🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 245
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 115
  • SF
Аз съм зрител на предаването им. Доброволен избор.
Ти, ако ги намираш за толкова дразнещи, що се мъчиш?

# 2 116
То водещите ако се влияеха постоянно от мнението на зрителите, да не са водещи вече. Баш ги брига!

# 2 117
Иван като ( ако ) се гледа на запис , и той едва ли си харесва бърборенето по време на дуелите , но предполагам, че е емоционална реакция, която е трудно да контролира. Или пък си мисли, че е много готин като не спира да бъбри разпалено...Но сте прави, че едва ли му дреме особено.

# 2 118
  • На морето!
Каквото и да правят в следващите сезони - само да не връщат животните, особено на дуели.

# 2 119
  • earth
Аз съм зрител на предаването им. Доброволен избор.
Ти, ако ги намираш за толкова дразнещи, що се мъчиш?

С тебе винаги е много забавно Esmee. Благодаря за загрижеността. Така е, що да се мъча - изключвам звука или пренавивам напред. Водещите нали си имат тебе на ги гледаш и слушаш.

# 2 120
Че опосумите са мега досадни, спор няма. И аз не ги издържам по време на дуелите и мютвам звука. Но е факт, че предаването се гледа много, въпреки всичките "дефекти".

# 2 121
  • earth
Това е показателно за конкуренцията.

# 2 122
  • SF
morisay
Първо... много си се объркал и не си схванал иронията. Научи се да четеш с разбиране. Никаква загриженост не лъха от това, което ти казах, ама...
Второ - сериозно ли остана с впечатлението, че аз съм единственият им зрител?

Не те помня, но ти ли беше оня, който каза, че съм била уважавала Петър, щото бил пилот?  Струва ми се, че си някакво хлапе, което си пише тук ей така щрака-щрака с клавиатурата... Водещите да не водели, да се научели как да го правят.... Пълен дрън!

# 2 123
Понеже скоро изгледах първи сезон ми направи впечатление, че водещите не коментираха по време на дуелите и беше доста тягосно някак, чак неудобно. Чуваше се само пъшкането и охкането на участниците и от време на време някой вик от публиката. Тогава усетих, че нещо ми липсва, явно и те са го усетили, защото през втория сезон вече коментират.
На мен не ми пречат, аз съм им фен още от Сблъсък, харесва ми чувството им за самоирония и че не се взимат на сериозно. Е да, можеш да посочиш много дразнещи неща във всеки, пък ние българите по правило не харесваме успяли хора. Чувството им за хумор е малко просташко (на мен ми е забавно, може би защото и моето е такова) и не са спортни коментатори, колкото могат толкова. Трудили са се момчетата, продуктите им се получават, направили са пари. Имат си каузи, като например тази за увеличаване на раждаемостта. Няма как чак толкова да ме изкарат от нерви, че да спра звука. Имам дете, пазя си нервите за него, някакво тв шоу може само да ме развесели.

# 2 124
  • Sunshine state
Да спрат с лукса, това ми е съветът.

# 2 125
  • при късмета
Да спрат с лукса, това ми е съветът.
Вярно, много ги разглезиха, особено последните 2 сезона. Айде, миналата година само чорбаджиите имаха глезотии, да речем, че е било в концепцията, тази обаче бяха съвсем незаслужени. Не гледаха животни, имаха едни кокошки да нахранят и да изметат обора не гледаха градина, само строителните задачи. В предишни сезони имаха в пъти повече работа и по трите направления, а в първите 2 бяха по-малко и като брой участници и пак се справиха. Тютюна се заслужаваше, както храната, алкохол само на победителя от дуела и като им дадат задача да си направят ракия. Сега бирички, уискита.
Изобщо, да се върнат към старите издания, до трети сезон

# 2 126
Вече концепцията е друга, залагат на скандали, любовни драми и Биг Брадър отвсякъде. Това се търси и гледа. Осигури им достатъчно храна и алкохол, и ще се изядат помежду си. Ако имат работа, нямат много време за глупости.

# 2 127
  • Sunshine state
Точно за храната стават най-големите дразги. 😁

# 2 128
  • при късмета
Според мен не се търси това. Тези около нас в реала, включително аз и мъжа ми гледахме фермата и никой не гледаше ББ, точно заради типа риалити. Аз мисля, че вече писах, хора разочаровани от миналия сезон, т.е. откак се изменя предаването този изобщо не го започваха, а някои не го догледаха. Основната причина е, че започва да прилича на ББ. Като искат аудиторията на ББ, и без това го спряха, да направят отделно с такава концепция. Двете аудитории в едно предаване не могат да съберат и като продуценти, отдавна в този бранш, трябва да са наясно. Като искат да привличат с чалга и скандали, ще загубят предишната си аудитория и тя ще се пренасочи, а те ще стана по-некачественото риалити от конкуренцията

# 2 129
А имаме ли данни кое предаване е било с най-висок рейтинг - ББ, старата ферма, новата Ферма?

Общи условия

Активация на акаунт