🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 225
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Варна
Искаш да кажеш, че Петър твърди, че от продукцията са диктували негови действия? Доколкото ми е известно, Иван продуцента се подвизава във форума, в теми за предавания, със сигурност чете и тук. Може да му е интересно да го научи
Съмнявам се да не го знае. Още повече, че е взел сценаристите на ББ.
Преди Петър да покани Даяна с Калоян обсъждаха с кого да отиде. Минаха през няколко варианта и Петър ги отхвърли всичките. Дори се промъкна двамата да отидат, но Калоян, а не Петър каза, че нямало да е добре точно на романтична вечеря да ходят. Не помня думите, но това беше смисъла. И Калоян май каза, че не оставал друг освен Даяна. Не ми се търси точния епизод, но Петър се съгласи, защото "поне е хубава жена и щели да се опознаят" или нещо такова. Много ясно, че Ваня няма да си я причини, нали вече се беше изнесъл от "семейното" легло, оставаха Мара и мишата физиономия. С тях пък представяте ли си го на романтична вечеря?
Не беше така. Изборът беше - Ванче или Даяна. Мария и Надя са обвързани и въобще не са се коментирали. Не помня да е коментирано и Калоян да ходи..
Дори добре си спомням, че се шегуваха, че има две опции -опция едно -  Хепи Ванче, опция две: ДВЕ! ДВЕ!.
Един вид всеки друг, но не и Хепи.

# 2 086
  • при късмета
Не съм казала, че са обсъждали сериозно да ходят двамата. Казах, че се промъкна. Беше по-скоро на шега, да си отидат двамата, като няма варианти. И аз съм съгласна, че с Ваня нямаше да отиде за нищо на света.

# 2 087
Даяна, Ваня, Елеонора ( приятелката му отвън ) ...И той накрая с Косъма 😁

# 2 088
Кара човекът по най-малкото съпротивление. Даяна с нейните сложни схеми, да трябва да се напъва да я сваля, да си заслужи да я има... дрън -дрън. Ваня в образа на Лудото Ленче, а и бая по-възрастна от него и според мен без сексапил. За Елеонора не знам. И Петърчо си е избрал, която е готова да падне като круша, от раз, ако може. Що да се напъва.... То си е логика за много хора.

# 2 089
Че то при Даяна нямаше никакво съпротивление ,тя сама му се слагаше Grinning

# 2 090
  • Варна
Че то при Даяна нямаше никакво съпротивление ,тя сама му се слагаше Grinning
Съпротивлението беше от Данчо.Joy

# 2 091
  • На морето!
Сигурно само тя го е искала, след като му е паднал медийният образ и лъснал с цялата си прелест в реала.

# 2 092
Аз се изненадах от него ,  на нея й личеше , че го харесва.
Те са си удобни в момента, снимки, екскурзии, аху-иху.

# 2 093
Дана, нещата които ни разказваш са изключително интересни. Ако имаш време можеш просто да ни разкажеш още нещо интересно, независимо какво.

# 2 094
Аз изобщо не се изненадах от връзката на Антония и Петър, още във Фермата си личеше, че се харесваха, той просто не го показваше толкова заради Калоян. мако направи много точен анализ според мен. Антония има нужда да е най и съответно в момента е супер доволна, че е с най-коментирания и харесвания сред мъжете от Фермата, а той пък от своя страна се кефи, че е с топ кифлата на този сезон има и финансова изгода от цялата работа, абе с две думи и двамата са яко повърхностни и си подхождат идеално. Като цяло обаче ми изглеждат хармонична двойка, с Даяна и Юху беше ясно, че няма да го бъде и че всичко е сценарий (особено с Даяна).

# 2 095
Помните ли Тонката като излезе, Петър и Калоян как страдаха. Grinning Кой тогава каза: "Какво ли прави Антония сега?", май Петър беше? А Калоян отвърна- "Спи". Joy

# 2 096
Дана, нещата които ни разказваш са изключително интересни. Ако имаш време можеш просто да ни разкажеш още нещо интересно, независимо какво.

Ами то имаше доста интересни неща, но точно сега не се сещам.

Примерно скоро с всички коментирахме, че не излъчиха правенето на суджука. Имаше караница между Ангел и Асен, заради бъзици и мързел от Ачката, а аз се ядосвах, че единия не иска да работи с другия и месото, което ни дадоха беше само с жили и коментираха, че не ставало. Явно сме били доста комични, защото фермерите си бяха сложили столовете като на театър и ни гледаха 😀😂. До 12 часа пълнихме с Асенски суджуци, смяхме се, но може би са сметнали, че всяко изречение от фермерите, че месото не става ще е минус за предаването. Имаше и доста интересни истории, които дядо Еленко разказа и, че всъщност е знаел, че му знам биографията наизуст и падна голям смях, но честно казано се котира повече негативна емоция или пък са решили, че не е интересно...

Ако в дискусиите зачекнете нещо и се сетя ще пиша. Иначе не е театър. Петър и Антония си пасват и даже мисля, че ще се задържат дълго.

Да вметна и нещо друго. Ма ко беше писала, че Иван има регистрация и едва ли не какво щяло да стане, ако прочете какво пиша и, че едва ли не щял да отрече. Честно казано не ми дреме. Иван е един от хората, които най-много уважавам от екипа и знае, че каквото и да кажа дори и да не трябва си е истина, а не лъжа Simple Smile!!!!

# 2 097
  • София
Иван има регистрация. Даже се е разкрил в темата за сериала "Съни бийч". Знае се кой е.

# 2 098
  • earth
Какъв му е username-а? Да му пиша да го помоля да не коментира по време на дуелите, че се налага да изключвам звука, толкова е нетрърпим. Представам си какво им е на дуелистите. Аз ако бях на арената и някой така да подтичва покрай мене и да злобее: "ах как лошо се удари, ах как го боли, ах колко му трудно..." сигурно щях да му изшия един.

# 2 099

Общи условия

Активация на акаунт