🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 254
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Варна
Според мен не се търси това. Тези около нас в реала, включително аз и мъжа ми гледахме фермата и никой не гледаше ББ, точно заради типа риалити. Аз мисля, че вече писах, хора разочаровани от миналия сезон, т.е. откак се изменя предаването този изобщо не го започваха, а някои не го догледаха. Основната причина е, че започва да прилича на ББ. Като искат аудиторията на ББ, и без това го спряха, да направят отделно с такава концепция. Двете аудитории в едно предаване не могат да съберат и като продуценти, отдавна в този бранш, трябва да са наясно. Като искат да привличат с чалга и скандали, ще загубят предишната си аудитория и тя ще се пренасочи, а те ще стана по-некачественото риалити от конкуренцията
Така е, но очевидно аудиторията на ББ е по-голяма, щом миналия сезон е с рекордна гледаемост. Няма смисъл да се връщат към старите правила. На мен лично глад и мизерия не ми се гледа. Точно в истинските ферми, хората няма как да са гладували.. Simple Smile
ББ отврати хората от себе си заради елемента ВИП, липсваха свежи участници, обикновени хора.
 И заради постоянните скандали заради храна и привилегии.
Едно е да има интрига/което одобрявам/, друго махленски скандали на висок глас/което не мога да търпя и би ме накарало да сменя канала./.

# 2 131
  • при късмета
Не съм твърдяла, че искам глад и мизерия. И не правила, а старите концепции да се върнат. В истинска ферма, стопанина яде колкото си произведе. И от животните и от градината. Ако иска в мизерията - да мързелува, ако иска нормално количество храна - работи и то здраво. Нормално е в началото да им дават храната в кошници, докато направят условията за животните, че да им ги дадат. Нататък, каквото си изкарат. Към това да се върнат. Дори да не е изцяло.
Не знам къде се отбелязват рейтинги и къде е казано,ч е миналия сезон е най-гледания. Ако се погледне темата, разочарованията бяха много. Аз тази година случайно хванах по ТВ съпоставка на ретингите на сериали и риалитита на Нова и БТВ, но беше за тази година. Не са съпостявали с изминали години, а само към момента гледаемостта на предаванията по двете телевизии. Дори не запомних кои предавания са по-гледани. Май бяха на нова, но не съм сигурна. Ако е така Игрите са разбили Фермата

# 2 132
  • Варна
Не знам къде се отбелязват рейтинги и къде е казано,ч е миналия сезон е най-гледания.
Иван и Андрей го твърдяха постоянно. Иначе някакво независимо изследване не ми е попадало.
В истинска ферма, стопанина яде колкото си произведе. И от животните и от градината. Ако иска в мизерията - да мързелува, ако иска нормално количество храна - работи и то здраво. Нормално е в началото да им дават храната в кошници, докато направят условията за животните, че да им ги дадат. Нататък, каквото си изкарат. Към това да се върнат. Дори да не е изцяло.
Абе.. не знам.. Да ги гледам цял ден на къра  не знам дали ще ми е интересно..

П.П. Иначе според БТВ най-много се гледат предаванията на БТВ, а според Нова се гледат най-много предаванията на Нова.

# 2 133
  • при късмета
Ама те И и А всяка година го твърдят това. Без изключение
П.П. Иначе според БТВ най-много се гледат предаванията на БТВ, а според Нова се гледат най-много предаванията на Нова.
Мда. Всяка агенция си прави стъкмистиката, според който я е поръчал. Така де, статистиката Joy

# 2 134
Имаше оплаквания, но май всички си доизгледаха сезона. Отделно и такива като мен, за които нямаше ББ и поради липса на друго се загледах във Фермата. От Фермата съм гледала само последните два сезона и почти не намирам разлика  с ББ. Та явно наистина са решили да привлекат феновете на ББ и са си намерили печеливша ниша, която да задоволява интересите и на двата вида публика.

# 2 135
  • Sunshine state
Аз ББ гледах, но не и ВИП-а. Не ми се гледат известни личности, омръзнаха ми. И в тоя ред на мисли още един съвет - да спрат да канят такива и във Фермата.

# 2 136
  • earth
Почвам да се обърквам - Иван и Андрей често са споменававали рейтинга и са се хвалили колко е гледан сезона, или не ги интерисува мнението на зрителите? Simple Smile

# 2 137
Няма нищо объркващо- докато им расте рейтингът, не им пука какво иска някой в бг- мама.

# 2 138
  • София
За старите ферми не знам, в България няма качествени сайтове за боксофис и рейтинги.
Но мога да кажа за последните две ферми.
Значи Игри на волята от 2019 г. разби по рейтинг Фермата 5, но за миналата година, Фермата 6 победи Игри на волята 2, макар и с малка разлика. Simple Smile

# 2 139
  • earth
Няма нищо объркващо- докато им расте рейтингът, не им пука какво иска някой в бг- мама.

т.е. бг-мама не е представителна извадка, защото професионалистите Иван и Андрей разбира се имат платени фокус групи, мнението на които проучават, за да  си си подобрят шоуто и вдигнат рейтинга?

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 00:52 от morisay

# 2 140
Не знам доколко е представителна извадка, ама че някой искал доене, друг да не коментират ИиА по време на игрите, няма да го вземат под внимание. Виж, обаче за спринта и бутона при Алманаха имаше много оплаквания и възмущения на страницата им във Фейсбук и най- вероятно ще ги махнат.

# 2 141
  • earth
Това би била ролятя на една анкета - да се види дали има преобладаващо мнение. Не че очаквам да я вземат в предвит, или че ми дреме. По-скоро ми е интересно дали други мислят като мен (обикновено са малко) и да се подиграя (с основание) на Иван (не че очаквам на него да му дреме).

# 2 142
  • София
Че то дори в темата никой не се съгласи да няма коментари на игрите, а това сме активно гледащи. От хейтърска анкета, в която ще гласуват и хора, които са обвързани с конкурентното предаването, смисъл няма. Хората тъй ду казвахме цял сезон кое ни е харесало и кое - не.

# 2 143
  • earth
Анкетата, която предложих имаше няколко възможни отговора. И защо хейтърска? Конструктивна критика към любимито предаване. Вие защо мразите Иван и Андрей и не искате да им дадете възможнист да си видят грешките?

# 2 144
  • Вестерос
С глупости се занимавате...анкети бла бла, точно И и А от анкети в бг мамма ще се влияят.

Общи условия

Активация на акаунт