🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 423
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 890
  • при късмета
Как да не е клинчил от работа Петър? В последните седмици дори открито си казваше "айде сега, ще работим". Даже имаше една задача, дето Калоян го ръчкаше да стават, че вече прекалили, или се излагали, не помня кое от двете точно използва, но беше нещо в този смисъл. Да, каза го в множествено число, но беше от куртуазия, да не го обиди. Пешо се дърпаше

# 1 891
  • Варна
Накрая имаше нещо такова, особено като редиха камъните с Калоян. Но в началото категорично не беше така.
Говорим за времето, когато още Миро беше във Фермата. Ти твърдиш че от началото Петър е скатавал. Е, не са показвали подобно нещо.

# 1 892
  • при късмета
О, в никакъв случай не твърдя, че е абсолютно неоспорим факт. Само, какви са моите впечатления. Миро беше в полезрението на камерите в пъти повече от Петър, беше по-деен, радваше се на повече женско внимание, работеше много повече и Калоян беше повече заедно с него, отколкото Петър. 
Това на края май не беше като редиха камъните, а като трябваше някакви колове да забиват. Не съм сигурна, но Петър все гледаше да е около масата, вместо да работи. А като докараха диваните, нищо не беше в състояние да го вдигне от тях

# 1 893
  • Варна
Това на края май не беше като редиха камъните, а като трябваше някакви колове да забиват. Не съм сигурна, но Петър все гледаше да е около масата, вместо да работи. А като докараха диваните, нищо не беше в състояние да го вдигне от тях
Хахах, съмнявам се да е било така.. Най-вероятно фактът, че при нeго полягваха ту Даяна, ту Хепи Ванче да е бил ключов за това да бъде излъчено.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 16:12 от Хексе

# 1 894
  • Sunshine state
На мен ми се струва, че именно Миро и Петър бяха по-близки.

# 1 895
  • Другата България
Не беше така според мен.
Петър и Миро бяха най-близки в началото, около тях се завъртя Калоян. После, когато Миро излезе Калоян беше по-настоятелния в братските отношения с Петър.
Жанета се завъртя около Петър, затова на Тони й се "падна" Калоян.
На мен ми се струва, че именно Миро и Петър бяха по-близки.
Същото като казаното по-горе мисля и аз.

# 1 896
  • София
Петър и Миро бяха неразделни в началото, все бяха заедно. Впоследствие Петър каза, че Миро е причината да се сближи толкова с Калоян. На мен ми заприлича все едно ги е 'венчал' Така го бе казал, с такъв патос...
Но определено Миро бе първа дружка с Петър и изобщо ако македонеца бе останал във формата щяхме да гледаме съвсем различно шоу със съвсем друг сценарий. Wink

# 1 897
  • при късмета
Явно аз съм в грешка. Определено Миро и Калоян си имаха присъствие така да се каже, т.е. открояваха се от начало, а Петър беше по-незабележим. Поне за мен. Няма как да знаем какво е щяло да е представянето на Миро, много малко беше вътре, но при всички случаи щеше да има разместване и то сериозно
Дяволо, до къде стигна с втори сезон?

# 1 898
  • София
Още не съм го почнал, уф. Но е въпрос на време де. Още сме Февруари, време има. :о Нещо ме натовари 1 сезон и реших да си почина по-дълго.
Започнах обаче отново 4 сезон, макар да съм го гледал. Заради Войо, че си платих и ме е страх да не го спрат за изтичане на срока за правата. Заради статистиката се налага да гледам всеки епизод, защото искам да е пълна за всеки сезон. Но тук поне мога спокойно да превъртам, защоо вече съм го гледал.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:50 от Diavolo

# 1 899
  • SF
Дана, за наградата - не знам. Без да съм я спечелила, първосигнално казвам покупка на жилище. Понеже имам жилище, ако спечеля такива пари, може и друго да помисля. Не съм бизнес настроена. Интересен ти е въпросът и вероятно всеки се замисля от време на време, ако види 100 хиляди накуп - какво? Ми... или нещо по-едро или от всичко по малко - лъскава спалня, нова кола, пътека за бягане, скъпи ски. Естествено животът става малко по-спокоен със 100 хиляди в джоба, храната по-здрава. Бих била и по-щедра, ако чуя, че някой има нужда от помощ.
Според мен по-разнообразни отговори може да се получат на въпрос "ако спечелите 100 лева, какво бихте направили с тях" и вариантите кой как би ги пропилял или пък спестил.

# 1 900
Аз ако бих спечелила 100 хил. лива бих първо погасила заем към банка , за да ми е по-спокойно. След това бих го вложила към покупка към апартамент или част от сумата за апартамен, но като знам какви са цените за апартаменти, може и сумата да не стигне , но не се знае. Или другият вариант е да помогна да родители те да си погасят заеми и т.н за да им е по-лесно, но бих си купила и  мечтаната кола примерно ако ги имах парите. Simple Smile

# 1 901
  • при късмета
С това усложнено пътуване напоследък, ако имах 100 х. на куп, вероятно бих ги профукала всички за пътувания. Е, със сигурност няма да са всичките, но това бих направила първо. Голям ремонт ме чака и на къщата на село, вероятно и там би отишла прилична сума. По-голяма сума бих отделила за благотворителна кампания за някое  дете, отколкото в момента отделям.
Колкото и планове да правят хората, ако им паднат пари от небето за нещо по-крупно и голямо, си мисля, че почти всеки ще похарчи първо за някое удоволствие или глезотия.

# 1 902
  • Sunshine state
Аз ако имах 100К ще ги дам към главбицата на ипотеката тук, за да ни намалят годините на заема. Това е. 🤷🏼♀ Практимна ще бъда.

# 1 903
  • SF
Да, и Петър сподели, че ще си погаси заема с тях - за мене е съвсем логично, точно и популярно усвояване на едни такива пари, но тук прочетох съвсем друго отношение към тази толкова разпространена практика в развитите държави. Бедняк с тъпа професия, закъсал за пари... С кредит!!! ОМГ 30-годишен с кредити!!!! По-добре да целуна някой с ковид, отколкото с кредит!
Ама... мислех си, сигурно само заможни хора са се събрали да пишат по темата за Фермата, за които е много странно (и срамно), ако до 28-29-годишната си възраст да не си успял да изкараш едни 150 К в евро, с които да си купиш дом с гледка и гараж. И ми стана неловко да посоча като аргумент, че средата ми е такава - хора с кредити и коли на лизинг и затова го приемам за нещо съвсем в житейската логика.
Даже помня ника на човека, който първи ме впечатли с това посредствено изказване. После видях, че и други го подеха и "гениалното" му разсъждение изгуби блясъка си.

# 1 904
Дана, как ти се отрази участието във фермата,  промени ли се нещо в ежедневието ти?
Не ти е първо реалити, сигурно си знаела какво да очакваш след цирка.

Честно казано 5 години работих в телевизии и причините да се запиша бяха единствено заради обичаите, които се случваха вътре, понеже хобито ми е свързано с тях и отделно някои случки в личния ми живот.

След цирка единственото, което е вследствие от предаването е, че някакви хора те канят за реклами и т.н., но от няколко месеца не живея в София и нямам много време за такива неща. След преместването ми от София професионални снимки, филми и ревюта(хоби)логично ги прекратих.
След предаването просто спечелих нови приятели, с които тепърва ще изживеем още мигове заедно.
Иначе няма нещо гръмко около мен.
 Работя си, скоро пак ще започвам да пиша за спортни сайтове и така.

А понеже заговорих за хоби. Към края на епидемичната обстановка сме и има едно събитие, което лично аз чакам с огромно нетърпение и го пускам тук за почитателите на този тип събори: https://m.facebook.com/pages/category/Event/nsobBG/posts/?locale2=bg_BG  💙

Общи условия

Активация на акаунт