Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

Не мога дълго да съм му ядосана🤷‍♀️ И докато спи се усмихва

# 466
  • София
Тук тъкмо е осъзнал, че всичко е било един лош сън. Еда след малко ще почука на вратата му и ще имаме Kiss.

Не мога дълго да съм му ядосана🤷♀ И докато спи се усмихва

# 467
Това си го "откраднах" от французойките Stuck Out Tongue Winking Eye Sparkling Heart

# 468
  • Кърджали
Неслихан по-рано беше пуснала едно стори, в което писала че не стои там където няма уважение, грижа. Хората да го разбрали като че иска да каже нещо към сериала. Та после пуснала и ново стори

Ах, разбрали сте погрешно сторито ми. Аз го казвах по принцип. Всяка врата на която се чука не е вратата от нашия сериал. А си имам и мои лични врати. Доксто мен не ме изкарат от сериала, аз защо да го напускам. Чакайте да видите какво още ще се случи, има още много, новите истории ще са много сладки.

# 469
Тук тъкмо е осъзнал, че всичко е било един лош сън. Еда след малко ще почука на вратата му и ще имаме Kiss.

Не мога дълго да съм му ядосана🤷♀ И докато спи се усмихва
А дано🤣🤭 То не лош сън, направо кошмар с шамар си е за него, ама да видим в събота как ще мъца пред Еда
Неслихан като каже, че ще е чок татлъ и й вярвам... защото 100 процента романтиката на сценаристите за миналия епизод нещо не я видях🤦‍♀️

# 470
Само попътна бележка!
Ако капризите/на Еда/ убиват любовта, то какво правят дразнителките/на Серкан/?
Хайде, да не се правим на толкова широко скроени и с ръка на сърцето да кажем - нас кога дразнителките са ни радвали, че ще ни помагат да си оправим характера?!?

# 471
# 472
На Серкан му е простено, но да внимава Керем, да не ядоса Бамби, че тогава ......... ще имаме проблем ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sparkling Heart

# 473
  • София
Ето я Бамби  
Снимката е от 11.08.2020г.  Ето на това попаднах при падругите. Ако е качвано моля да ме извините.

Sirje Nässi
12 авг в 20:24
Вчера (11.08.2020) Ханде Эрчель находилась на съёмках рекламного ролика в Бейкозе. Журналисты попросили актрису прокомментировать слухи о том, что их с Муратом Далкылычем отношения прекратились из-за ее нежелания рожать ребёнка. Ханде ответила: «Я уже сделала заявление. Я всё подробно написала в соц сетях, вы видели. Он для меня остаётся очень важным человеком. Ничего плохого нет. Я сделала всё, что должна была». На вопросы о романе с Керемом Бюрсином Ханде отвечать не стала, она села в машину и уехала.

Вчера (11/08/2020) Ханде Ерчел се е намирала в Бейкоз, на снимки за  реклама. Журналистите я попитали как ще коментира слуховете, че връзката им с Мурат Далкалъч е приключила поради нежеланието й да има дете. Ханде отговорила: „Вече направих изявление. Всичко подробно написах в социалните мрежи, видяхте. Той остава много важен човек за мен. Няма нищо лошо. Направих всичко, което трябваше. "
Ханде не отговори на въпроси за афера с Керем Бюрсин, тя се качи в колата и потегли.

Каква афера през м. август. Та те тепърва се запознаваха. Тези журналисти са много досадни. Способни са да си съчинят такава история, че и родната ти майка няма да те познае.

Работен процес по серияла "Халка" със Серкан Чайоолу в ролята на Мюжде.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 15:49 от БлагаВест

# 474
https://pin.it/6Qxng89
Наш Серкан след последната сцена на 22 епизод! ; -)

# 475
От Ханде

# 476
  • Пришълец

Animal Panda Face Animal Hatching Chick Animal Panda Face  Animal Hatching Chick

Цитирам Бюрсинчето, харесва ми как го е описала:

Цитат
Хубаво показват, че Роботчето ни се е променило, но да кани почти непознат човек в дома си по нощите и ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ОЧАКВА ЕДА ДА ПОЧУКА НА ВРАТАТА МУ ( не викам, просто за повече ефект🤭), си е направо глупаво... Че и пица щял да й поръча... че й тя вратата да била отворила... Айде моля ви се... Друг е въпроса, че Еда трябваше да ПОЧУКА на вратата, а не да влиза директно, малко гафче от сценаристите, ама нейсе....
Чак толкова голяма промяна е нереална и понеже Серкан е наистина стратег, струва ми се, че съвсем преднамерено я е допуснал в дома си тази новопостъпилата, с която се знаят едва от вчера. След като са си поръчали пица и той помоли Балджа да отвори вратата, как се озоваха в положение той да е доприпкал набързо обгърнал с двете си кунки нейната newsm78
Не го оправдавам, не го и обвинявам, чакам си продължението. Не изключвам вероятността той умишлено да допуска Балджа близо до себе си, понеже усеща нескрит интерес от нейна страна и ѝ дава това, което иска. Но очаква и Еда да го изненада, като всъщност по-голяма изненада ѝ е подготвил той на нея. Ще ѝ покаже, че любовта не се подчинява на никакви правила и договори, много скоро тя сама няма да издържи и ще иска да прекрати всичко това... Факт е обаче, че Серкан в момента ходи по тънък лед, вместо да се учи от грешките си, той допуска същите като със Селин.
Остава да се надяваме, че Балджа ще е по-благоразумна и като види, че сърцето на този мъж принадлежи на друга ще се отдръпне сама...

# 477
Да, Еда отключи сърцето на Серкан и му показа какво е да обичаш, а той се страхуваше от любовта.

Дано Балджа разбере, че голямата любов, която Сузи видя на звездната карта е тази между Еда и Серкан.
Но ми се струва, че още известно време ще се забулждава, че има шанс със Серкан. Fearful

Забелязахте ли каква беше интересната скъпа картина, която Серкан поиска да купят за дома си?
Аз като се сетя ми става забавно и се сещам първият епизод и белезниците, за които няма ключ...Laughing

# 478
Не го оправдавам, не го и обвинявам, чакам си продължението. Не изключвам вероятността той умишлено да допуска Балджа близо до себе си, понеже усеща нескрит интерес от нейна страна и ѝ дава това, което иска. Но очаква и Еда да го изненада, като всъщност по-голяма изненада ѝ е подготвил той на нея. Ще ѝ покаже, че любовта не се подчинява на никакви правила и договори, много скоро тя сама няма да издържи и ще иска да прекрати всичко това...

Серкан да внимава с изненадите, че да не се окаже най-изненадан той!
Както му каза Селфи при първата им раздяла: Виждате ли това, което виждам аз?! Хм. Един самотен мъж!

Което в сериала най-вероятно няма да се случи, но мисля, че подобни "събития" в любовта не раждат нищо позитивно...

# 479
Цитат
След като са си поръчали пица и той помоли Балджа да отвори вратата, как се озоваха в положение той да е доприпкал набързо обгърнал с двете си кунки нейната
като даваха Еда пред вратата му да се оправя той е долетял със светлинна скоростн

Общи условия

Активация на акаунт