Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Фили, ще те съкратя, сори, но защо смяташ, че вървим към финал? Кое давата такива признаци, защото аз не ги виждам 😂
Сега се замислих за това, че толкова бързо показват лошите страни на Балджа. В началото беше кротка, както и бвх писала, но изведнъж стана голяма опасност. Това ме води на мисълта, че няма да трае много нейното присъствие. Макс 3-4 серии, защото ще й се разкрият всички мръсотии, които ЩЕ направи. Което ме кара вече да не й обръщам толкова внимание. Тя е една зсключена врата, през която трябва да преминат нашите. Дали заедно или рсзделени, дреме ми, важното е, че се обичат малките картофченца 🤩
Ако бяха избрали актриса като тази, която ще сложа в скрит текст, то да си заслужава да ревнува, но..
Скрит текст:

Аз ще припадам по нея, вие по Серкан 😂😂

А-а-а, Nalbantova , не така моля! Аз по кого припадам вече 22 епизода? И коментари, и анализи, и защитни тези пиша, и снимки качвам и сега, сама ще си припадаш?! Моля, позволи да припадаме заедно при вида на тази чаровница! BlushGrinningSunglasses

# 571
Ох, забравих да кажа, че документът, който Балджа взима от чантата на Еда може да е вторият договор между гълъбчетата Imp Как ли ще го използва?

# 572
Кате, възможно е, но защо Еда да го разнася с нея този договор и то на хартия. Може на телефона да си има копие, ако забрави някоя от хилядите точки (или ако иска да цитира нещо на г-н Болат). Аз пък се замислих какво е както преди, този коментар на Балджата нещо не ми е ясен.

# 573
  • Кърджали
Взела е явно важен документ от чантата на Еда, а на негово място слага някакъв друг лист или променен документа. Затова всичко е както преди - документа привидно е на мястото си.
Не вярвам това да е втория договор. Не е малоумна да го разнася със себе си. Ще е нещо с работата защото Балджа вече е информирана че Серкан е работохолик и знае че единствено там може да удари...

# 574
А-а-а, Nalbantova , не така моля! Аз по кого припадам вече 22 епизода? И коментари, и анализи, и защитни тези пиша, и снимки качвам и сега, сама ще си припадаш?! Моля, позволи да припадаме заедно при вида на тази чаровница! BlushGrinningSunglasses
😂😂😂😂 Чакай да го направя официално:
Спъка nrgmama, ще ми окажеш ли честта и удоволствието да припадаме заедно по онази чаровницата от снимката???

Иназ се зачудих какво човърка там, тази малка ситна гнидичка.. Дано Алекс е права.

# 575
  • Пришълец
Не я намирам за красива или сексапилна Балджата, ама сега как гледат мъжете на нея е отделен въпрос. И конкретно Серкан Joy Не му шарят очите на него, като я има Еда в живота му, мисли само за нея. Щом със Селин бяха под един покрив и дори мераците ѝ да изгледат заедно един филм си останаха несбъднати... ще си постави някакви граници и с Балджа, но пък тя е доста по-напориста от предшественичката си, щом веднага започва с евтини женски трикове...
Срам, забравих кой пост ме подтикна към подобни размисли, че пиша спирам се, за да прочета новите мнения Mr. Green

Серкан за миг дали ще се осъмни в Еда, че е знаела за акциите, че са в ръцете на баба ѝ Thinking

И аз си припадам по Еда, без да търся позволение Joy Неслучайно подбирам аватар, на който се вижда повече тя. Много, много красива сърна, радост за окото. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 22:33 от Маргарита Н.

# 576
Фрага е, номерата на Балджа ханъм на ниво 5 клас и откъде са се усведоми, че този филм вече е игран. Серкан -омммм, Еда - оммммм, ама пак двамата си оспорват кой по доверие има...Ще видим какво ще стане в събота.
Коя е актрисата, която играе бабата на Еда? Може и да е ствалало на въпрос, но явно съм пропуснала този момент.
И онази говорещата със звездите "СБ" , може ли това да са инициалите на Сириус Болат /нашата котка е забисана с фамилното ни име в паспорта си/, и той е снажен, млад, красив, от сой, умен и....влюбчив към всяка която го погали по главата, изразява се във весело помахване на опашка и облизване на ръка

# 577
Фрагът ми харесва. Има много Балджа, вярно е, но по-важното е, че Еда не се хваща на детските й номерца и се опитва да отвори очите на Серкан. Не ми харесва това, че той изобщо нв отдава значение обаче, мисли, че Еда просто ревнува, но май си е практика при мъжете това. Ласкае им се егото явно. Целият епизод ще е номерата на Балджака и опитите на Еда да покаже на Серкан що за стока е новата.
Другото, за което се надявам, е Серкан да не изгуби доверие в Еда и новата да не направи големи поразии с тези документи, защото знаем колко краен може да е Серкан. Но фраговете подвеждат много.
Важното е, че ще имаме и много ашк! А това придърпване с тези реплики за името и потрепването... ох ❤ да ви кажа и на мен това ми е любимо - да чуя името си произнесено от любимия и да усетя как нещо в мен просто трепти силно. Разчувствах се.
За бабата не съм се изказвала... мисля, че ще има съмнения спрямо връзката на Еда и Серкан, ще има един вид "тест-период", но после ще види Балджа какви ги върти и ще застане плътно зад нашите и така ще спечели и Еда, и Серкан. Той ще подходи със съмнение спрямо бабата, но тя може би ще спечели доверието му и той ще направи всичко възможно, за да ги сдобри двете.
В събота ще гледаме много Балджа, но мисля, че ще видим една трезвомислеща, леко ревнуваща и по-зряла Еда. И Серкан, който сд наслаждава на ревността на Еда, но в един момент ще сложи някакви граници, сигурна съм. Мисля, че ще видим как им се заздравява връзката, не вярвам Серкан да се осъмни в Еда - той и вярва безрезервно - тя винаги е била до него, той сам го казва.

# 578
Не я намирам за красива или сексапилна Балджата, ама сега как гледат мъжете на нея е отделен въпрос. И конкретно Серкан Joy Не му шарят очите на него, като я има Еда в живота му, мисли само за нея. Щом със Селин бяха под един покрив и дори мераците ѝ да изгледат заедно един филм си останаха несбъднати... ще си постави някакви граници и с Балджа, но пък тя е доста по-напориста от предшественичката си, щом веднага започва с евтини женски трикове...

Серкан за миг дали ще се осъмни в Еда, че е знаела за акциите, че са в ръцете на баба ѝ Thinking

И аз си припадам по Еда, без да търся позволение Joy Неслучайно подбирам аватар, на който се вижда повече тя. Много, много красива сърна, радост за окото. Heart Eyes
Не казвам, че има възможност за някакви отношения между Серкан и Балджа, но той Селин я познава от "памтивека" (не знаех, че се пише така даже 😂), бил е с нея вече, знае че не е жената за него. Ама не познава Балджа-та, не е бил с нея и нииикооога няма да бъде 😂 ама не пречи да прояви някакъв нюню интерес към нея, нали? Пречи, естествено и ще му бъдат счупени разни части по тялото от Еда 😂  Точно защото познава Селин и за това не й обръщаше внимание. Не знаем как би реагирал ако се нафирка на мотика и онази със сваления цип ходи да му се натиска, нали?
Няма да се усъмнява в това отношение, той знае, че Еда не понася баба си, нали чу онзи разговор с Джерен до прозореца. Освен ако не забравят и за него или аз не съм прочела нещо грешно 😂
Какво стана, за сега сме тройка, а 😂😂😂 Бъзикам се. Нека всеки припада по който иска. Само не и Балджа.. 🤔

# 579
  • София
😂😂😂😂 Чакай да го направя официално:
Спъка nrgmama, ще ми окажеш ли честта и удоволствието да припадаме заедно по онази чаровницата от снимката???

Иназ се зачудих какво човърка там, тази малка ситна гнидичка.. Дано Алекс е права.

Nalbantova, Маргарита Н, и всички останали момичета, които "припадат" по нашата героиня Еда Йъдъз (май по-коректно е да напиша красотата на сърната Ханде Ерчел!)!  Имаме спешна нужда от лекар, ако всички припаднем ситуацията може да излезе извън контрол! Sunglasses

# 580
Фили, ще те съкратя, сори, но защо смяташ, че вървим към финал? Кое давата такива признаци, защото аз не ги виждам 😂
Сега се замислих за това, че толкова бързо показват лошите страни на Балджа. В началото беше кротка, както и бвх писала, но изведнъж стана голяма опасност. Това ме води на мисълта, че няма да трае много нейното присъствие. Макс 3-4 серии, защото ще й се разкрият всички мръсотии, които ЩЕ направи. Което ме кара вече да не й обръщам толкова внимание. Тя е една зсключена врата, през която трябва да преминат нашите. Дали заедно или рсзделени, дреме ми, важното е, че се обичат малките картофченца 🤩
Ако бяха избрали актриса като тази, която ще сложа в скрит текст, то да си заслужава да ревнува, но..
Скрит текст:

Аз ще припадам по нея, вие по Серкан 😂😂
Налбантова Hug , не искам финал въобще , но ако не измислят нещо интересно какво остава след като и дългоочакваната баба се появи . За няколко серии Еда ще и прости , няколко серии давам и  на Балджа ,която се държи като слон в стъкларски магазин , после какво ? Дано новите СЦ измислят интересни , забавни и остроумни неща + малко драма за подправка( но не бози )  и да продължим , ако не до юни  поне до март Grinning

# 581
  • София
Каквото и да става те пак ще се стремят един към друг. Погледнете само тези погледи. Влажният поглед на една влюбена сърничка и страстният поглед на един безумно влюбен Серкан, готов да я погълне.

# 582
# 583
И аз мисля, че вече отново ще започнат да намират път един към друг, а Балджа само им помага това да стане по-бързо, но не го осъзнава.

Тази красавица е специално за Налбантова, Маргарита и nrgmama 😍

# 584
  • Плевен / София
 Имаме спешна нужда от лекар, ако всички припаднем ситуацията може да излезе извън контрол! Sunglasses
водя ви няколко...

Общи условия

Активация на акаунт