Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
[quoteОстава да се надяваме, че Балджа ще е по-благоразумна и като види, че сърцето на този мъж принадлежи на друга ще се отдръпне сама...][/quote]

Тц, според мен при тоя род жени няма благоразумие. Тя ако e била благоразумна ,няма да  отиде без предварителна уговорка ,по късна доба  с голи рамене и гръб да си представя плановете на шефа. Друго търси тя, ами дано Еда да покаже емоционална интелигентност и да  ѝ разкаже играта.Animal Bee

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 18:58 от Mery18

# 481
  • Кърджали
Бая светлиннае трябва да е била скоростта.... 🤣

# 482
Специално рових назад в сериите. Терасата на апартамента на Серкан е на едно ниво с покриви на къщи. Не ми се търси повече, но апартамента е поне на 3, може би 4-ти етаж. Както знаем Еда не ползва асансьор.
Освен това и видимо е притеснена и забавя действията си. Намества се поне минута пред самата врата.
Така, че има достатъчно време Серкан да подреди чиниите, да потърси свещ и да тръгне да я пали в ръцете на Балджа. Просто не дават подробно последните десет минути преди отварянето на вратата и смайването на Еда.
Така си е, който много се чуди му отмъкват мръвката под носа Simple Smile

# 483
Aз започнах отначало да гледам нашия сериал, да ви кажа. Тръпката е все така силна и все така се смея с глас като гледам. Абе, обичам си го този сериал и това е ❤

# 484
От Ситаре

# 485
Здравейте момичета, аз се замислих, аз от кой отбор съм? Еда или Серкан? И стигнах до извода, че съм от Еда +Серкан. Те един без друг са като две половини на едно цяло. На Еда и трябва някой спокоен и уравновесен, да ѝ укротява страстния нрав, а на Серкан, някой да му покаже цветовете на живота и да го научи да обича, защото в този живот всичко се учи :трябва да си обичан, за да се научиш да обичаш. Един човек, който не може да чете, не може да те научи да четеш. Същото е и с чувствата, човек, който не знае как да изразява чувствата си, не може да научи детето си на това. Айдан и Алптекин, са се затворили в себе си, и всеки по свой начин е преживял загубата на детето им. Но те са били възрастни и с изградени характери, а Серкан е бил дете, имал е нужда от тяхната любов и подкрепа, а те са го оставили сам. Еда пък обратно имала е обичта на леля си, но тя я е оставила от дете да взима сама решения. Това за едно дете обаче, не е много добре, защото е нямало кой да я контролира и да я корегира. Еда е сила, но силата е нищо без контрол! Затава сега с появата на Серкан всичко си идва на мястото. За мен те са като черното и бялото, които се преплитат за да има равновесие.
И за да не е само писане, ви оставям една моя рисунка на нашите чаровници

# 486
  • София
Лейди Лаура, много добре казано! Съгласна съм с всичко написано. Simple Smile Страхотна рисунка, пускай ни по-често такива. Purple Heart

Замислих се... вместо да му дават на Керем да рекламира шампоан в сериала > https://www.instagram.com/p/CHBEeVsgNgj/?igshid=125liyfp548cm, защо не му дадат душгел, например. 😏

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 17:11 от Бърборанка с розови очила

# 487
  • Пришълец
Дари, съгласна съм, една малка част са ни спестили. Но както казваш се подразбира, Еда се е качила по стълбите, пред вратата губи още време... Едно не ми се изясни - Серкан нали Балджа я прати да отвори, тя защо не беше помръднала от мястото си, че и свещ палеха?! Освен ако пицата не е пристигнала преди Еда Joy

Мери, ау, как ме попари. Дано звездите ѝ проговарят навреме, че този мъж е влюбен, но не в нея. Не ми се иска още една обсебена от Серкан Flushed Joy

Лаура, ехаа Hands Clap

# 488
Малко усмивки от старите серии

# 489
Нее, дадоха го как натисна автоматичен бутон за отваряне, Марги - в дясно на стената до кухненския бокс е поставен - понеже този дом няма обособено антре - т.е. е общо пространство хол антре и т.н. и автомата за отваряне е там - е може, разбира се да има и 2-ри автомат, но той този натисна докато търсеше чиниите.

Обаче, бая наказание й измисли Серкан на Еда - изненадай ме и почукай на вратата ми.  Ама тя и не почука - вратата беше автоматично отворена.  Според мен трябва да си повтори изненадата и да дойде втори път при Саркан, като тоя път почука на вратата - щото сте прави -Еда прави всичко друго, но не почука - гласи се, оправя си дрехата.  А и при всички други посещения Серкан ходи до вратата да отвори, обаче тука явно погълнат от новата - не знам от стратегичност или не - остави който звъни да влиза, без да провери.  А може, докато Еда е катерела стълбите, Серкан и Балджа да са тръгнали да палят свещи, но пък сега кой шеф на втория ден ще тръгне да пали свещи при вечеря с нов служител на 2 дни. В Турция такива шефове няма ли да ги погнат за харасмънт?  Макар че в Турция са вероятно сто пъти по-нормални в това отношение хората.  Ааа, може Балджа да е набарала свещите - нали някой казваше, че били там готови - и Серкан просто да и е помагал да запалят свещта.

Дари, съгласна съм, една малка част са ни спестили. Но както казваш се подразбира, Еда се е качила по стълбите, пред вратата губи още време... Едно не ми се изясни - Серкан нали Балджа я прати да отвори, тя защо не беше помръднала от мястото си, че и свещ палеха?! Освен ако пицата не е пристигнала преди Еда Joy

Мери, ау, как ме попари. Дано звездите ѝ проговарят навреме, че този мъж е влюбен, но не в нея. Не ми се иска още една обсебена от Серкан Flushed Joy

Лаура, ехаа Hands Clap

# 490
  • Плевен / София
За хубава вечер на всички в темата....Добро ни е момчето.....Ще влезе в правият път....

# 491

На Серкан съм му бясна......нооо Керем🤤❤🔥

# 492
Привет "зависими" от сериала ни мои приятели. Успях и аз да ви изчета, наистина някой от Вас имат изключителен талант да обличат мислите си с прекрасни думи. Реших да се включа тази вечер, защото отново изгледах последната серия, вярно с руски субтитри, но този език все още ми е по-близък от английския. Та провокирана за пореден път, не спирам да си мисля как ще отреагира Еда на ситуацията. Няколко пъти гледах края и това което аз и Еда виждаме е една тет-а-тет вечеря на двама, със подредена маса, свещи и доста интимност. За да не махам розовите очила, моля за Вашето мнение, явно имам нужда от по-голяма доза оптимизъм за развоя на събитията. Аз съм първосигнална като нашата главна героиня и няма да търся точно цитата си от преди няколко страници, но направо бих си врътнала опашката и бих духнала яко дим.  Как мислите, че може да се е развихрило въображението на сценаристите и да се оправят нещата, та да стигнем до признанието на ледената пързалка.

# 493
Във вторник ли пускаха втори фраг?

# 494
Привет "зависими" от сериала ни мои приятели. Успях и аз да ви изчета, наистина някой от Вас имат изключителен талант да обличат мислите си с прекрасни думи. Реших да се включа тази вечер, защото отново изгледах последната серия, вярно с руски субтитри, но този език все още ми е по-близък от английския. Та провокирана за пореден път, не спирам да си мисля как ще отреагира Еда на ситуацията. Няколко пъти гледах края и това което аз и Еда виждаме е една тет-а-тет вечеря на двама, със подредена маса, свещи и доста интимност. За да не махам розовите очила, моля за Вашето мнение, явно имам нужда от по-голяма доза оптимизъм за развоя на събитията. Аз съм първосигнална като нашата главна героиня и няма да търся точно цитата си от преди няколко страници, но направо бих си врътнала опашката и бих духнала яко дим.  Как мислите, че може да се е развихрило въображението на сценаристите и да се оправят нещата, та да стигнем до признанието на ледената пързалка.
И аз точно това мисля и се чудя какво ще измислят сценаристите,но на мястото на Еда и аз бих си тръгнала.Нямам търпение за събота само за да видя как ще го извъртят.

Общи условия

Активация на акаунт