🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 424
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Другата България
По-скоро привличане е при тях, според мен. А и си подхождат. 😅
За привличане съм съгласна, но Дана написа, че били влюбени.
Затова питам.

# 1 876
  • Sunshine state
Често сърбежите долу се бъркат с любов, ама като им минат, идва реалноста. Ще поживеем и ще видим. 😁

# 1 877
  • София
Мда, и аз подкрепям изказванията от типа "знам това и онова, ама вие - не, ама няма да ви кажа" като напълно ненужни.

# 1 878
Интересно ми е, ако сте на мястото на Ваня какво бихте направили с наградата?

Ако съм в нейните обувки, наистина бих се насочила към покупка на жилище. Все пак, това е жена, наближаваща 40те, и би трябвало да се устрои самостоятелно. Най-разумно ми се вижда да остави лодките, да си намери нормална работа и да изтегли кредит за остатъка от сумата за апартамента. Както писах и преди, с езици може да си намери добре платена работа.

Аз от самото начало се чудех защо все още работи тази работа. Такава работа е за по-младите, които искат да поработят и да се позабавляват малко. Но на нея явно този начин на живот й харесва и не й се иска да го оставя. Иначе, щеше отдавна да се е устроила. Тя е от този тип "вечния купонджия", който се самозабравя в един момент.

# 1 879
Да ги харчи както си ще. Спечели си ги. Честно казано, аз съм против да не се плаща на участниците в такива формати. Победителят е един, но неведнъж други са изнасяли сезона. Би било справедливо да им се плати за участието. Тогава и на кастинга може би ще вдигнат критериите.

# 1 880
  • earth
Интересно ми е, ако сте на мястото на Ваня какво бихте направили с наградата?

Не знам какво точно и е мястото на Ваня, но ще отговоря. Бих ги инвестирал и след няколко години щяха да станат 200,000, а след още няколко 400,000 и т.н. По принцип, ако Вяня инвестира тези пари и забрави за тях, те са достатъчни да и осигурят пенсионирането на 65-70г. Особено в България.

# 1 881
  • София
То много хора инвестират, някои успяват, а други фалират, защото никога не се зна е какво ще се случи. И човек като няма покрив над главата си е склонен първо да спести, за да си, го подсигури, а после да мисли за рискови инвестиции.
То всеки вярва, че ще успее като ги влага, ама знаем и колко хора се провалят.

# 1 882
  • earth
То много хора инвестират, някои успяват, а други фалират, защото никога не се зна е какво ще се случи. И човек като няма покрив над главата си е склонен първо да спести, за да си, го подсигури, а после да мисли за рискови инвестиции.
То всеки вярва, че ще успее като ги влага, ама знаем и колко хора се провалят.

https://realinvestmentadvice.com/wp-content/uploads/2018/02/SP50 … n-1000-022118.png

Най-много пари се губят от пропусната възможност да се инвестира във финансовите пазари.

# 1 883
  • На морето!
Мда, и аз подкрепям изказванията от типа "знам това и онова, ама вие - не, ама няма да ви кажа" като напълно ненужни.
Дана ясно каза, че целият сезон е манипулиран, за да скрие лицемерието на Даяна и истинската любов на Пантония. Joy

# 1 884
  • Другата България
Пантония............

# 1 885
Дана, как ти се отрази участието във фермата,  промени ли се нещо в ежедневието ти?
Не ти е първо реалити, сигурно си знаела какво да очакваш след цирка.

# 1 886
  • при късмета
Петър и Антония нямаха никаква сметка вътре да заформят двойка. Всъщност, ако не се беше наложило Миро да излезе инцидентно, то Петър нямаше да помним кой е. Калоян беше като, че най-близък до Миро, Петър се буташе при тях. А двете с общия мозък, отначало бяха преценили, че Ангел ще е мачото, но бързо се преориентираха (даже Геле им беше сърдит) към Миро и Калоян пак покрай него, гледаше да привлече женско внимание. Просто тъпото се оказа в ситуация да е в съюз с Калоян, а това означаваше да подклажда надежди за друго, защото вече се бяха заформили нещо като лидери, а Миро излезе. Петър по същата причина трябваше пак да се върти покрай Калоян и по-скоро него да не разочарова и да не го отдалечава му беше най-важно от всичко останало. Продължавам да смятам, че е интересчия, затова и като Кукукото се завъртя в триъгълника и стана четириъгълник, от интерес я подведе. То не беше и нужно много, тя Ваня съвсем видимо драпаше към него, даже се влачеше за сметка на достойнството си. Закачката с Даяна също беше от интерес. Към момента.
А за навън, си е тяхна работа. Аз лично продължавам да смятам, че Петър е от интерес (финансов) с нея, но пък знае ли човек. Това е нещо, което никой външен не може да каже, а дори и те двамата е възможно да не са наясно, защото е в началото. да се оправят, не са малки

# 1 887
  • Варна
Не беше така според мен.
Петър и Миро бяха най-близки в началото, около тях се завъртя Калоян. После, когато Миро излезе Калоян беше по-настоятелния в братските отношения с Петър.
Жанета се завъртя около Петър, затова на Тони й се "падна" Калоян.

# 1 888
  • при късмета
Като отношения не знам дали Миро е бил по-близък с Петър или с Калоян. Най-често работеха заедно Калоян и Миро, т.е. прекарваха повече време заедно, в началото имаше много работа. Ама той Петър от началото се чудеше, как да спести от работа, та може и само така да е изглеждало. Ако нещо трябва да се признае на Калоян, то е, че работеше много повече от Петър, а той клинчеше от начало до край. И ако вземе, че свърши нещо, омрънка света. чашката му беше много по-важна

# 1 889
  • Варна
Като отношения не знам дали Миро е бил по-близък с Петър или с Калоян. Най-често работеха заедно Калоян и Миро, т.е. прекарваха повече време заедно, в началото имаше много работа. Ама той Петър от началото се чудеше, как да спести от работа, та може и само така да е изглеждало. Ако нещо трябва да се признае на Калоян, то е, че работеше много повече от Петър, а той клинчеше от начало до край. И ако вземе, че свърши нещо, омрънка света. чашката му беше много по-важна
Не помня Петър да е клинчил от работа. В началото ги бърках с Миро, приличат си и все бяха заедно.
Петър се просълзи, когато Миро излезе, дори му дръпна прощална реч, чак тогава Калоян му се лепна.

Общи условия

Активация на акаунт