🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 375
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 935
Е чак да лъже.. Нали има снимки с униформа, малко не ми се вярва. Той беше разказвал иначе че първо започнал стюард и после много му харесало да е пилот че завършил.

За едно съм съгласна, че с нервите не се справяше без алкохол даже и във фермата.

# 1 936
Според мен имаше още поне 1 изречение, което правеше дългия пост леко да олеква. Аз лично бях сигурна, че ще бъде изтрит и го копирах. Иначе другите тези звучаха сякаш достоверно.

# 1 937
  • Mediterraneo
И аз бях цитирала едно изречение от въпросния пост, и моето мнение е изтрито. Но наистина не разбирам що за тънкообидни хорица четат тук и докладват подобни мнения. Истина, лъжа, някой беше споделил мнение. Каква ти свобода на словото, потребителите във форума отдавна не разполагат с такава.

# 1 938
Съжалявам, че всичко по темата е изтрито. Реагирах срещу нещо конкретно. Не съм помислила, че щеше да е интересно за повечето.

# 1 939
  • Другата България
А ние, които работим, как да разберем за какво говорите?
Който го е копирал, може ли на ЛС?
Плийз?

# 1 940
  • Mediterraneo
Честно казано, аз си мислех да го копирам, защото беше изключително дълъг и мислен пост. Инсинуация или не, беше интересен и даваше друг поглед над легендата Пешо Пилота. С две думи- обвиняваха Пешо и продукцията в тотална лъжа относно професията му. Защо продукцията го е лансирала като такъв, като никъде не фигурира като правоспособен командир, втори командир и там още каквито се наричат в кабината пилотите. Бил почнал като стюард( след предоставяне на хомосексуални услуги), провалил се като мъжка сервитьорка заради нрава си. Някакви такива, но много напоително.

# 1 941
  • Другата България
Joy
И защо е изтрито?

# 1 942
  • Mediterraneo
Защото някой се е обидил от едно изречение и е докладвал поста. А може би причината е друга. Аз хубаво си мислех да го копна и да го пратя на ЛС на Иван, ама нямам навик да копирам такива хубавини изобщо.

# 1 943
  • Другата България
Какво толкова е било това изречение?
Едит.
Имам ЛС.
Форумът е сила
Благодаря на милата съфорумка  Heart
То цял ферман.
Утре ще чета и коментирам.

# 1 944
  • при късмета
Mama xxl докладва поста, защото според нея не било редно да се казва "мъжка сервитьорка" на стюард. А в поста беше уточнено, че си е вътрешен жаргон, даже имаше извинение, че го използва. Тя обаче държеше да се коригира, а никой не го коригира

# 1 945
И аз съм изпуснала изтритото мнение, та ще си остана неинформирана. Но тук се дивяхме как е възможно с професия, която изисква изключително хладнокръвие, Пешко така да си изпуска нервите, още когато започна да размята чаши.
Ако не ме лъже паметта, имаше писания, че пилотското място на Петър било благодарение на дебели връзки - не бих се изненадала. Като цяло ми е непонятно как футболист става пилот за кратко време.
Въртим, сучем, и все на Петър избива темата.

Мери, може ли да ми пратиш поста на ЛС?

# 1 946
  • Mediterraneo
Какво толкова е било това изречение?
Едит.
Имам ЛС.
Форумът е сила
Благодаря на милата съфорумка  Heart
То цял ферман.
Утре ще чета и коментирам.

Хахахах, яко! Енджой!

# 1 947
Дали ,ако го постнете пак тук , някой ще го докладва отново?
Любопитно ми стана. Възможно ли е Петър да лъже хладнокръвно,  или "пилот" е разтегливо понятие , и той е някакъв трети помощник пилот?

# 1 948
Аз със сигурност няма. Най-малкото можеше и изобщо да не казвам, че ще го докладвам. Не съм искала целия разговор да се трие.

# 1 949
  • earth
На мене най-после започна да ми харесва Пешо. Ако наистина си е изфабрикувал професията, добре му се получи. Имаше един филм за един дето се представяше така за пилот.

Общи условия

Активация на акаунт