🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 232
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 100
  • earth
Благодаря, ще му пиша. А не може ли да пуснем и една анкета да видим колко хора предпочитат И&А да си мълчат по време на игрите?
Аз бих направил анкетата със слединте избори:
- харесва ми как коментират
- не ми пречат
- неприятни но се траят
- едвам ги трая
- изключвам звука

# 2 101
  • София
За мен е нормално да се коментира, понякога се увличат и говорят тъпотии, но повече ме дразни, че Андрей изяжда много букви и като  цяло с всеки сезон говори все по-неправилно. Иван има по-добра дикция, но този сезон и той имаше повече изцепки.
Не си представям състезание без коментари, че то и мач като гледам е така.

А и като цяло, смятам, че битките са най-силната част в предаването, особено сега като св теглят. В сравненке с други риалитита има честност и дори техен любимец може да отпадне. Не ми хареса бутонът тази година и разбъркването на игрите. Така се помага повече на първия играч, а той вече е имал преимущество да си избере опонент, нека вторият нареди игрите и ако ще се пропуска игра, да е за 4 или 5 точки.
Искам да имат работа и да гледат животни.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 01:57 от Niya-

# 2 102
  • earth
Моето предложение, за да няма излишни игри (вече го бях писал) е при резултат 8-7 да се играе 6-та игра тай брейк. Същото като последните 2 игри да са по 4 точки.

# 2 103
  • SF
Това е телевизионно шоу и водещите са водещи, за да водят. Предаването си е тяхно, без тяхното участие, Фермата щеше да е нещо друго. Забавни са ми и ако има нещо, което да ме дразни, имам книги, имам интернет, имам други канали. Има много предавания, чиито концепции и "водещи" (собственици) нещо не ми допадат и даже не мога да назова тези предавания.

Нелепо ми се струва форум в бг мама или който и да едруг форум - "Форума на обединените знаещи и можещи" - да учи Иван и Андрей как се прави предаване. И 100 анкети да пуснете, най-много да се чуете в ефир и да ви пратят поздрави - нещо подобно на онези селебритис, които четат коментари за себе си и им отговарят - в Папараци (пак на Междинна станция). Ако ви е забавно да пускате анкети, няма проблеми. Пусенете една и за мен - дали да пиша в темата или да не пиша и ще видите как ще подейства.  Simple Smile

Има хора с нарушено зрение, има хора, които в праймтайма готвят, чистят, правят гимнастика и "само слушат, хвърляйки по едно око към екрана". Аз също не съм от тези, които сядат на фотьойл, слагат слушалките на ушите, за да изолират страничните звукове, гасят лампите и гледат втренчено.
Освен, ако не дават Петър. Simple Smile
ЗА КОГОТО НЕ МИ ПУКА ДАЛИ Е ПИЛОТ! Simple Smile

# 2 104
  • Варна
Не ме дразнят комантарите на Иван и Андрей по време на дуел, напротив, забавни са ми.

# 2 105
На мен не ми пречи коментарът, всяка игра трябва да има някакъв коментар. Но ме дразни изключително много, когато коментарът не е безпристрастен! Или когато не е много на място. Например, Йогата тика зверски тежка гума и си повтаря поредността на предметите, които трябва да помни, а покрай него водещият подскача и намила колко е тежко, колко е трудно и допълнително го разсейва. Въобще, за мен коментари като "колко е тежко, колко е трудно" са излишни.
Да си кажа, че и аз искам във фермата да се грижат и за животни, но разбирам защо тази година беше така, да не е луд стопанинът да остави една изчезваща порода в ръцете на случайни хора, на които може и хич да не им дреме за животните. Дано догодина да върнат грижата за животните в предаването.
Надявам се да няма някакво изкуствено разделение на отбори. Естественото такова според мен създава много по-непримирими противници, справка Шопски и Караиванов, Надя и Милена. Надявам се също да измислят правило, с което да предотвратят едни и същи хора да са постоянно ратаи и дуелисти. Това отчитам като слабост на този сезон.
Хареса ми също идеята с бюджета, но според мен трябва да получават парите след оценка на свършената работа. Идеята с пазара също е добра, но препоръчвам да боднат касовата бележка на екрана накрая - вместо да си лафим тука, че мъжете само алкохол купуват, примерно. То предимно това видяхме от пазара, боб, леща и бира.
Също си мечтая да не се мъчат повече зорлем да създават любовни двойки. Смешно е, нелепо е и е страшно досадно.
Мечтая си още да има по-малко монтаж. И ако победителката се търкаля пияна като мотика по земята, е добре да го видим. Защото в крайна сметка зрителят гласува по симпатия, а непоказаното може и да промени в друга посока вота му.
Най-важното обаче - да махнат бутона от алманаха. Това е игра на знания и нека си остане такава. Пък и със забиването на камите е някак по-внушително. Безсмисленият спринт към бутона, само и само да не го натисне съперникът, наистина осакати алманаха.

# 2 106
  • при късмета
И аз не си представям на дуелите 2-3 часа водещите да мълчат. То ще е като някакво нямо кино, трябва субтитри ли да слагат? Има чат пат неуместни коментари, но е имало и много забавни, даже е имало толкова скучни дуели, че ако не подхвърлят по нещо И и А, ще заспиш.
Трябваше и този сезон поне да доят овцете. Нищо нямаше да им стане, колкото и специална порода да са, какво може да им направят? Фермери, ако не се грижат за животни, каква ферма е?
Бутона от този сезон на алманаха и аз искам да го махнат. Така казаха, да видим.
Но пък ми хареса промяната, за дуелист да се избира всеки, не е задължително да е някой от ратаите. Може да е много по-интересно  така, не разбрах защо нито един участник този сезон не се възползва. после върнаха старите правила и идеята изгуби смисъл. Пак казвам, като изобщо не се знае кой ще е дуелист, ще е много по-интересно.
И ще помоля за следващия сезон, да не ангажират пак Шопски. Пропусках всичко с него, безкрайно неприятен като излъчване, а колкото и интересна история да разказва, с неговите дефекти в говора, изобщо не е за тази работа. Историята пак губи интерес.

# 2 107
  • София
И за мен е прекалено искането да няма коментари, а и като цяло това, че Иван се е регистрирал тук във връзка със сериала им, не означава да му се пише за Фермата. Ако дойде тук в тази тема и поиска мнението ни какво да се подобри, да, но иначе е навлизане в личното пространство. Затова е форум, той може да се е заявил с името си, защото беше разкрит, но да му се пише за семейството (имаше такива коментари в другата тема) и критики по всички направления и проекти, не мисля, че е редно.

Относно фермата, за мен стига кастингът да е интересен и да не са им взаимоотношенията предимно по сценарий, бих гледала и с бутони  и да няма животни, най'важното са участниците.
За каракачаните овце беше ясно, че няма да ги получат, но можеха да им дадат две крави и две кози примерно.

# 2 108
  • Варна
Да си кажа, че и аз искам във фермата да се грижат и за животни, но разбирам защо тази година беше така, да не е луд стопанинът да остави една изчезваща порода в ръцете на случайни хора, на които може и хич да не им дреме за животните. Дано догодина да върнат грижата за животните в предаването.
Аз съм на обратното мнение. Ако трябва да се грижат за нещо, по-добре да са растения.  Simple Smile
Или най-малкото животни, които не се доят - зайци, прасета, кокошки. Иначе според мен направо мъчат хайванчетата.

# 2 109
И аз съм против доенето. Като нямат опит и причиняват болка на животните.

# 2 110
  • Вестерос
То се учи за един ден сигурно...

# 2 111
НОВА ПОРЦИЯ СНИМКИ!
(има и руси изненади!)

Скрит текст:

kustev_chef За всичко се иска постоянство! Аз се доверявам на No+Vello

bobi_fermata_6 Блондин...

antonia.sandova in One&Only The Palm Dubai

petarpetrov_23 in La Mer Beach

danaruseva Зад буреносните характери крием истории, крием мечти..
Страшно е за онези, които нямат смелост и качества да се борят...
Загадка сме, но може би зад това се крие вълшебство..
Вълшебство, което ще те въздига, но и приземява...
Изпълнен с адреналин е нашият живот...

miroslav_fermata_6 in Студентски град - София

alek2424 in Sofia

janetaosipova in Zornitza Family Estate Relais & Châteaux

dani_belev in PM Club

veselka71marinova in Borima

angeltenev31 Когато си затънал ти помагат в снега. 😍😍😍Моят Син!

ninagadeva in Nesebar The Old Town

milena.standjikova Животът е много по-интересен, когато го живееш с удоволствие, кураж и любов❤️

mitko_manolev_shestaka Скъпи наследници.... ❤❤❤😜😋🤪😉😁

hristina_haralampieva in Jerusalem, Israel

gabbi.martinova След като батерията ми се изтощи до критичните 7% презаредих с Roobar. -Нека приключението започне сега! Simple Smile 💯

krasimir__djunov_fermata_5 Jon de la selva jaja

dayana.handjieva in Crystal Palace Boutique Hotel

welislawadimitrowa Лика прилика сме си 🐤

petarpetrov_23

vanny_ilva in Каньонът на водопадите
Когато не съм в залата, залата е с мен, а тогава и Усмивката е на лице! ☺️

# 2 112
  • Другата България
Боби се е направил на типичен циганин с тази предполагам перука.
Ама от най-типичните.
Даяна е наистина много красива жена, натурално красива.
Алек е станал типичен чичак, лицето му е състарено с години.
И разбира се, двете гълъбчета са в апогея си, наистина един за друг.
Да се обичат хората, любоФ да има.

# 2 113

Но пък ми хареса промяната, за дуелист да се избира всеки, не е задължително да е някой от ратаите. Може да е много по-интересно  така, не разбрах защо нито един участник този сезон не се възползва.

Само Милена се възползва. Ратаи бяха Ангел и Дана, а на дуел прати Илиян Йогата.

# 2 114
  • earth
А не могат ли водещите да се начуат да коментират добре - да са забавни, но без да дразнят зрителите и да пречат на състезателите?

Би трябвало да се интересуват от мнението на зрителите и да се стремят да се усевършенстват в работата си.

Общи условия

Активация на акаунт