Нека си тракаме по клавиатурите. Не пречи човек да си помечтае...
Нека си тракаме по клавиатурите. Не пречи човек да си помечтае...
)
Здравейте, момичета!
Отново развълнувани, този път за " работната вечеря " с пица и свещи. Аз също я мисля тази вечеря и не мога да дам точно обяснение за поведението на Серкан. Защо прие PR-та, когато всяка вечер чака Еда? Дали си мислеше, че е достатъчно късно и тя няма да дойде? Но точно защото е късно, прилично ли е да приемаш в дома си колежка от два дни, не я познаваш дотолкова, че да я приемеш в дома си?!
А и нямаше толкова спешна работа, можеше да се свърши на другия ден в офиса. Ще работят, защото и двамата са работохолици? Но с пица, дори свещи? Тя и вицепиарката все намираше късни часове за работа, все в домашна обстановка, че в работно време нямаше възможност. Сега и тая много работна, но от тези, дето още като влезнат и оголват раменете си - колко работно!
Серкан да не обича такива, дето му се слагат, за да пази мъжкото си самочувствие? Ако погледна с очите на Балджа, той изглеждаше като мъж, който е заинтригуван и готов за нещо повече от работна вечеря. В погледа му на моменти имаше дори възхищение. Само аз ли си мисля, че е така?
Отстрани като кадър от серията, тази вечер изглеждаше като вечер за свалки, но с продължение ... Как ли е изглеждала картината, когато Еда влезе и видя? Отново ли Серкан ще я постави втора цигулка да си живее с мечтите? Едичка се нагледа на такива " кавалерски " постъпки с преспивания на жени в дома му. А както " работно " тръгна вечерта, нямаше да бъде само пицата.
Не! Ядосана съм на мъже, които не си знаят нито интереса, нито мярката. За Серкан има само едно оправдание - ако е решил да предизвика Еда. Последните секунди, когато тя влезе, той се изправи, сложи ръцете си в джобовете, погледна я настрана доста предизвикателно, сякаш напук, сякаш искаше да каже: " Ето, виж какво се случва, когато повтаряш само договор, договор ... Аз мога да ти покажа и нещо повече ". Донякъде е прав, защото колко дни постоянно й говореше за чувствата си, а Еда беше " ледената кралица " с договор за дистанция. До сега не успя да я убеди, може да пробва и по този начин. Но ако наистина е предизвикателство и стратегия, Серкан си е пуснал голям таралеж в гащите! ... 
Не знам как ще свърши тази вечер за тримата, изследвани са всякакви възможни сценарии. Представете си, ако Еда реши да остане, а Серкан я покани на вечерята с пица, оная също да остане ... и тримата да се наслаждават на така интересно започналата вечер, интимно, със свещи ... Дори и този безобиден сценарий ми вдига кръвното, а аз два пъти в живота си съм вдигала кръвно!
Ох, не мога да си обясня тая тяхна любов. Нито веднъж не чухме " Обичам те! ", вълшебната дума за влюбените. Толкова чувствени моменти имаха, но заветните думи на двама влюбени така и не бяха казани. Серкан поне си признаваше с различни думи, но Еда до сега така и не каза нещо, което да покаже с думички какви са чувствата й. Тези очи са прекрасни, но без думи
Искам дори да стрелям, но не знам от кого да почна - от Серкан, от Еда, от приятелките й, от тая рошавата, или от сценаристите. На Серкан може да му е кипнало, но и ние си имаме нервна система ...
Хайде, нека да го приема като развлекателно филмче, но след няколко месеца вглеждане в образите, не мога да стоя безучастна и да гледам как една любов се съсипва. Фрагът обещава пързалка, но преди това има селфита и други такива. 

, чудесно сте писали тук , но какво ни очаква знаят само СЦ

и от време на време подиграва и даже критикува увлечението ми по комшийските сериали