Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 662
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
nrgmama, дано тълкуването на името й се окаже вярно и за характера й. Аз си представям баба, която си тежи на мястото. Със силен характер. Достолепна. Справедлива и добра по душа като внучка си. Но мисля, че покрай нея ще има повече забавни и интересни случки, отколкото напрежение и интриги. Някак си не й отива на такава жена да действа подмолно. Simple Smile

И нещо за Балджа да допълня - според мен и тя няма да интригантства в стил Селин от последните епизоди. Напротив. Директно ще им влиза с бутонките, опитвайки се да се сближи със Серкан. Мисля, че такъв начин на поведение й отива много повече. Селин беше слаб характер, на нея й бяха присъщи евтините номера. Балджа ми се струва много самоуверена и решителна. Нещо, което Селин не беше. Затова от Балджа очаквам действия. Женски хитрости - да. Но не и интриги. Simple Smile

Ще видим дали ще изляза права. Но нашият сериал е типичен ромком - имаме си сол и пипер, имаме си захар, забъркват страхотен сос. Както знаете, за перфектен вкус се изискват и трите - малко сладко, малко солено, малко пикантно. Така че очаквам от всичко да има в правилнате дози - ревност, смях, сълзи, любов, романтика, интрига. Simple Smile

# 376
Привет! 🤗

Сега да споделя какво видях аз на снимката на Бамби.

Виждам шапка 😎 и гръб, но кой е - не се наемам да гадая. 😂

# 377
  • София
Иринка, къде са? Аз не ги виждам. Sad Никога не съм била особено добра в тези игри "открий разликите" или "открий скрития предмет".
Привет! 🤗

# 378
Бърборанке 😍,
Точно над главата на Ханде, където съм го очертала.
 Леле, ако се окаже, че ми се привижда, защото съм се вкарала много във филма, вече не знам. 🤪😂

Спекулира се, че розовата шапка на Керем има този знак отпред.

# 379
# 380
  • София
Нищо не виждам аз, но стига сме се тормозили и стига сме гадали. Показвам ви какво е станало. 😅😅😅

# 381
Устройва ме!!! 😂😍
Да не остана по - назад и аз ще кажа, че Серкан адски ми лази по нервите с поведението му към Балджа, ама нейсе. Само как искам Еда да я сложи на мястото, леле, нямам търпение. 😈😈😈

# 382
Иринче, струва ти се 😂 Съжалявам, чв развалям кефа. След като го сподели се взирах пак, нищо че още щом Ханде я сподели разгледах доста време прозорците, но.. Нищо. Та показвам ти и защо не е това, което ни се иска да е 😂😂

mari08 аз мисля, че Айфер ще се намеси. Все пак Семиха я слуша нея. Поиска пари - веднага ги изпрати. Ако Айфер й каже да не закача Еда и да я остави, може би бабата ще се отдръпне. Пък може да й каже и да препише всичко на Еда и айде - гитти!
Ама нищо чудно и Еда да си събере багажа и да изчезне, но къде? Тя няма къде да отиде, освен във вилата на Фифи...

# 383
Привет! 🤗

На мен ми прилича на отражение на кошче, кофа с капак или нещо подобно Thinking

# 384
# 385
  • Плевен / София
Изгледах серията с руския превод....Няма да правя анализи....Има момичета, които ще го направят по-добре от мен...Аз искам да кажа само нещо за Селин....дори и когато си тръгна от живота на Серкан тя пак скри от него, че Каан е този, който даде договора..Ферит само го беше споделил с приятел...Нищо не каза за вторият случай, когато шоколада беше сменен с диаманти, нито за третият вече с личното и участие, което доведе до припадъка на Еда...Представя истината, както дявол чете евенгелието...т.е. според интереса си...но не забрави да спомене за Еда и Джерен и тяхното мълчание....Кой трябваше обаче да проговори пръв....Селин и то не защото беше притисната от Ефе, а защото наистина иска да каже истината на приятеля от детинство...но къде толкова доблест от Селин...
Няма до коментиран Еда и Серкан....Който е безгрешен, нека пръв да хвърли камък...аз не съм ....Всеки допуска грешки, важното е да се учи от тях и когато трябва да има силата да поиска прошка....
Относно новата ПР може да си мечтае за Серкан Болат, но ще го гледа само през крив макарон...Никога не съм разбирала хората, които живеят според астролози ....врачки  и други подобни

# 386
Nalbantova, супер забавна си Hug .
Откъде ти идват ..... нямаш равна
Simple Smile
Нашите отново са на първо място според DigiLUP Gift Heart

# 387
И как няма.  22 серии създадоха такъв хай експектейшън за тая баба, че едвам намериха кой да я изиграе.

Според мен ще е сложен образ.  Дано актрисата играе добре, не знам какво да кажа освен дали сте я гледали в други роли.

Не знам обаче дали ви прави впечатление, изването на новия персонаж Балджа колко силно беше промотирано на фона на идването на дългоочакваната баба.

Защото, ако се върнете назад - само тук, във тема за Кирем Бюрсин се посветиха страници, страници и т.н. на Балджа, още преди да е влязла в серията, та какво остава за по-широките фенски платформи като Туитър и Инстаграм, най-вече, донякъде Фейсбук, ВКонтакте и разни други, които не ги следя, но за да тръгне това яко промотиране на новопоявилия се образ Балджа всичко тръгва от продуцентите - че снимки, че озет, че инфо, че следила Керем пък не знам си кой си не - ами всичко това, естествено е промоция на новата актриса в проекта и създаване на интерес у уважаемия  зрител, който да си каже - ей, ща не ща, - всичко зарязам в събота вечер, само да видя какви са ги натворили в SCK и каква е пък тая Балджа.

Сега, за дългоочакваната баба, въобще липсва такава офанзива по промотирането на появата й.  Или разчитат на достатъчно натрупаните експектейшъни у драгия зрител, който да си каже - е, това е, серията на сериите, щом има баба, всичко останало зарязвам и се паркирам на Фокс канала в събота вечер, или не са уверени в нещо, но какво?

Хайде да си поговорим за бабането.  Около този образ витаят много въпросителни.
[/b]

# 388
  • Пришълец
Ирче, така очертано виждам същото, което и ти. Но, след поста на Налбантова приемам, че просто ни се привижда  Sweat Smile

Бабката ми хареса, подбрана е подходяща актриса. От Ефе, който имаше възможност отблизо да се увери какви са отношенията между Еда и Серкан е разбрала, че се обичат и вероятно нямаше да има нищо против това. Ако е справедлива колкото Айфер просто щеше да си каже каква вина има Серкан, та той по онова време е бил дете. Майка му също не е замесена. Баба Мардин нямаше да се обяви против връзката на младите. Но, това което няма да ѝ се хареса е, че Серкан премълча истината след като я научи, взе решение вместо Еда и сложи край,  с което много я нарани, вместо да поговорят и заедно да преценят ще преодолеят ли миналото или всичко между тях ще приключи преди да е започнало. И понеже нашата история не е от онези, в които се извършват убийства заради честта или баща/братя се разпореждат ”марш на село”, бабката вероятно в началото ще иска да отдалечи внучката си от Серкан и Балджа да ѝ се вижда подходяща за целта.
Както Айдан в началото не одобряваше Еда, така Серкан сега ще срещне неодобрение и ще трябва да спечели баба СЕМиха.
Еда няма да ѝ се зарадва, но благодарение на любимия ще се сближат и като го обикне тая мардинска баба, и като се започне с едно ”зетко”, подобно на Мелек Joy Ще има и доста забавни ситуации предполагам. Sweat Smile

# 389
Това е интервюто с Ханде ако някой може даго преведе защото не ми излиза цялото клипче

Аето това мисля че е https://www.instagram.com/p/CIyFJVfDw64/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 17:39 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт