🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 401
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 905
  • SF
Риалитита се търкалят из телевизиите поне от 15-16-17 години. Всички кандидати да се покажат в такъв формат, трябва да са наясно, че има една парична награда - голяма-малка, според критериите - и че неговият шанс да я спечели 1. е 1:15 (20) и 2. зависи до голяма степен от зрителите и това какво им е показано. Значи може целият да се омаже в злато и да блести, ако зрителите си харесат участника със съдрания чувал, губи парите.
Евентуално тяхната награда би била популярност - колко временна или продължителна ще е тя, зависи от мерака им да се показват и от качествата им. Щото меракът може и да е много голям, но ако им липсва потенциал...

Сегашните участници са по-облагодетелствани зарази социалните мрежи, ю-туб каналите... Ако Найден, Зара бяха риалити герои днес, ехе!, Найден можеше да има собствено шоу за фрикове в ю-туб, Зара всякакви инфлуенсърски приходи и лъскавини.

Ето, Лео успя да си запази популярността и да я умножи. Ако не беше ББ, щеше да е пицар в Бургас или някъде в Сицилия. А иначе кукуто и тв откритието беше Найден, но се умори да се плези и подскача из ефира и вече никой не го знае къде е. Здравко също не запази популярност. Както казва той самят - Приморско не е място, което да осигури доживотна трибуна на известните. Трябва да си в София, за да може нещо да се случва години наред и да се поддържа интерес. С неговата лодка, риболов и ресторант си остава пръв на село.

# 1 906
  • при късмета
  Значи може целият да се омаже в злато и да блести, ако зрителите си харесат участника със съдрания чувал, губи парите.
Това явно е на път да се промени. Тази година в Игри на волята нямаше зрителски вот. В трети сезон Калоян имаше най-много зрителски вот, а спечели Яни

# 1 907
  • SF
Аз като пример го давам, във връзка с обсъждане на малката награда и честно ли е на неспечелилите да не се плаща.
Частна продукция - както си решат!

Може да обявят и такса участие - не те да ти плащат, че си вътре, а ти да платиш, че ще се изявяваш. При късмет, може да си покриеш разходите с наградата, че и много повече.

Участниците са запознати с условията, устройват ги, преценяват, че тези седмици вътре са им покрити, обезпечени материално, загубите ще са минимални или никакви и си се явяват доброволно, пходписват тлъсти договори. Няма да е честно и коректно, ако договорили суми за представянето им, а не им ги изплащат.

# 1 908
  • Вестерос
Ако имах 100 к, бих заделила малко да си стоят в банката, с другите и любимия тръгваме по света. НО аз апартаменти си имам.

# 1 909
Аз отговорих, ако съм Ванче какво бих направила. Иначе, ако аз ги спечеля бих заделила една част от сумата за висше образование на децата ми. Друга част - за довършване ремонта на вилата. Трета част - за някое интетесно пътуване със семейството. Разбира се, малко глезотии, като дрехи, обувки и подаръци за семейството. Grinning Остатъкът  вероятно бих го спестила.

Но ако имахме кредити, категорично бих използвала сумата за предсрочно погасяване. В днешно време кредитите са голямо бреме и могат да съсипят психиката на човек. Мисля, че приоритет на всеки с кредит, би трябвало да е погасяването му.

# 1 910
Ако сега ми кацнат 100 бона от печалба, за която съм се гърчила 3 месеца, честно, не знам... Преди тази дивотия с пандемията бих казала:
1. Веднага круиз до Карибите, само с мъж ми и което от децата иска
2. По някоя сума за децата ми, да ги почерпя, че са ме стимулирали
3. Всичко останало в бизнеса ми, от което в момента също няма да има ефект
И така...

# 1 911
Хепи Ванче си е счупила крака при изкачване на вр.Полежан.

https://www.instagram.com/p/CLkTO0KDA_z/?igshid=11f7epybbefcr

# 1 912
Ами то се не спрЕ! - както би казала баба ми.

# 1 913
  • София
Малко преекспонира това Хепи. Наистина ако съвсем скоро не се вземе в ръце минава към Леля Ванче, а после към Баба Ванче. Тези неща ако си на 25 -ок, ама на 38 вече е трагикомично...

# 1 914
Вече и крачката й не издържат на напъна😁
Хипер Ванче

# 1 915
  • Sunshine state
Вече и крачката й не издържат на напъна😁
Хипер Ванче
Ххаха.. Баш си е Хипер. То напъни ли не бяха да я видим колко е активна, то чудо ли не беше..

# 1 916
  • София
Хепи, юху, краче, ангели, емотиконки - ше повърна!

# 1 917

Имахме честта да я обслужим при инцидента. Гипсирахме и крака и я изпратихме по живо, по здраво

# 1 918

Имахме честта да я обслужим при инцидента. Гипсирахме и крака и я изпратихме по живо, по здраво
Кажи как е на живо, готино ли се държа?
Излъчва ли тази нервност и хипер-енергия, която виждам от екрана?

# 1 919
  • при късмета
Джолева, вярно ли на теб се падна? Поразпита ли я!
Човек обичайно от собствената си глава пати. Дано е счупване, което ще зарасне и да не се нуждае от друго и бързо да се възстанови

Общи условия

Активация на акаунт