Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Пришълец
Светълчо, ооо не, bishop дано няма изпуснати пуканки, сълзи и тичане по стълбите.

Много се надявам  поне да не видим в началото на следващата серия продължението на класиката - Еда изпуска кофата с пуканките и хукна да бяга възмутена и наранена. Много се надявам да покажат, че е умна и да натрие по някакъв находчив начин носа на нахалната натрапница.
Предвид характера на Еда и аз нещо такова се надявам да покажат, умна е, пък макар и импулсивна. Балджа е тази дето ще напусне набързо терена, а Еда след една разправия със Серкан ще я последва и тя, но с гордо вдигната глава.

# 512
  • София
Много е лош Серкан бей! Чок секси е и като те погледне така... натойчиво, категорично... му се мяташ на врата. Минимум. Ще ви кажа този му поглед как влияе на дрехите и бельото по теб - дрехите сами се разкъсват, сутиенът сам се разкопчава, гащите сами падат. Това е положението... Оставаш по парфюм и червени бузи. Grinning Докато гледа само Еда с този поглед, е спасен. Ако погледне друга така... паля колата за Истанбул. Която иска, ще мина да я взема с мен. Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:13 от Бърборанка с розови очила

# 513
Хора, май всички сте грешници! Grinning Превърнахме наш Серканчов ой гиди Казанова /калпазанчо/ Grinning Женени, но без задръжки Grinning

# 514
Значи сега ще заформя голЕЕЕма конспирация.
 Тя малко изглежда като оневиняване на Серкан, ама нейсе.

Представете си, че Серкан нарочно е казал на Балджа да дойде след партито за да представи медиастратегията си. Той очаква Еда. Знае, че Бамби е умна и ще й дойде наума, че той очаква тя да почука на вратата. И тук идва НЕГОВАТА изненада - той не е сам... Капризите убиват любовта, а?! Ето ти доказателството, Бамби! А свещите, пиците и другите подробности от пейзажа само подсилват ситуацията.
При този сценарий на Серкан/аз го пиша от негово име/има два варианта: Първият, Еда да не дойде. Е, ще изядат пиците и на него спешно ще му излезе ангажимент. Когато отпраща някого Серкан може да бъде доста безмилостен и груб.
Втори вариант! Ние сме в него! Всичко се развива, както го е планирал - Еда влиза, как - чука ли, нечука ли,не знаем...А оттук нататък какъв ти е планът, Серкан бей?! Това, което ние видяхме - това ли видя Еда? Какво очакваш?! Еда да попита: А моята пица вегитариаанска я поръчахте, нали? И не се мъчете със свещите, аз нося светещ гирлянд!...

Момичета мили,
Каквото и да ни поднесат сценаристите ще го преглътнем, сефте не ни се случва нищо да не познаем, но...ЕТО тази сценка с Балджа с деколте отпред, деколте отзад и преплетени ръце със Серкан нищо не може да ми я изтрие...Еда е лесна - тя го обича и той на това разчита в този мрачен сценарий.

# 515
  • София
We like pink    Revolving Hearts   #SenÇalKapımı

# 516
  • Пришълец
Мари, радвам се, че вече сме две които оневиняваме Серкан. Joy Според мен също има някакъв предварителен замисъл и писах вече подробно по тоз въпрос.

# 517
Много е лош Серкан бей! Чок секси е и като те погледне така... натойчиво, категорично... му се мяташ на врата. Минимум. Ще ви кажа този му поглед как влияе на дрехите и бельото по теб - дрехите сами се разкъсват, сутиенът сам се разкопчава, гащите сами падат. Това е положението... Оставаш по парфюм и червени бузи. Grinning Докато гледа само Еда с този поглед е спасен. Ако погледне друга така... паля колата за Истанбул. Която иска, ще мина да я взема с мен. Wink

Сакън !!! ОБЛИЧАЙ  се ще ИЗМРЪЗНЕШ .....

# 518
Като видях как й придърпва стола и мигновено в ума ми беше следното:
"Ритни го в то*ките, ЕДА ЙЪЛДЪЗ" 🤔

БРО, какъв е този стриптийз, алооо 😂😂

# 519
  • Плевен / София
Ако погледне друга така... паля колата за Истанбул. Която иска, ще мина да я взема с мен. Wink
Сигурно няма да побере желаещите...
Светле, къде ти изчезна хубавото аватарче....

# 520
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мари, радвам се, че вече сме две които оневиняваме Серкан. Joy Според мен също има някакъв предварителен замисъл и писах вече подробно по тоз въпрос.
Ооо, че аз не съм си и помислила даже да го обвинявам. Той си е невинен по презумпция, поне досега нищо не е направил, с което да ме кара да мисля обратното. Пич си е Серкан бей, точен и коректен, не е някое леке, да играе мръсни номера.
Балджата играе мръсно, ама той, нали е с чисто сърце, не загряв, завалията. Още малко и коледен бонус ще ѝ даде, за извънреден труд.

# 521
Бамби и сериалът са на първо място за изминалата седмица според Adba.tv Gift Heart

Simple Smile

Скрит текст:

# 522
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Като видях как й придърпва стола и мигновено в ума ми беше следното:
"Ритни го в то*ките, ЕДА ЙЪЛДЪЗ" 🤔

БРО, какъв е този стриптийз, алооо 😂😂

Еее, много грубо, Налбантова! Как въобще ти минават такива мисли за този фин чиляк!

Гости, аз си го виждам аватара, ти не ли?

# 523
Ох, ох ,ох... като я придърпа така Серканчо към себе си и на мен ми стана горещо, все едно мен дърпа 😃❤❤
Дами, мъжете ако прочетат какво си пишем тук.... не знам, не знам..

# 524
Светълчо, е малко си го заслужава 😂 Не съм казала да е прекалено силно, че да няма възможност за размножаване 😂 просто така с коляното може да му припомни разни неща 😂

Общи условия

Активация на акаунт