Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз въобще не разбирам защо ги палят тези свещи. Grinning И защо Серкан беше в толкова интимен момент с Балджа. Честно казано, отстрани погледнато, той изглеждаше погълнат от момента с новата, а Еда изгледаше излишна. Много тъпо се получи. Всичко друго иначе разбрах - поръчал е пицата, звъни се на вратата (според мен на тази долу, явно все пак има някакъв вход, а портиерът вече спи), Серкан се е примирил, че Еда няма да идва и си мисли, че е куриерът с пицата. Отива да носи чинии, като натиска бутона, за да отвори входната врата долу. Докато той реди масата с чинии и прибори, Еда се качва по стълбите, оправя се на вратата горе и влиза, заварвайки ги на местропрестъплението. Simple Smile Остават ми само два основни въпроса без отговор:
1. Защо Серкан каза на Балджа да отвори на куриера горе, а тя не отвори? Тоест кой отвори на Еда горе? Серкан отключено ли държи? Защо Еда влезе без да почука? Малко странно беше.
2. Какво точно правеха, когато Еда ги видя. Ако са палили свещи - защо??
Да кажем, че си затваряме очите за поканата към Балджа да влезе и за това, че й поръча пица. Но, ако ще правят работна вечеря в дома му, си представям чинии с пица на масата, хапват, докато четат и обсъждат съдържанието на папките, които Балджа донесе. За какво са им свещи и как се вписват те в цялата "работна" атмосфера? Освен ако не миришат на ако и са с цел да убият всякаква романтика, за да не се заблуди Балджа случайно, че това е нещо повече от просто работна вечеря. Wink

# 496
Единствената логична причина за мен да палят свещи е, ако и двамата са пушачи и са пушили досега Joy да ароматизират малко въздуха Joy
Чакам си второто фрагманче и искам да видя любов Heart Eyes дано да го пуснат тази вечер , засега нищо не са писали...

# 497
  • Кърджали
БРО точно това прави за мен някак си тази сцена сложена като за "скандал да става". Защото не е в стила на Серкан....да се е променил, да се е променил, ама не пасва...

# 498
Габи, реално погледнато в една такава ситуация човекът, който е на мястото на Еда, би си тръгнал. Оообаче, тук се включват и други фактори, които са различни за всеки един от нас и за всяка една връзка. Зависи и на какъв етап е, а бе от много неща зависи 😂 Дали се ревнуват, дали си имат доверие, дали са свикнали с такива ситуации.
Ама ако аз съм на Еда на мястото - Пак зависи 😂 Ако вече сме гаджета и сме го заявили ясно - ще се направя на ощипана и отивам директно до него, без да показвам, че тази ми боде очите. Обаче ако сме в процес на зарибяване - кръгом и обратно. Преди това мога да кажа някои неща, на които няма да получа отговор или няма да искам да слушам такъв. Моята дума ще е последна 😂
Ама тук идва и другото нещо - Те още не са гаджета, Еда показва, но не признава, че Пуделче я дразни. Серкан й обясни, че е влюбен в нея и такива неща. Тук сценаристите много бързо ни натрапиха Балджа, както го направиха и на Серкан. Промениха за минути неговата същност. Та той освен Еда, друго не виждаше. Тя за 5 серии не може да го промени, Балдахина го промени за 3минути. 😂
От там за мен идва и проблемът в поведението, което той демонстрира на тази пицовечеря. За да се стигне до пързалката, явно Еда иска да докаже на Серкан, че не ревнува и няма да реагира така остро, както ни се иска на повечето от нас. Вероятно ще замажат нещата, като филия с масло, Еда ще преглътне буцата, която й заседна при гледката и то не от какво да е, а от гордост.

# 499
  • Пришълец
БРО точно това прави за мен някак си тази сцена сложена като за "скандал да става". Защото не е в стила на Серкан....да се е променил, да се е променил, ама не пасва...

+1. Човек не се променя до неузнаваемост за два дена. Има нещо нагласено сякаш. Ама да не бере Серкан ядове после... Опасна игра подхваща...

Цитат
Защо Серкан каза на Балджа да отвори на куриера горе, а тя не отвори?
Бърборанке, този въпрос силно ме вълнува и мен.Joy

# 500
  • София
Значи, аз очаквам флашбек в началото на следващия епизод, в който ни обясняват кое в каква последователност е станало и защо, за да разберем! Grinning Искам да видя ситуацията през очите на Еда, през очите на Серкан и през тези на Балджа. Моля! Grinning Grinning Grinning

# 501
  • Пришълец
И аз така, разчитам на флашбек, че да ни се изясни всичко и да не се обезсмисли сцената. Еда първоначално най-вероятно няма да реагира остро, а по такъв начин, че на Балджата да ѝ стане неловко и да,си тръгне с подвита опашка. Ама и Еда няма да остане, след като спретне едно бързо скандалче ще остави Серкан да си яде пуканките сам Joy

# 502
Значи, аз очаквам флашбек в началото на следващия епизод, в който ни обясняват кое в каква последователност е станало и защо, за да разберем! Grinning Искам да видя ситуацията през очите на Еда, през очите на Серкан и през тези на Балджа. Моля! Grinning Grinning Grinning

Ако ще е така моля да се върнем и в Анталия, където Серкан каза "Разказвай, Еда Йълдъз" и отрязаха сцената, също и на тази яхта какво стана , как тръгнаха с нея и после бяха директно в колата , също на сцената с воалите преди да се целунат Еда си движи устните , казва му нещо , но ние слушаме музика Joy да продължавам ли ? Joy
Съгласна съм с Алекс , че финалната сцена си беше точно ала "скандал да става" Joy много нелогична беше , но няма какво да направим по въпроса People Eyes

# 503
# 504

Колко ми е красива Еда тук, на косъм съм да открадна гифчето!
А Серко му спря въздуха и сърцето тука, пред инфаркт и инсулт е!

# 505
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Можеха да ни изненадат и Балджа да си беше примерна служителка, старателна работохоличка. Ама не, трябваше да ни вкарат в най-най-баналното клише! Разочарована съм аз.

Иначе серията си беше приятна, отървахме се най-после от Селин (дали? не мога да повярвам чак, че няма да изскочи пак отнякъде.) Имаше си шеги и закачки, нежност и погледи, докосвания (глината ми седеше много изкуствено, ама май разчитат на нея в този сериал). Страхотен шепнещ Серкан и страхотна усмихната и пърхаща с мигли Еда, а женският отбор си беше  както винаги.

Ну харесвам Мело в къси полички, а розовите гащи на Еда ме забавляваха много. Всеки път щом се появи с тия триъгълни крилати шортички, ми извикваше усмивка на лицето. Добре е, че всичко ѝ отива, иначе щеше като карикатура да изглежда (както горката Селин в космонавтските и други безформени и провлечени одежди напоследък.)

Може и да съм малко критична, но много ме разочароваха с този тъп финал.
Тъкмо се изкефих на абсурда с Енгин на бял кон и ми спихнаха ентусиазма с плоската класика накрая. Много се надявам  поне да не видим в началото на следващата серия продължението на класиката - Еда изпуска кофата с пуканките и хукна да бяга възмутена и наранена. Много се надявам да покажат, че е умна и да натрие по някакъв находчив начин носа на нахалната натрапница.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:18 от Светълчо

# 506
# 507
# 508
  • Кърджали

# 509
НА МЕЕЕН🔞🔞🔞🔞🔞Въй беее, ще му прощавам на Серканчо... бързо бързо🥰

Общи условия

Активация на акаунт