човек и ме подкрепя във всичко

Общи условия

Активация на акаунт