🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 257
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 145
  • earth
Забавлявам се в бг-мама както може би и вие. Мога да спра, ама да не затихне тази тема, че после пак Пилот Пешо...

# 2 146
Здравейте, някой може ли да ми каже на коя страница са качени всички епизоди тук в бг мама. Защото съм сигурна, че ги имаше като линкове без реклами, а сега като се връщам ми се губят нещо

# 2 147
Че кво му е на Пешо?!Яд ме е ,че се захвана с Антония точно,ама хората казват,Търкулнало се гърнето.....
   Аз искам коментари по време на дуела.Понякога дразнят,но в повечето случаи са ми забавни.Аз гледам предаването преди всичко ,за да се забавлявам.Интересни са ми въпросите от алманаха,битките за имунитет с исторически въпроси.Но искам по начинът от предишните Ферми,когато симпатичният младеж разказваше и пускаха филм.НЕ ИСКАМ ШОПСКИ- надменен ,арогантен и с дефект в говора,който ме губи.
   Искам да им дават повече задачи из двора-градина,зайци,кокошки,пилета.По-малко да пазаруват,а повече да се изхранват от отгледаното от тях.
   Нямам против удобствата,не мисля,че трябва да ги оставят на гола поляна.В 21 век има толкова модерни и съвременни ферми,в които се бачка яко,но хората не си поливат дъждовна вода,за да се изкъпят.
  Гледах успоредно и ИВ ,няма такива скалъпени истории и нагласено предаване, според мен.

# 2 148
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже на коя страница са качени всички епизоди тук в бг мама. Защото съм сигурна, че ги имаше като линкове без реклами, а сега като се връщам ми се губят нещо

Ами например на 1 стр. в основното/начално мнение. Подредил съм ги всичките на едно място. Скролирай малко...

# 2 149
  • София

без реклами
________________________________________________________________________________

Скрит текст:

Епизод 81

Епизод 82

Епизод 83

Епизод 84

Фермата - Сезон 6, Епизод 85 / ФИНАЛ (12.12.2020)
[/size]

Фермата 2020 сезон 6  
всички епизоди

# 2 150
  • SF
Аз също не искам да гледам риалити с гладни и освирепели хора. Сървайвър си е друго предаване. Сцените с ринене на обор не са най-интересните за зрителското ми око.

Рейтинги се мерят винаги в реално време. Не може да се сравнява рейтинг на някой сезон пореден на Фермата и Биг Брадър 1 (примерно). Едно световно по футбол да върви по някой спортен канал в този момент и са отвяли рейтинга. Рейтинг се сравнява при  равни други условия. По време на пандемята през март и април миналата година най-рейтинговите предавания са Панорама, Новините на БНТ1 и брийфингите на Щаба. Същите брийфинги, ако се излъчват днес, няма да могат да достигнат и половината на собственя си рейтинг. На кафе, Преди обед, Денят започва - също са набрали гледаемост, каквато при хубаво време и отворени паркове, офиси, фитнеси и заведения, е само мечта за тях. Затова през лятото тези предавания излизат във ваканция.

# 2 151
  • при късмета
Риалититата и новите сериали по Нова и БТВ са при равни условия. В едни и същи дни и часове. 2 години по ред, около мен гледат игрите. За Фермата, ако и като са на кеф. Нова си излъчиха целия нов сезон на "Ол инклузив", а БТВ само няколко серии от "Съни бийч". Е как да имат по-висок рейтинг като цяло, те само новините и турските сапунки запазиха.
А и толкова оператори вече предлагат услуга да гледаш до седмица назад, че ако разчитат само на това, че си на определен канал, никакъв точен рейтинг не могат да извадят. У нас всичко се гледа с най-малко половин, един час разлика, че да превъртаме рекламите

# 2 152
  • Sunshine state
Е, кой иска да гледа с гладни и овсирепяли хора, не преувеличавайте. Тук говорим за изгъзици от сорта на скариди, филета и тям подобни. Да не споменавам сушито и пурите и фактът, че хора влизаха да им сготвят с готови продукти. Пълен пансион.

# 2 153
  • SF
На мене не ми хареса пазаруването от Лидл с ваучери, но договорът им за реклама, беше такъв тази година. Шишков им правеше подаръци. Те изядоха повече шоколади, отколкото биха изяли навън за същото време. Всеки път за дамите имаше ликьорче, а за мъжете бира, като взимаха цялото количество, а не да си сипят по глъдка бира, колкото да не й забравят вкуса.

За сметка на това, тази година доста дълго време спаха на спални чували и нямаха легла, гардеробчета. Всичко им беше в куфарите и се търкаляха по земята, така че и те си имаха своите неудобства и неволи.

# 2 154
Спорове за храна винаги ще има и без да ги ограничават. Видя се в последният сезон. Презадоволени и пак все им липсваше нещо.

Аз също да се изкажа за водещите - в някое от клипчетата на Мирон, той коментираше нещо докато се играеше дуел на заден план. Съответно беше без ефекти, водещите бяха замлъкнали точно тогава.. а, бе "raw footage". Въпреки, че това не беше фокусът на рубриката, нямаше как да не ми направи впечатление колко скучни биха били дуелите без озвучаването на водещите (е и музикалните ефекти, де).
Аз си представям, ако съм дуелист колко сконфузно би ми било да е тишина докато охкам и пъшкам по разни греди и всички ме слушат отстрани.

# 2 155
  • SF
Нека водещиде да си водят и шоуто да си е шоу. Това не е олимпиада по математика и физика. Опция за намаляване или изцяло спиране на звука има, за подмяна на екипа, който прави предаването и как да го прави - не.
Освен това Иван и Андрей имат доста богат опит вече и са извървели дълъг телевизионен път. Все разбират повече, отколкото някои от нас.
Или поне колкото нас Simple Smile

# 2 156
  • earth
При тези игри е много важна концентрацията. Според мен една от главните причини Стоян да се представи добре на дуелите е защото успяваше да се концентрира. Нарочно или не, водещите разконцентрират дуелистите.

Аз действията на Иван и Андрей виинаги си ги обяснявам според Occam's razor с това колко са тъпи двамката.

# 2 157
  • при късмета
Да да, разконцентрират ги. Като някой прави волно или неволно нарушение на правилата или пропуска нещо по трасето, ги викат по 5-6 пъти докато ги чуят и се коригират

# 2 158
Тъпи, тъпи колко да са тъпи. Иван кара Тесла за над 100к. Явно не са много глупави...

# 2 159
  • София
Morisay, смяташ, че са тъпи, ама им гледаш шоуто и акъл искаш да им даваш. Точно пък от човек, който ги смята за тъпи ще вземат съвет. То е ясно, че няма да те послушат да не коментират, добре че, не са тъпи наистина и да слушат всеки в нета.

Аз очаквам от тях да променят това с бутона, защото за него имаше масово недоволство и във фейсбук, но с единични желания не очаквам да се съобрязват.

Общи условия

Активация на акаунт