Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Есенна магия, за нас важи поговорката: "Куче, което лае, не хапе." Grinning Grinning Нека си тракаме по клавиатурите. Не пречи човек да си помечтае... Simple Smile

# 526

Това е много готино!❤

# 527
  • София
Най-якият коментар под тийза за трейлъра по повод придърпването на стола: “Яваш, Керем, пардон... Серкан!” 😅

# 528
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчо, е малко си го заслужава 😂 Не съм казала да е прекалено силно, че да няма възможност за размножаване 😂 просто така с коляното може да му припомни разни неща 😂
Е че кво е направил човекът? Тази му се натресе и го пързаля, че не може да спи от зор да работи, той е възпитан мъж и се държи културно, какво, да я изгони ли? Гладна била, той като домакин е длъжен да предложи вечеря, жената бачка за него (УЖ). Аз го оправдавам. (Личи, че имам синове, нали?Smiley )

# 529
Blush Здравейте, момичета!

Flushed Отново развълнувани, този път за " работната вечеря " с пица и свещи. Аз също я мисля тази вечеря и не мога да дам точно обяснение за поведението на Серкан. Защо прие PR-та, когато всяка вечер чака Еда? Дали си мислеше, че е достатъчно късно и тя няма да дойде? Но точно защото е късно, прилично ли е да приемаш в дома си колежка от два дни, не я познаваш дотолкова, че да я приемеш в дома си?! Rage А и нямаше толкова спешна работа, можеше да се свърши на другия ден в офиса. Ще работят, защото и двамата са работохолици? Но с пица, дори свещи? Тя и вицепиарката все намираше късни часове за работа, все в домашна обстановка, че в работно време нямаше възможност. Сега и тая много работна, но от тези, дето още като влезнат и оголват раменете си - колко работно! Imp Серкан да не обича такива, дето му се слагат, за да пази мъжкото си самочувствие? Ако погледна с очите на Балджа, той изглеждаше като мъж, който е заинтригуван и готов за нещо повече от работна вечеря. В погледа му на моменти имаше дори възхищение. Само аз ли си мисля, че е така?
Broken Heart Отстрани  като кадър от серията, тази вечер изглеждаше като вечер за свалки, но с продължение ... Как ли е изглеждала картината, когато Еда влезе и видя? Отново ли Серкан ще я постави втора цигулка да си живее с мечтите? Едичка се нагледа на такива " кавалерски " постъпки с преспивания на жени в дома му. А както " работно " тръгна вечерта, нямаше да бъде само пицата.
Confounded Не! Ядосана съм на мъже, които не си знаят нито интереса, нито мярката. За Серкан има само едно оправдание - ако е решил да предизвика Еда. Последните секунди, когато тя влезе, той се изправи, сложи ръцете си в джобовете, погледна я настрана доста предизвикателно, сякаш напук, сякаш искаше да каже: " Ето, виж какво се случва, когато повтаряш само договор, договор ... Аз мога да ти покажа и нещо повече ". Донякъде е прав, защото колко дни постоянно й говореше за чувствата си, а Еда беше " ледената кралица " с договор за дистанция. До сега не успя да я убеди, може да пробва и по този начин. Но ако наистина е предизвикателство и стратегия, Серкан си е пуснал голям таралеж в гащите! ... Flowers Cactus
Two Hearts Не знам как ще свърши тази вечер за тримата, изследвани са всякакви възможни сценарии. Представете си, ако Еда реши да остане, а Серкан я покани на вечерята с пица, оная също да остане ... и тримата да се наслаждават на така интересно започналата вечер, интимно, със свещи ... Дори и този безобиден сценарий ми вдига кръвното, а аз два пъти в живота си съм вдигала кръвно!
Hearts Ох, не мога да си обясня тая тяхна любов. Нито веднъж не чухме " Обичам те! ", вълшебната дума за влюбените. Толкова чувствени моменти имаха, но заветните думи на двама влюбени така и не бяха казани. Серкан поне си признаваше с различни думи, но Еда до сега така и не каза нещо, което да покаже с думички какви са чувствата й. Тези очи са прекрасни, но без думи   
е само едно нямо кино. Ядосана съм и на двамата! Rage Искам дори да стрелям, но не знам от кого да почна - от Серкан, от Еда, от приятелките й, от тая рошавата, или от сценаристите. На Серкан може да му е кипнало, но и ние си имаме нервна система ...
Този сериал не ми действа здравословно.
Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде, нека да го приема като развлекателно филмче, но след няколко месеца вглеждане в образите, не мога да стоя безучастна и да гледам как една любов се съсипва. Фрагът обещава пързалка, но преди това има селфита и други такива.
Само едно ми е ясно - това, което ще ни направи щастливи е съвсем, съвсем недостатъчно! Kiss

Gabi ,  нали си гледала руския превод на серията? Аз не открих линк, моля, за това! Kiss

Бай, за сега, мили момичета! Kiss

# 530
  • София
Неорум, благодаря ти за този коментар! Отново си изляла душата си по много красив и поетичен начин. Макар ядосана, си толкова приятна за четене. Адмирации! Пиши по-често, моля те. Simple Smile

# 531
  • Плевен / София
Гости, аз си го виждам аватара, ти не ли?
Сега го виждам, но на предният пост, като го четях беше ичезнал....като полтъргайст... Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде да идва вече този фраг, да изписваме темата и в новата вече да са се сдобрили Kissing Heart

# 532
Според мен трябва да го натисне и да не отпуска хватката от неговите две украшения за елха. Ритника е твърде груб и бърз метод Simple Smile
На мен тази вечер ми дойде следната блестяща идея.
21 еп. завърши с целувка, ние летяхме в облаците и продължението в 22-ри рязко ни приземи с шамар.
22-ри завършва със ситуация като за шамар, ами ако в 23-ти ситуацията продължи с целувка?
Много се надявам Еда да предяви собственически претенции за Серкан пред онова рошавото нещо.
Защото ако се врътне ще бъде зле разбрана именно от Балджа.
А Серкан едно от нещата, които най-мрази е да се съмняват в думите му по отношение моногамията. Как погледна в първите епизоди момичетата, когато разбра, че те смятат че изневерява.
Как каза на Еда след първата целувка - "когато си ти си само ти". Неговите грешки точно от там идват - за него други жени не съществуват в интимен план и за това не забелязва попълзновенията им.
Все си мисля, че Еда ще остане и след като изпратят Балджа ще спорят дали тя е имала и други намерения или не.
Мисля, че в сладкарницата Еда я разпитва целенасочено, в опит да покаже на Серкан, че тя (мадам ПР) е необвързана и се интересува от връзка с него.
Дърпането на стола май е в същата сладкарница, където бяха с ПР-ката. Сякаш замазаните стени отзад са същите.

За neorum - https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-22-seriya2.html

# 533
# 534
Светълчо, наистина ли питаш за тези неща 😂 Готова съм да обясня пак, но не мисля, че не е ясно защо искам Еда да го центрира малко 😂

neorum , Приеми сериозно моя въпрос - уроци даваш ли 😂

DariVale, той хубаво мрази да се съмняват в него относно моногамията, но позицията и ситуацията, в ковто се намира, говори топно обратното. Съгласна съм с написаното от теб, сега е въпрос на дни да видим какво ще направи Бамби.

# 535
Здравейте дружки Heart Eyes , чудесно сте писали тук , но какво ни очаква знаят само СЦ Grinning
Малко тъпичко го измислиха това с Бакладжа , ама интрига да има . Обаче на драгия турски зрител не се хареса серията в сравнение с миналата .И според мен не заради Балджа , а защото милите моменти м/у Еда и Серкан бяха малко . Надявам се новият екип СЦ да го е разбрал Smiley
В неделя попаднах на един сериал на Нетфликс ,който разказваше за  все по големите различия , които възникват
 в турското общество(  21 век ! ) , които ме натъжи ( нямаше насилие , слава Богу -поне физическо не ) , но и ме провокира след толкова години гледане на сериали  най после да разбера истината  социалните групи ,формиращи рейтинга .Разучих ги обстойно , противно на това , което знаех - само за АВ съм била права , за другите групи - изненада ! Както и да е ...
И какво да видя ? Нашият толкова съвременен и европейски сериал се харесва на на най-бедните и необразованите от турските зрители - група ТОТАЛ . Говоря за последния епизод , но да ви кажа хем се изненздах , хем ми стана хубаво ,че всички тези хора ( макар повечето забрадени и затворени в традициите си )  са запленени от хубавата история и чаровните актьори Heart

# 536
Тези дни бях малко в почивка (пряко и преносно), но понеже от самото начало на сериала няма епизод, който да не съм коментирала, традицията повелява да се изкажа и за 22-ри. Накратко - хареса ми, но сме имали и по-добри епизоди.

Поради спецификите на индустрията, всички дизита имат ударно начало, с което да спечелят интереса на публика и след това оригиналната идея започва да се разтяга като акордеон, за да се напълнят повече епизоди. Основните повратни точки винаги са изваждането на някой от първоначалните герои и/или вкарването на нови – за мен това е симптом, че сериалът навлиза във фазата на зрялост, когато оригиналният сценарий е на изчерпване и спешно се нуждае от свежа кръв и нови сюжетни линии, ако иска да продължи. Т.е. при нас не се случва нищо по-различно. От моята камбанария - можем само да се радваме, че сме стигнали до тази фаза, защото доста други сериали нямаха този шанс.

И понеже обичам предизвикателствата – опитайте се да разкажете фабулата на „Почукай на вратата ми“ или който и да е друг сериал на някой, който не го е гледал, и ще видите, че колкото по-малък е номера на епизода, толкова повече детайли ще присъстват в разказа ви Wink

Обратно към 22-ри епизод. За мен образите на Еда и Серкан са равностойни. Айше и компания полагат доста усилия да не развалят някой от тях. Да, има залитания, но те са част от развитието на отношенията между Еда и Серкан, затова никой от двамата още не ме е изнервил, така че да го критикувам. За всичките им действия е имало преди това подходяща „постелка“. Така например, не знам защо толкова се изненадвате от свещите, които Серкан пали с Балджа, когато предната вечер беше акцентирано добре върху тях. Енгин специално попита Серкан за тях и за чашите, които Роботчето беше приготвил, надявайи се, че Еда ще го изненада. Даже, ако не се лъжа Серкан отговори, че терапевтът му е препоръчал свещите. Също така, Ердем дойде у Серкан, за да му остави някаква папка и на въпроса от къде знае адраса му, Ердем отговори точно като Балджа.

Просто епзиодът си отговаряше абсолютно на етикета – „прекалените капризи отдалечават любовта“ и ние видяхме точно това, както от страна на Еда, така и от страна на Серкан.

Докато чакаме втория фраг, да кажа, че от първият бабата определено ми е фаворит. Очертава се интересен персонаж. Така като гледам, не идва сама, а с нейната версия на Лейля. Да видим дали нейната секретарка ще е някоя сухарка, или и тя ще е от смешния отбор. Вероятно всичко това ще се разбере чак в 24 еп. Не изключвам Еда да припадне при вида на бабата и Серкан, като най-близо до нея да я хване отново.

# 537
Много смешно това с Лейлята на бабането Joy Grinning
Забравих да напиша - точно тази сцена от Туитър  с придърпването на стола съм я преживяла . Да ви кажа как свърши ли - дете , дом , куче , сега придърпващият подремва на дивана ,аз докато съм с вас Satisfied и от време на време подиграва и даже критикува  увлечението ми по комшийските сериали Smiley

# 538
Аз като видя запалена свещ и си представям как точно над нея се появява петно от опушено на белия таван и как жилището се подпалва.
Убийте ме, но за мен те не са никаква романтика, а само източник на страхове Simple Smile
Виж запалени електрически лампички харесвам.
А пък точно след репликата, как капризите убиват любовта, Серкан пак награби Еда да я целува. Мисля, че хем се опитва да я накара да се освести. Хем пък й показва, че неговата любов не може да бъде убита така лесно.
В епизода гласа на Керем е доста гъгнив, мисля че е играл с настинка.

# 539
Фрага е излезнал, хубав бил, но пак било с бая Пудел в него 😂

Общи условия

Активация на акаунт