🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 390
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 920
Хепи Ванче си е счупила крака при изкачване на вр.Полежан.

https://www.instagram.com/p/CLkTO0KDA_z/?igshid=11f7epybbefcr
Имахме честта да я обслужим при инцидента. Гипсирахме и крака и я изпратихме по живо, по здраво
Кажи как е на живо, готино ли се държа?
Излъчва ли тази нервност и хипер-енергия, която виждам от екрана?
Абсолютно, даже е в повече. Не бих я нарекла Хепи.

# 1 921
Всички коментират как паричната награда била малка. Малка или не, това са 100к, дори да не можеш да си купиш напълно самостоятелно апартамент с тези пари, доста могат да те улеснят. Прилични апартаменти в София (с 2 спални и в нормални квартали) ново строителство са околко 90, 100к евро. Ако имаш половината пари, означава че ще плащаш кредит много по-малко години - например 10, 12г., а не 25-30 както плащат повечето хора. Да не говорим, че като стюардеса на яхта, Ванчето би трябвало да си е заделила някакви пари, за какво иначе е робувала толкова години? Така че малко ми е странно да се оплаква, при положение, че една такава сума ти дава голям трамплин.

# 1 922
  • Mediterraneo
Аууу, крилете ги подрязаха. Голям смях. Но пък можеше и да е вярно!

# 1 923
  • earth
Абе сънувал ли съм, че нашият пилот не бил пилот, ами стюард уволнен заради лабилна психика и незнаещ езици? Или някой наистина го писа това?

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 19:19 от morisay

# 1 924
  • Sunshine state
И защо го изтгриха писмото? Беше забавно. Голям праз, че някой си писал до Пешака, нека има сеир.

# 1 925
  • earth
Лелеее, като напиша нещо и го погледна след няколко минути, винаги си намирам поне по две грешки на изречение.

# 1 926
  • Велико Търново
morisay, не си сънувал.

# 1 927
  • Вестерос
Къде се казва това за Петър?

# 1 928
Какво изпуснах, някоя добра душа ще ми разкаже ли ?

# 1 929
Имаше пост от някакъв клуб на пилоти, в който оспорваха образованието и стажа като пилот на Пешо.

# 1 930
  • Sunshine state
Някой много засегнат от поста го докладва и той бе изтрит за съжаление.

# 1 931
Мамчета защитават честта на Петър пилота😁

# 1 932
Аз го докладвах заради определен израз и първо предупредих и бях помолила само едно изречение да се редактира. За Петър ми е все тая. Колкото и да е лъгал, ако е лъгал, надали без знание или съдействие от продукцията.

# 1 933
Свобода на словото значи. Интересно ми е на какво основание беше изтрит постът. По тази логика темата "Звездни компромати" не трябва въобще да съществува, винаги някой ще е обиден.

# 1 934
  • Sunshine state
И аз не видях какво толкова имаше в поста, че да подразни някого, който не е роднина на Петър, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт