Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, мили момичета, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Включвам се и аз с анализ на ситуацията от последната сцена:

https://www.youtube.com/watch?v=X1hbh_tEMTM

Всичко сте описали цветно и прекрасно! Мен кое ме подразни? Изражението на лицето на Серкан Болат след първото Еда и след поздрава на Балджа към Еда. Серкан гледа Еда сякаш, че тя е натрапницата. Няма усмивка, нито кимване, нито някакво движение към нея. Опит да се извини с очи, поне! Виждам само присвити и едва ли не, обвиняващи очи!

А реакцията на Еда е като на обидено, малко момиченце!

Нека видим втория фраг!

# 541
# 542
Не знам още още какво казват, но ме дразни тази хиена. И ако рейтинга е пак надолу...се надявам тия сценаристи най-накрая да се усетят!!!!

# 543
БРОБеше права... тази е 100000 пъти по-нагла от Кокошката... Нарочно си "изпусна" обицата на дивана🤬🤬🤬🤬🤬 Пълна па*ав*а.... Даже и е малко.... Оффффф, БРО На път за Истанбул мини да ме вземеш и мен

# 544
Това "новото" обицата ли си остави, за да я намери Бамби?

# 545

Еда: Виж, какво има тук. Оставила е обецата си.
Балджа: Чудно как ли е паднала.
Еда: Как ли?....
Еда: Счупила си е токчето! Това е тактика! Това е токче, не е ясно кога ще се счупи.
Айфер: Само вие липсвахте!
Сейфи: Да не влизаме!
Еда: Откровено ти каза ,,любов", Серкан!
Серкан: Добре, разбирам, че ревнуваш малко.
Еда: Вярваш ли вече. Какво трябва да стане за да повярваш?
Серкан: Например...дори когато казваш името ми, да усещам как потрепваш.
Еда: Серкан!
Балджа: Серкан вярва много в Еда, постоянно са заедно.
Астроложката: Ако бях на твое място, щях да се опитвам да намаля доверието им един към друг.
Балджа: Сега вече всичко е като преди.
Еда: Нямаш ли ми доверие?

# 546
Али , благодаря Hug
Обаче нашия калпазанин си е голям чаровник ... Heart Eyes

# 547
Мдам, Балжда си е хванала партакешите и Еда е останала, а Серко усмихнато й обяснява за ревност... Не на мен тези, Серканчо.
Онези номера, които се споменаваха по-рано в темата, сега ги прави Балджа.
Прекалено бързо й изиграват картите и ще изгори като фитил на пиратка. Само, че няма да гръмне, щото Сириус ще я напика. Дай Боже.
Еми аз пак казвам - можех и без втори фраг.

# 548
  • Кърджали
ПРЕВОД

Еда:Виж какво има тук. Оставила си е обицат тук.
Б: Как ли е паднала?
Е:Как ли е паднала, нали?
Е:Счупила си е токчето. Това е тактика. Нарочно го прави.
Е:Токче е това, не се знае кога ще се счупи
Айфер: Само вие липсвахте
Сейфи:Да не влизаме.
Е: Така се разтапя по теб, влюбена е в теб.
Серкан: Рабирам, че малко ревнуваш, но..
Е:Вече вярваш ли?
Е:Какво още трябва д стане, за да разбереш
С:Например, дори когато мк казваш името, да усещам как вътре в теб нещо трепти
Е:Серкан
Б: Серкан има много голямо доверие в Еда. Винаги са заедно
Приятелката на Балджа :Ако аз съм на твое място, ще се опитам да разруша това доверие
Б: Сега всичко е както преди
Е:Ти не ми ли вярваш?

Еда ще се опитва да показва че очите на Балджа отричат по Серкан. Балджа ще прави номер а. Серкане си знае своето,.... Балджа ще се опита и някакъв по-голям номер да създаде, защото единствено може да го раздели със скандал в работата и Серкан да обвини Еда. Само че ние този филм вече го гледахме...

# 549
Хора бясна съм!
Заявавам. Искам си Селин обратно пред тая к*р*в*н*ия !!!!!!!!!!!!!!С такива номера ми излиза, нагла и подла, безочлива!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мразя хора, които се месят и не могат да броят !!! В любовта има място за двама, не за трима!!!!!!!!
Бабо Семихо, на теб разчитам! Размахвай тоягата и веднага да изпочупиш костите на тая хиена, плийс! Лично аз ще ти изпратя шоколади ако ми доставиш това удоволстиве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От сега казвам. Рейтинга в събота ще е под 4 и то заради тая Балджа, манджа, малджа.. хлебарка!

# 550
Скрит текст:

P.S. Butterfly спокойно, Бамби ще я постави на място още същата вечер.... А нашият сякаш нарочно го прави, за да пили нервите на Еда ...

# 551
От сега казвам. Рейтинга в сряда ще е под 4 и то заради тая Балджа, манджа, малджа.. хлебарка!
Рейтингът в сряда ще е НУЛА, обещавам ти 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Знам, че се обърка в бързината, просто от нервите, които има тук, малко смях да става 😂

# 552
Алекс и Али благодаря ви за превода💐
 Тазиииии русата й приятелка май първа ще я нарежа на парчета🤬🤬🤬🤬🤬 Да разклатила доверието между тях.... Тук вече ще ми дойде малко в повече🤬🤬🤬🤬

# 553
Еми, явно ще трябва да я потърпим тази гад да си пробва номерата и да види, че няма да минат. Ако Еда не беше дошла лично у Серкан, онази със сигурност на следващия ден щеше да вметне небрежно пред нея, че е работила до късно със Серкан в апартамента му... Т.е. никак нямаше да се размине.

Хубавото е, че Еда се усети за какво става въпрос и с помощта на момичетата ѝ хвана спатиите още в началото. Дано има минимални щети от документа, който гадта очевидно пъха в чантата на Еда, за да компрометира доверието между нея и Серкан. Можеби това ще е възможност баба Семиха да се включи в играта като стара коза Wink

# 554
На мен това ми се наби:

Балджа: Сега вече всичко е като преди.
Еда: Нямаш ли ми доверие?

Явно ни връщат в начален етап. Балджа тръгна с малки намеци, само с думи "струва ли си да променяме човека до нас", през женски хитрин - токчета, обеци... но явно минава към по- сериозни методи щом ще компрометира работата на Еда. Sob

Тя явно не за пръв път интригантства...
Много жалко, Еда с месеци гради това доверие.

Общи условия

Активация на акаунт