Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Той рейтингът в сряда нека е под 4, ама в събота е важно да е над 5. 🤣🤣🤣
От сега казвам. Рейтинга в сряда ще е под 4 и то заради тая Балджа, манджа, малджа.. хлебарка!
Рейтингът в сряда ще е НУЛА, обещавам ти 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Знам, че се обърка в бързината, просто от нервите, които има тук, малко смях да става 😂

# 556
  • Кърджали
Този номер на Балджа с недоверието няма да мине. Серкан тая бира я пи при случая с Каан и дизайна.

# 557
  • Плевен / София
БРОБеше права... тази е 100000 пъти по-нагла от Кокошката... Нарочно си "изпусна" обицата на дивана🤬🤬🤬🤬🤬 Пълна па*ав*а.... Даже и е малко.... Оффффф, БРО На път за Истанбул мини да ме вземеш и мен
+1 тамън съм си сменила задграничният паспорт....
Аман от "приятелки", които разбират от любовни хороскопи и ПР, които витаят в звездите.

# 558
Балджа я показват с някакви документи , ще опита да натопи нещо Еда, но няма да й се получи Joy
Мисля, че ще е повече смешно с нейните номера, отколкото нещо друго , обица, токче хахх , смешница Joy

Пеперудка е толкова ядосана, че забрави в кой ден дават сериала Joy събота, събота Joy

# 559
Този номер на Балджа с недоверието няма да мине. Серкан тая бира я пи при случая с Каан и дизайна.
Много се надявам да не използват пак същата глупост с доверието защото тогава ще унищожат образа на Серкан съвсем..  Той каза, че повече от всичко вярва на нея.... Не може да постъпят отново така... Ще загубят много зрители

# 560
  • София
Blush Здравейте, момичета!

Flushed Отново развълнувани, този път за " работната вечеря " с пица и свещи. Аз също я мисля тази вечеря и не мога да дам точно обяснение за поведението на Серкан. Защо прие PR-та, когато всяка вечер чака Еда? Дали си мислеше, че е достатъчно късно и тя няма да дойде? Но точно защото е късно, прилично ли е да приемаш в дома си колежка от два дни, не я познаваш дотолкова, че да я приемеш в дома си?! Rage А и нямаше толкова спешна работа, можеше да се свърши на другия ден в офиса. Ще работят, защото и двамата са работохолици? Но с пица, дори свещи? Тя и вицепиарката все намираше късни часове за работа, все в домашна обстановка, че в работно време нямаше възможност. Сега и тая много работна, но от тези, дето още като влезнат и оголват раменете си - колко работно! Imp Серкан да не обича такива, дето му се слагат, за да пази мъжкото си самочувствие? Ако погледна с очите на Балджа, той изглеждаше като мъж, който е заинтригуван и готов за нещо повече от работна вечеря. В погледа му на моменти имаше дори възхищение. Само аз ли си мисля, че е така?
Broken Heart Отстрани  като кадър от серията, тази вечер изглеждаше като вечер за свалки, но с продължение ... Как ли е изглеждала картината, когато Еда влезе и видя? Отново ли Серкан ще я постави втора цигулка да си живее с мечтите? Едичка се нагледа на такива " кавалерски " постъпки с преспивания на жени в дома му. А както " работно " тръгна вечерта, нямаше да бъде само пицата.
Confounded Не! Ядосана съм на мъже, които не си знаят нито интереса, нито мярката. За Серкан има само едно оправдание - ако е решил да предизвика Еда. Последните секунди, когато тя влезе, той се изправи, сложи ръцете си в джобовете, погледна я настрана доста предизвикателно, сякаш напук, сякаш искаше да каже: " Ето, виж какво се случва, когато повтаряш само договор, договор ... Аз мога да ти покажа и нещо повече ". Донякъде е прав, защото колко дни постоянно й говореше за чувствата си, а Еда беше " ледената кралица " с договор за дистанция. До сега не успя да я убеди, може да пробва и по този начин. Но ако наистина е предизвикателство и стратегия, Серкан си е пуснал голям таралеж в гащите! ... Flowers Cactus
Two Hearts Не знам как ще свърши тази вечер за тримата, изследвани са всякакви възможни сценарии. Представете си, ако Еда реши да остане, а Серкан я покани на вечерята с пица, оная също да остане ... и тримата да се наслаждават на така интересно започналата вечер, интимно, със свещи ... Дори и този безобиден сценарий ми вдига кръвното, а аз два пъти в живота си съм вдигала кръвно!
Hearts Ох, не мога да си обясня тая тяхна любов. Нито веднъж не чухме " Обичам те! ", вълшебната дума за влюбените. Толкова чувствени моменти имаха, но заветните думи на двама влюбени така и не бяха казани. Серкан поне си признаваше с различни думи, но Еда до сега така и не каза нещо, което да покаже с думички какви са чувствата й. Тези очи са прекрасни, но без думи  
е само едно нямо кино. Ядосана съм и на двамата! Rage Искам дори да стрелям, но не знам от кого да почна - от Серкан, от Еда, от приятелките й, от тая рошавата, или от сценаристите. На Серкан може да му е кипнало, но и ние си имаме нервна система ...
Този сериал не ми действа здравословно.
Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде, нека да го приема като развлекателно филмче, но след няколко месеца вглеждане в образите, не мога да стоя безучастна и да гледам как една любов се съсипва. Фрагът обещава пързалка, но преди това има селфита и други такива.
Само едно ми е ясно - това, което ще ни направи щастливи е съвсем, съвсем недостатъчно! Kiss

Gabi ,  нали си гледала руския превод на серията? Аз не открих линк, моля, за това! Kiss

Бай, за сега, мили момичета! Kiss

neorum, чудесен пост, но не съм съвсем съгласна с написаното в изречението Серкан поне си признаваше с различни думи, но Еда до сега така и не каза нещо, което да покаже с думички какви са чувствата й. . Ако направим макар и кратък анализ на събитията в епизодите до тук, то резултатът е следния:
Епизод 1 - внезапното заявление, че Еда е годеница на Серкан;
Епизод 11 - финална сцена и признанието на Серкан, че е влюбен! Трябваше ли да очакваме, че Еда веднага ще отговори на това признание с "Обичам те"? Аз поне не мисля!
Епизод 14 - срещата на терасата на Art Life и думите на Серкан, че иска да прекратят връзката си и неговото процедено през устните му Bitti!
Епизод 20 - разкритието на тайната, когато целият свят повторно се срина върху Еда!

В заключение, така погледнато аз не виждам нито един подходящ момент в техните отношения, когато тя е имала време и причина да му каже точно тези заветни думи! Но пък за сметка на това му показваше и доказваше любовта си с думите и действията си! Защото, любовта е лоялност и прошка, любовта е ангажираност и себеотдаване, любовта е непрестанно вдъхновение, любовта е радост и болка, но любовта е и като хубавото червено вино, трябва й време, за да узрее! Такова време до този момент на Еда не беше дадено, това което тя направи е само, че му призна взаимността на чувствата! Защото в крайна сметка любовта е съчетание между форми, ухание и цвят! И магията не е пълна, когато нещо от тях липсва! А това което липсва е доверието! При Еда! И при Серкан! Ясно казано и показано и в новия втори трейлър на епизод 23!

Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 03:50 от nrgmama

# 561
Тази русата откачалка какви съвети дава на другата маниячка Angry
Ама Балджата като разбере каква се пада  новата шефка на  Еда, ще и се стъжни Fearful
Колкото и да не ми се иска,ще има разрив между нашите след няколко епизода , просто е неизбежно заради продължението на сериала .Иначе наистина вървим към финал . Но се надявам новата раздяла да се случи след като любовта и отношенията им много се е задълбочила ( нямам против и новина за  един бъдещ малък Серкан Stuck Out Tongue )и да трае само един епизод Smiley

# 562
  • Плевен / София
Много жалко, Еда с месеци гради това доверие.
Така е...гониха я, не и вярваха...Серкан я лъга и накрая тя капризи проявявала.....Да видим дали Серкан си е научил урока...Веднъж се яви на поправителен/дизайна/...да не се наложи да ходи на ликвидация, че ако не я вземе...следва изключване, и ще се окаже вън от живота на Еда...Интресно финала на фрага, дали ще е финал и на серията

# 563
  • София
Аз залагам, че пак ни баламосват с фраговете. Според мен драма с доверието няма да има. Не и след всичко преживяно. Балджа ще си пробва номерата, които знае. Но Еда веднага ще я усети и няма да й се върже. Според мен ще се опита да отвори и очите на Серкан (Еда имам превдвид). Нищо чудно това “нямаш ли ми доверие” в офиса да се отнася точно за нещо такова. Разкрила е Балджа и иска да му обясни. Но той не приема сериозно нещата, мисли си, че Еда просто ревнува и преувеличава. Балджа обаче ще натвори някоя голяма поразия / простотия и Серкан ще й бие шута моментално, категорично и неджентълментски. Защото неговата фея никой няма право да я обижда и закача. Вече е трениран след Селин, знае как да се държи, когато някой нарани сърничката ни. На Балджа й давам макс 2-3 епизода още. Wink Даже са й много! 😅

# 564
  • Кърджали
Финала ще е появата на бабата.. Достатъпно голям.шок за Еда..
Балджа ще я преживея, много чедто е живота има такива дразнители. Серкан мисля че няма да направи глупостта от случая с Каан и ще каже на Еда че няма как да не ѝ вярва. Ще има имного хубави сцени.
Следващата серия ще е по-и терена. Бабата, как ще реагира Еда, как ще реагира Серкан.
БРО  ще се наложи да потрърпим Балджата. Едва ли са наели актрисата само за две серии.
Но аз не я приемам за сериозна заплаха и не мисля че от там ще излезнал някакви драми

# 565
Фили, ще те съкратя, сори, но защо смяташ, че вървим към финал? Кое давата такива признаци, защото аз не ги виждам 😂
Сега се замислих за това, че толкова бързо показват лошите страни на Балджа. В началото беше кротка, както и бвх писала, но изведнъж стана голяма опасност. Това ме води на мисълта, че няма да трае много нейното присъствие. Макс 3-4 серии, защото ще й се разкрият всички мръсотии, които ЩЕ направи. Което ме кара вече да не й обръщам толкова внимание. Тя е една зсключена врата, през която трябва да преминат нашите. Дали заедно или рсзделени, дреме ми, важното е, че се обичат малките картофченца 🤩
Ако бяха избрали актриса като тази, която ще сложа в скрит текст, то да си заслужава да ревнува, но..
Скрит текст:

Аз ще припадам по нея, вие по Серкан 😂😂

# 566
Е, поне се забавлявахте, че наистина в бързината се обърках и аз..
Ама така да си изпусна нервите.. Извинете ме, ама как сте спокойни ?!
Дано наистина да стане за смях Балджа и както е дошла бързо, така бързо бързо да я ометат и изпратят обратно не в Италия , а на Марс! Толкова да й падне психиката и самочувствието, че да потъне вдън земя!

# 567
Еда беше влезнала в апартамента, а Серкан тук е на вратата...

Тази пък кога успя и ципа да си смъкне?!

Това май са Джерен и Ферит. А мястото прилича на апартамента на Серкан. По какво ли могат да работят в тази конфугурация и на това място?

А тук нямам идея Еда къде и какви са тези цветя зад нея Thinking

# 568
Бърборанке, аз мисля, че това "нямаш ли ми доверие" ще е заради документите, които онази взе. Поне на мен ми се струва, че ги взема и оставя празната папка върху чантата на Еда. И тримата са с едни и същи дрехи, когато Балджата взема документите, после обяснява нещо на Серкан, той е сериозен, тя е без палтото само, Еда ги наблюдава от мястото си, и после Еда пита Серкан не и ли вярва. Мисля си, че няма да стане нещо сериозно обаче, защото когато я придърпва със стола пак са с тези дрехи двамата. Поне на мен ми се иска това да е след въпроса за доверието. Дано наистина си е научил урока вече, калпазанина, както го нарече Миси, че ще яде много бой иначе.
А иначе мисля, че финала ще е появата на бабаането. И ако Еда вземе че припадне и Серкан да си я гушне пак, ще се изкефя да видя очите на пудела на колко ще са.
Ама стига вече разриви между тях. Те още не са се събрали даже. Това си е безобразие. Ние какво гледаме? Да ги събират вече, и после като забъркват интриги сценаристите, нашите да се борят заедно. Те ако пак ги разделят направо да приключват сериала. Феновете ще изпокапят. Толкова ли не могат измислят сносни ситуации докато са заедно. Тук има достатъчно добри идеи в нашите теми, ще им даде на заем, като не се справят.
Добре поне, че Еда се усеща веднага за какво става въпрос с тази новата. Дано и на Робо му се отворят очите, и да я праща ваканция при звездобройката
Кате, явно има някаква ситуация във фирмата, защото имаше инфо от сета, че всички са в апартамента на Серкан, даже Айдан и Сейфи. Може да е от тази сцена.

# 569
  • София
Момичета, спокойно.  Само с едно изречение ще ви го кажа:
Той е нейн и тя е негова...

Само тези две снимки са достатъчни като потвърждение.

Общи условия

Активация на акаунт